Iedere voorkant heeft ook een achterkant

Sommige mannen vallen voor een sappig kontje, anderen hebben het meer voor een verleidelijke decolleté. Deze sterren in strandoutfit showen beide. Wij konden niet kiezen tussen voor- of achterkant, en laten jou meegenieten van deze weinig verhullende foto's...

Halle Berry

Actrice Halle Berry ziet er absuluut top uit in a turquoise bikini en zwarte gehaakte trui op het strand van Miami. Volgens een rondvraag van AskMen.com is Halle Berry de meest sexy mama in Hollywood. De Oscarwinnares heeft een dochtertje van twee, Nahla. Papa is Halles ex, Gabriel Aubry.

Lily Allen

De Britse zangeres Lily Allen op Takapuna Beach, Auckland, Niew-Zeeland

Victoria Silvstedt

Rondborstige blondine Victoria Silvstedt op Miami Beach, Florida. Het Zweedse model wist zeker de aandacht te trekken.

Shauna Sand

Ex-playmate Shauna Sand in luipaardbikini op het strand van Miami. Deze foto is trouwens heel bijzonder want meestal heeft ze zelfs helemaal geen bikini aan!

Serena Williams

Tennisster Serena Williams speelt een partijtje waterrugby aan het strand van Miami. In haar met kant afgezette smaragdgroene bikini met bijpassende handschoen oogst ze alvast veel bekijks.

Simone Ballack

Wat doe je als voetballer wanneer je door een blessure niet naar het WK kan? Michael Ballack wist het wel: hij genoot met zijn vrouw Simone Lambe op het strand van Miami.

Yulia Voronin

Yulia, de bevallige vrouw van Dinamo Moskou aanvaller Andriy Voronin, in sexy rode bikini op South Beach, Miami.

Luciana Gimenez

Het Braziliaanse model Luciana Gimenez had het blijkbaar best naar haar zin in haar eentje op het strand van Malibu. Haar zoontje Lucas bracht ondertussen zijn vakantie door bij papa Mick Jagger.

Twee zussen

Zusjes AnnaLynne en Angel McCord in dezelfde gestreepte bikini op het strand van Miami. De Amerikaanse actrice AnnaLynne McCord was onder meer te zien in de film Fired Up en de serie 90210. Samen met haar zus Angel geniet ze van de zon, zee en strand.

Demi Lovato

Tieneridool Demi Lovato met en zonder zwemvest aan het strand in Mexico. Lovato speelde onder meer in de Disney Channel-film Camp Rock en is het ex-liefje van Joe Jonas.

Sheryl Crow

De Amerikaans blues- en rockzangeres Sheryl Crow pronkt met haar figuur in een zwart en witte polka-dot bikini op het strand van Atlantis Paradise Island op de Bahamas. Op 16 juli verscheen haar nieuwste album '100 Miles From Memphis'. De tour rond deze nieuwe plaat brengt de Amerikaanse zangeres ook naar ons land. Op 19 oktober staat ze op het podium van Vorst Nationaal.

Miley Cyrus

Tienerster en zangeres Miley Cyrus geniet van haar vakantie in Mexico. Het zingende ex-kindsterretje liet onlangs nog vrij expliciete foto's nemen van zichzelf. Haar liedjes hebben niet veel om het lijf, en Miley zelf de laatste tijd ook niet. 'Als het maar verkoopt', dat is het motto van Miley.

Brooklyn Decker

Sports Illustrated Swimsuit model Brooklyn Decker in gele bikini op de set van haar nieuwste film "Just Go With It" in Hawaï. In deze film spelen verder ook Jennifer Aniston, Nicole Kidman en Adam Sandler mee.

Molly Sims

Het Amerikaanse model en actrice Molly Sims was onlangs in Miami. Niet alleen om haar nieuwe juwelenlijn 'Grayce' te promoten maar ook om zo nu en dan, in bikini, van het strand te genieten.

Rihanna

Superster Rihanna in een trendy roze bikini op Barbados. De zangeres heeft onlangs ook haar eigen wassen beeld gekregen in het Madame Tussauds in Washington. Het kreeg een plaatsje in de glamourkamer van het museum waar o.a. ook de wassen versies van Johnny Depp, Angelina Jolie en Jennifer Lopez staan.

Kelly Bensimon

The Real Housewife of NYC ster Kelly Bensimon in een smaragdgroende bikini op Miami Beach. Het 40-jarige voormalige supermodel was in vol ornaat te bewonderen in de Playboy van maart 2010.