Win een Samsung Galaxy S8! © Samsung

Het einde van de zomervakantie hoeft geen droevige gebeurtenis te zijn. Zeker niet als je een supersmartphone als de Samsung Galaxy S8 in je zakken kan steken dankzij deze wedstrijd! Doe mee onderaan dit artikel…

Revolutionair design
Op zoek naar een smartphone met een revolutionair design en topprestaties? Dan is de Samsung Galaxy S8 zeker iets voor jou! Het nieuwste paradepaardje van Samsung is uitgerust met een nagenoeg randloos Super AMOLED Infinity Display van 5,8 inch. Elk beeld op je smartphone wordt op die manier niets minder dan adembenemend.
 
Sublieme opnamekwaliteit
Voorts is het toestel uitgerust met een geavanceerde 12 MP Dual Pixel camera aan de achterkant en een 8 MP Smart Autofocus camera aan de voorzijde. Met deze 2 camera’s ben je steeds klaar voor de actie. Bovendien kan je ook 4K-video’s maken van al je avonturen. 
 
Snel en krachtig
Onder de gestroomlijnde motorkap vind je een 10 nm chip. Bestanden downloaden, wisselen tussen apps, gamen... dankzij deze processor worden al je opdrachten supersnel uitgevoerd. Voorts beschikt de Samsung Galaxy S8 ook over 64 GB opslagruimte (uit te breiden met maximaal 256 GB), 4 GB RAM en een forse accu (3.000 mAh) die snelladen ondersteunt.
 
Gemakkelijke en veilige toegang
De S8 is uitgerust met een vingerafdruksensor, irisscanner én gezichtsherkenning. Jij kiest de biometrische authenticatiemethode die het best bij je past. Zo krijg je gemakkelijk en in alle veiligheid toegang tot al je bestanden.
 
Water- en stofbestendig 
Dankzij zijn IP68-certificatie is deze smartphone bestand tegen morsen, spetteren en onderdompelen. Je kan hem tot 30 minuten onder water houden, tot 1,5 meter diep.Getest: de nieuwe Samsung Galaxy S8

Meer info over de Samsung Galaxy S8