Win een schitterende LG Q6! © LG

De jongste telg van het LG-gamma is zopas op de Belgische markt verschenen en deze verleidelijke smartphone met beperkte afmetingen is zeker een pareltje.

Wanneer de smartphone scherm wordt...
De knowhow van LG inzake schermen moet niet meer worden bewezen en zijn expertise op het vlak van IPS-technologie stelt het in staat om displays van zeer hoge kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs te leveren. Maar wat nog het meest tot de verbeelding spreekt bij de LG Q6 is de verfijnde afwerking van de randen. Het scherm van 5,5 inch past binnen een body met uiterst beperkte afmetingen.

Selfies en nog veel meer...
Met een groothoeklens (100°) van 5 megapixel aan de voorzijde is de LG Q6 gewapend om al je verwachtingen inzake selfies waar te maken. Aan de achterzijde vind je een degelijk toestel van 13 megapixel. Voor de lage prijs vind je hier niet de dubbele lens van zijn grote broer, de LG G6, maar de LG Q6 kwijt zich toch uitstekend van zijn taak wat de kwaliteit van de foto's betreft, mede dankzij de nieuwe mogelijkheden die het besturingssysteem Android 7.1 Nougat biedt.

Onder de kap
De LG Q6 wordt aangedreven door de combinatie van een SnapDragon 435-processor, een grafische Adreno 505-chip en een 3000mAh-batterij. Zonder de superkrachtige modellen in de veel hogere prijscategorieën te evenaren, is de LG Q6 zeker voldoende krachtig om een vlotte werking en - bovenal - een uitstekend gebruikscomfort te verzekeren.
Meer info over de LG Q6