Alles voor een verleidelijke zomer

Nieuws | In de zomer heeft onze huid en haar heel wat te lijden onder de warme temperaturen, de wind en de zon. En dat net nu we onze benen en voeten met rokjes en sandalen extra in de kijker zetten. En natuurlijk willen we ook een glanzende haardos in de zomer! Ontdek hier de must-haves voor een stralende zomer!

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de zomer heeft onze huid en haar heel wat te lijden onder de warme temperaturen, de wind en de zon. En dat net nu we onze benen en voeten met rokjes en sandalen extra in de kijker zetten. En natuurlijk willen we ook een glanzende haardos in de zomer! Ontdek hier de must-haves voor een stralende zomer!

Een heerlijke zomergeur

Lancaster Sun lanceert met de French Rivièra geur een zomergeur die je probleemloos in de zon kan dragen.

Deze uiting van de Riviéra is sprankelend en vrolijk: een explosie van neroli en pittige bergamot schudt op prettige wijze de zintuigen wakker. De reis vervolgt zich naar een sierlijk bloemenhart. Schitterende oranjebloesem wordt gestreeld door de zachtheid van heliotroop, met subtiele facetten van magnoliabloemen die de geur een onderscheidend karakter geven.

Naast de eau de toilette bestaat de collectie ook uit een tan preparer body scrub, velvet milk SPF30 en tan maximizer soothing moisturizer.

Het beste van de zon voor de huid

Een beschermde huid met een zongebruinde teint, gehuld in de subtiele geur van Polynesische bloemen. De vernieuwde zonnecrèmes van Dior beschermen de huid nu nog doeltreffender en bieden een zinnenstrelende gebruiksbeleving. De lijn van beschermende zonneproducten werd aangevuld met de Crèmes Protectrices Hâle Sublime SPF 30 en SPF 50 in een volledig vernieuwede formule en de Lait en Brume Protecteur Hâle Sublime is voortaan verkrijgbaar met een hogere beschermingsfactor SPF 50.

De breedspectumfilters tegen UVA-stralen beschermen de huid doeltreffend tegen de ultaviolette stralen die pigmentvlekken en huidveroudering veroorzaken, terwijl de breedspectrumfilters tegen UVB-stralen de huid behoeden voor zonnebrand en roodheid die wordt veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon.

Een afslankend ritueel

Het afslankend- en anticellulite bodyritueel van Collistar is uitgebreid met enkele nieuwe producten. De Anti-Water Talasso-Scrub is een ware "beautyfarm" behandeling met een vijfvoudige werking. De synergetische werking van zeezouten, suikerriet, essentiële oliën en specerijen biedt alle weldadige effecten van de thalasso- en aromatherapie, terwijl tegelijkertijd een mix van vochtafvoerende en lipolytische phytoextracten een krachtige afslankende en vochtafvoerende werking biedt.

Cellulitis bestrijden en verslapping van de huid voorkomen? Het Two-Phase Sculpting Concentrate van Collistar combineert twee kostbare ingrediënten in een twee-fasen formule die dient als shockbehandeling bij lokale vetophopingen. Enerzijds met zeealgen, die uitstekende vochtafdrijvende en vetsplitsende eigenschappen hebben. Anderzijds peptiden, die het celmetabolisme van de huid regelen en vetophopingen verminderen.

De Anticellulite Draining Gel-Mud wordt met een zachte massage snel opgenomen in de huid, zonder sporen achter te laten. Het lichaam wordt omwikkeld met een onzichtbaar laagje, die de huid direct gladder en strakker maakt. Waarom witte modder? Deze modder is gekozen vanwege de hoge concentratie aan mineralen. Dankzij de fijne korrel en hoge percentage van absorberende klei, kan dit product overtollig vocht en toxines inkapselen en verwijderen, zonder dat het afgespoeld hoeft te worden.

Perfect zomerhaar

Boordevol luxueuze, voedende oliën en een onvergetelijk parfum: ontdek het nieuwe gamma haarverzorgingen van Kérastase Soleil in 2019. Aangevuld met een nieuw sterproduct, Huile Sirène, zal het gamma het haar volledig beschermen, voeden en mooier maken met een hoogglanzende finish, om het haar perfect in vorm te houden tijdens het meest sexy seizoen van het jaar.
Huile sirène is een unieke hybride combinatie van een texturerende spray en haarolie die beschermt en je zachte beach waves zonder kartoneffect geeft.

Een verfrissende spray

Yves Rocher lanceert geparfumeerde sprays voor lichaam en haar, verkrijgbaar in acht verschillende geuren. Verstuif deze fijne, luchtige spray over je haren op je huid en geniet de hele dag intens van de geuren uit de natuur. De sprays bevatten meer dan 95 procent natuurlijke ingrediënten en 100 procent natuurlijke alcohol. Wat dacht je van een spray met framboos & munt, kokosnoot of mango & koriander?

Een zwoele blik

Bij Planet Parfum focussen ze deze zomer op je ogen. De Panda's Dream So Cool Eye Stick is een superhandige stick die rimpels, wallen en kringen aanpakt en de gevoelige oogzone verfrist en ontgift. De Lipocils Expert Collector van Talika is een mythische gel die onlangs zijn 70-jarige bestaan vierde voor natuurlijk langere en vollere wimpers. De Waterproof Mascara van Annayaké hecht perfect aan de wimpers en biedt een echt comfort dankzij een combinatie van verschillende soorten was.

Een helend badritueel

Biotherm breidt haar Bath Therapy lijn uit met drie nieuwe douchegels en handcrèmes. Verrijkt met natuurlijke geuren zorgt elke blend voor een hydraterende splash die de huid satijnzacht maakt. De relaxing blend is verrijkt met bessen, jasmijn en rozemarijn om een druk hoofd tot rust te brengen. Voel de spanning van je afglijden met de body cleansing foam, body cleansing gel en body hydrating cream.

Een zonovergoten gloed

Ze lijken op een reep chocolade, geuren heerlijk naar cacao en geven je een zonnige, goudbruine teint! Dat zijn de cult bronzing poeders van Bourjois die nu eindelijk ook in ons land verkrijgbaar zijn. De Délice de Poudre Bronzing Powders zijn verkrijgbaar in twee verschillende chocoladetinten en laten je huid direct stralen met een natuurlijke goudkleurige gloed.

Frisse en zachte zomervoetjes

Het Belgische Oy verovert sinds kort de apotheken over het hele land met één missie: genadeloos komaf maken met zweetgeuren.

De OY Deo Scrub bevat natuurlijk scrubpartikels die perfect zijn voor gebruik op de voeten. Dode huidcellen tussen de tenen en de teennagels worden efficiënt verwijderd, samen met de bacteriën die de zweetgeur veroorzaken. Onfrisse geurtjes maken plaats voor het Marrakech parfum met tonen van eucalyptus, rozemarijn, sinaasappel en andere kruiden, een geur die doet denken aan een luxe spa. En dankzij de scrubdeeltjes wordt de huid van je voeten ook zalig zacht.

Bye bye muggen

Met de eerste mooie warme dagen in het verschiet, maken helaas ook muggen en andere bijtgrage insecten hun opwachting. Het Belgische merk Bye Bugz ontwikkelde daarom de Bangle, een natuurlijke oplossing om de zoemende beestjes op afstand te houden op basis van het lemon-eucalyptus extract Citriodiol. Het trendy anti-muggen bandje bevat een capsule die een kenmerkende geur verspreidt en zo een beschermend schild van 360° vormt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top