Win een iPhone 7!

Nieuws | Wil jij het nieuwe jaar starten met een splinternieuwe iPhone in je zak? Doe dan mee aan onze wedstrijd en win een iPhone 7!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Koptelefoonaansluiting
Wat meteen opvalt aan deze nieuwe smartphone, die qua design sterk lijkt op zijn voorganger de iPhone 6s, is het ontbreken van de 3,5 mm aansluiting voor een koptelefoon. Die werd vervangen door een verbinding met een lightning-poort. De toestellen hebben dus maar één aansluiting meer: de lightning-poort die wordt gebruikt om de iPhone op te laden en aan te sluiten op randapparatuur. Muziek beluisteren moet voortaan met Lightning-oordopjes of een draadloze Bluetooth-headset. Apple levert bij elke gsm nieuwe compatibele oortjes. Ook een verloopstekkertje om een traditionele hoofdtelefoon aan te sluiten wordt gratis bijgevoegd. Als reden voor het schrappen van de traditionele aansluiting geeft het bedrijf plaatsbesparing aan en 'moed'. De toekomst zal uitwijzen of Apple de juiste beslissing genomen heeft.

Camera
De nieuwe iPhone 7 is zonder meer een krachtig fototoestel. De camera's op voor- en achterzijde werden flink verbeterd.  De iPhone 7 blijft trouw aan een architectuur met een enkele lens van 28mm terwijl zijn grote broer, de iPhone 7 Plus, er een tweede lens van 56mm bij kreeg waarmee je gemakkelijk en scherper kunt zoomen. De camera’s beschikken over automatische beeldstabilisatie en de nieuwe flitser zorgt voor 50% meer lichtopbrengst.

Homeknop
De nieuwe homeknop kun je niet meer indrukken, maar geeft feedback via trillingen (haptic feedback) en is dus drukgevoelig. Dit is vergelijkbaar met Force Touch op MacBooks. De iPhone 7 is bovendien IP67-gecertificeerd, wat inhoudt dat het toestel stof- en waterbestendig (maximale diepte van 1 meter en een maximum van 30 minuten) is.

En ook dit nog…
Het geluid wordt verzorgd door krachtige stereospeakers aan de boven- en onderkant van de telefoon, het scherm is 25% lichter dan bij zijn voorganger, er is een nieuwe FaceTime camera en er is keuze tussen twee nieuwe kleuren: zwart en Jet zwart (glossy). Alles wordt aangestuurd door een nieuwe A10-chip waarbij de prestaties 30% hoger zijn dan bij de chip in de iPhone 6s.

Win deze iPhone hier!

Zie je meer in een andere smartphone? Doe dan zeker mee aan onze grote eindejaarswedstrijd! Hier zijn nog tal van andere topsmartphones te winnen!

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top