Gaëlle Garcia Diaz wordt nieuw JIM-gezicht

Vorige week kwam de 23-jarige Gaëlle Garcia Diaz het JIM-team versterken als nieuwe VJ. Gaëlle presenteert beurtelings met VJ Vincent Banic het populaire muziekprogramma ‘Top 40 Hitlist Selection’ op onze jongerenzender. “Gaëlle past perfect in het profiel van onze zender”, aldus JIM netmanager Luc Van Laer. “Ze is jong, talentvol, ambitieus en ze ziet er bovendien nog eens goed uit ook. Ze is een bezige bij die bij JIM de kans krijgt om haar talenten verder te ontwikkelen.” Maar wie is deze Vlaamse schone met Spaanse roots ?

Spaanse roots

Er hangt voorlopig nog veel mysterie rond deze mooie jongedame. Gaelle is het product van een Belgische moeder en en een Spaanse vader. Op haar facebookprofiel lezen we dat ze geboren werd op 26 december 1988.

Covergirl en pokerbabe

De Vlaamse schone met Spaanse roots kan wel al de nodige adelbrieven voorleggen. Zo sierde de bevallige blondine al meermaals de covers van 'P Magazine' en 'Ché' en reist ze de wereld rond als ervaren pokerbabe.

Sexy wieleraffiche

Vorig jaar ontstond er ook heel wat commotie omdat ze naakt op de wieleraffiche van de E3-Prijs in Harelbeke prijkte. Minuscule rennertjes beklommen daarop de vrouwelijke rondingen  van het Vlaamse Playboymodel. Maar de pikante affiche viel niet in de smaak bij KBC, hoofdsponsor van de wedstrijd. En dus pastte de organisator in allerijl al zijn promotiemateriaal aan. Mooie Gaelle maakte op al het officiële drukwerk plaats voor Tom Boonen, Fabian Cancellara en Juan Antonio Flecha. Enkel op de grote banners langs de snelwegen bleef Gaëlle te zien, maar dan zonder het logo van KBC.

Playboy

De hoofdvogel schoot Gaëlle Garcia Diaz echter in januari af, toen ze in al haar glorie te bewonderen was in 'Playboy'. Playboy koos haar omwille van haar natuurlijke uitstraling.

Meisjesdroom

De Vlaams-Spaanse deerne beschouwde het als een hele eer om voor het mannenblad naakt te gaan. "Het was stiekem wel een meisjesdroom om voor Playboy te poseren. Alle grote sterren, zelfs Marilyn Monroe, hebben er in gestaan.", vertelde ze. Over de kwaliteit van de foto's was ze zeer tevreden: "Ik moet toegeven dat dit mijn mooiste foto’s tot nu toe zijn."

Ervaring

Het feit dat Gaëlle al wat ervaring heeft voor de camera, heeft naar verluidt de doorslag gegeven voor haar aanwerving bij JIM. "Ze past perfect in het profiel. Ze is jong, modebewust, ambitieus en uiteraard ook zeer knap", klinkt het enthousiast in bij jongerenzender.

Polyvalente chick

Vanaf deze week is de polyvalente chick dus te zien zijn in de 'Top 40 Hitlist'. Vanaf november komt daar ook 'The Big Live' bij: een marathon waar ze naast de andere JIM-gezichten 168 uur aan een stuk televisie zal maken.