Een zomer vol smoothies

Nieuws | Verfrissend, lekker en gezond: smoothies zijn altijd een goed idee. Laat je blender deze zomer op volle toeren draaien en ga aan de slag met seizoensproducten. We zetten de lekkerste recepten op een rij. Zelfs met broccoli en rabarber maak je heerlijke smoothies!

Door

Deel dit nieuws

Verfrissend, lekker en gezond: smoothies zijn altijd een goed idee. Laat je blender deze zomer op volle toeren draaien en ga aan de slag met seizoensproducten. We zetten de lekkerste recepten op een rij. Zelfs met broccoli en rabarber maak je heerlijke smoothies!
 
 

 

Druivensmoothie

Een verrukkelijke smoothie op basis van druiven maak je in geen tijd. Schil een appel, ontdoe drie aardbeien van het kroontje en voeg tien blauwe druiven toe.

Frambozensmoothie

Vul je blender met tien frambozen en een glas melk. Om het geheel wat zoeter te maken, doe je er nog wat vanillepoeder – of een bolletje vanille-ijs – bij.

Bosbessensmoothie

Fan van bosbessen? Maak een mengeling van tien bosbessen en een banaan en voeg er een glas melk aan toe.

Broccolismoothie

Verrassend origineel: een smoothie met broccoli. Kook een zestal roosjes broccoli en mix die met een halve geschilde komkommer en een geschilde kiwi. Verdun eventueel met een glas water.

Perensmoothie

Dit gezonde drankje maak je met een halve meloen en een peer. Gooi ook nog enkele blaadjes munt in de blender voor een frisse touch.

Kersensmoothie

Kersen pluk je tijdens de zomer zo van de bomen. Neem acht kersen, een banaan, vijf bosbessen en een limoen voor een gezond vieruurtje.

Wortelsmoothie

Van wortelen krijg je een mooi bruin kleurtje. Vul je blender met twee geraspte wortelen, vier gekookte roosjes broccoli en een geschilde mango. Met een glas water verdun je het sapje.

Aardbeiensmoothie

Zoetekauwen krijgen van deze smoothie niet genoeg. Je maakt hem op basis van zes aardbeien, een halve banaan en zes eetlepels magere yoghurt.

Rabarbersmoothie

Ook van rabarber kan je een lekkere smoothie maken. Gooi twee stukken geschilde rabarber en twee appelsienen in de blender. Voeg een glas melk en een scheutje honing toe voor een zoet tussendoortje.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top