Win de nieuwe LG G5!

Nieuws | De LG G5 is de allereerste modulaire telefoon ter wereld. Zo bouw je deze smartphone in een handomdraai om tot een hi-fi speler of volwaardige camera.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De LG G5 is de eerste smartphone met een modulair karakter. Zo kan aanvullende hardware op de LG G5 geklikt worden. De Cam Plus, bijvoorbeeld. Dankzij deze cameramodule krijg je het gevoel en de functionaliteit van een echte camera met een fysieke sluiterknop, aan/uit-knop en zoom button. Je krijgt ook de comfortabele grip van een echte camera.
 
De LG Hi-Fi Plus is een extra module die audio in de hoogste kwaliteit (32bit/384kHz) afspeelt. LG heeft voor deze innovatieve draagbare geluidsspeler samengewerkt met Bang & Olufsen. Ook deze optionele module schuif je simpelweg via de sleuf onderaan op je LG G5.
 
Andere specs

Wat de LG G5 nog allemaal in petto heeft? Onder de metalen behuizing zit onder andere 4 GB werkgeheugen en 32 GB opslagruimte. Het scherm is 5,3 inch groot en heeft een resolutie van 2560x1440 pixels. Er is een gloednieuwe USB c-poort en een microSD-kaartslot en een verwisselbare accu. De LG G5 is aan de achterzijde uitgevoerd met maar liefst twee camera's. De hoofdcamera is uitgevoerd met een 16-megapixel beeldsensor en een 78-graden lens. Daarnaast is nog een tweede camera aanwezig met een 8-megapixel beeldsensor en een 135-graden groothoeklens. Beide camera's samen zijn hiermee in staat zowel hoge resolutie- als extreme groothoek foto's en video's te maken. Aan de voorzijde van de LG G5 is voorts een conventionele maar zeker niet minder interessante 8-megapixelcamera geplaatst.

Meer info over de LG G5

Win hier deze fantastische smartphone!


 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top