Dannii Minogue poseerde naakt in Playboy

De Australische actrice Dannii Minogue poseerde halfweg de jaren negentig naakt voor de Australische Playboy om haar schulden af te betalen. Dat heeft Minogue onlangs gezegd in een interview met de Britse zender ITV1.
Na haar huwelijk met Julian McMahon in 1995 keek de actrice aan tegen een schuldenberg van zowat 167.000 euro. Zelfs het betalen van de huur vormde een probleem voor Minogue.

Omdat geld aan zus Kylie vragen geen optie was, trok Dannii Minogue haar kleren uit.

Minogue was naar eigen zeggen best tevreden over haar fotoshoot. "Playboy ging nog nooit zo vlot over de toonbank", aldus de Australische ster.

Jongere zusje van Kylie

Danielle Jane (Dannii) Minogue werd geboren op 20 oktober 1971 in Melbourne. De Australische zangeres, actrice, fotomodel, kledingontwerpster en tekstschrijfster is misschien nog wel het meest bekend vanwege het feit dat zij de - jongere - zus is van Kylie Minogue, eveneens zangeres en actrice.

Vier miljoen platen

In 2005 verkocht Dannii Minogue wereldwijd vier miljoen platen, vooral in Australië. Toch bleef ze altijd in de schaduw staan van het succes van haar zus.

Zangeres

Toch heeft Dannii Minogue met hits als "Put the Needle On It" (2004), "You Won't Forget About Me (2004)", "I Begin To Wonder" (2004) en "Perfection" (2005) een aardige reputatie als zangeres opgebouwd.

Home and Away

In 1989 en 1990 speelde ze de rol van Emma Jackson in de Australische soapserie Home and Away.