Win het nieuwe vlaggenschip van LG: de LG G6!

Nieuws | De zesde generatie is de logische opvolger van de LG G5 en ook deze nieuwe G6 belooft een kanjer te worden. Waarom dat is, zetten we hier even kort op een rijtje.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Opmerkelijk scherm

De LG G6 beschikt over een scherm van 5,7 inch met een resolutie van 2880 bij 1440 pixels. En dat scherm is redelijk bijzonder. Het vult bijna de hele voorkant en heeft een unieke beeldverhouding van 18 bij 9. Dat is breder dan de gemiddelde smartphone en dit ‘FullVision’-display moet het multitasken en het bekijken van video’s een stuk aangenamer maken.

Dubbele camera en handige bewerkingsmogelijkheden

Voor de fotoliefhebbers heeft de achterkant van de G6 een dubbele 13 megapixel-camera. Een camera die je kan gebruiken om gewone foto’s te maken en een andere camera met een breedhoeklens van 125 graden om brede foto’s te maken. Handig voor je groepsfoto’s en panoramische kiekjes. Maar daarmee is nog niet alles gezegd. Zo zit in de camera-app een zogenaamde Square Mode die vierkante foto’s maakt op de bovenste helft, en die je op de onderste helft direct kan bewerken.

Google Assistent

Opmerkelijk is ook de aanwezigheid van Google Assistent, Googles stemgestuurde assistant. Die zit ingebouwd in de smartphone en de LG G6 is een van de eerste smartphones die hierover beschikt. De LG G6 is waterdicht en kan tot een diepte van anderhalve meter overleven.

Meer info over de LG G6 vind je hier!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top