Cadeautips voor Vaderdag

Nieuws | Op 9 juni is het weer zover, dan worden de papa's in de schijnwerpers gezet! Heb jij al een geschenkidee in gedachten? Indien niet, lees dan zeker onze tips. Wij zetten voor ieder wat wils op een rijtje!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op 9 juni is het weer zover, dan worden de papa's in de schijnwerpers gezet! Heb jij al een geschenkidee in gedachten? Indien niet, lees dan zeker onze tips. Wij zetten voor ieder wat wils op een rijtje!

Een heerlijke geur

Heel wat mannenparfums verschijnen speciaal voor Vaderdag in een cadeauverpakking, mét een extraatje.

Kenzo Homme (50 ml + 30 ml), Givenchy Gentleman + shower gel, Intimacy Sport + deodorant.

Een onweerstaanbare fles

Met een fles drank scoor je altijd! Ook de stijlvolle karaf en glazen van Holmegaard zullen in de smaak vallen.

Gin Hendrick’s Midsummer Solstice, whisky White Walker by Johnnie Walker, rum Zacapa 23.

Voor de modebewuste papa

Stijlvolle papa’s zullen zeker blij zijn met een nieuw accessoires om hun look af te werken. En nee, dat hoeft niet altijd een das te zijn!

Van links naar rechts: zonnebril Salvatore Ferragamo, bootschoenen Timberland, horloge Mr. Boho bij JUTTU, rugzak Eastpak.

Smullen maar!

Is jouw papa een zoetekauw? Bij Dandoy vind je mengelingen met de overheerlijke koekjes van het iconische huis. De smaken die er nu al bijna tweehonderd jaar worden ontwikkeld, doet onze zintuigelijke emoties op hol slaan.

Neuhaus pakt deze zomer uit met enkele smaakvolle nieuwkomers in het populaire bonbon-aanbod. Ontdek de vijf nieuwe Duo Bonbons met een smeuïg laagje gianduja onderaan, en een natuurlijke melange van witte chocolade en limoen, viooltjes, mandarijn, citroen of framboos bovenaan. Heerlijke chocolade in een handige, kleurrijke wikkel… de ideale verwennerij voor onderweg!

Een veilige keuze

Wil je op zeker spelen? Kies dan voor een cadeaubon die je papa onvergetelijke momenten bezorgt.

Is jouw papa fan van Belgische bieren? Verwen hem dan met de Vivabox Speciale Bieren. Wedden dat hij zal genieten van Chimay Triple, Kasteel Rouge, Cornet, Duvel Tripel Hop Citra en Chouffe Houblon? En na de felgesmaakte proeverij kan hij de geschenkbon bij iedere Delhaize omruilen voor 12 flesjes van zijn lievelingsbier.

Met de Wonderbox Rijsensaties schenk je vader een unieke beleving achter het stuur van zijn droomwagen of tijdens een vlucht of vaart. Hij heeft de keuze uit 650 spannende sensaties met een Ferrari, Lamborghini, Porsche, Subaru, catamaran, ULM, .... Avontuur gegarandeerd!

Hulp in de tuin

Wie aan STIHL denkt, denkt aan kettingzagen, kantenmaaiers, heggenscharen, … En vanaf nu ook aan grasmaaiers. Want de producent van tuinmachines en bos- en natuurbeheeruitrusting pakt uit met een uitgebreid assortiment grasmachines.

Als je grote grasperken moet maaien, zijn zitmaaiers een geschenk uit de hemel. STIHL biedt ze aan in twee categorieën. Enerzijds compacte modellen met een grote wendbaarheid en dus ideaal voor smalle en hoekige terreinen. En anderzijds gewone modellen voor grote oppervlakken.

Verzorging voor de moderne man

Met Redken Brews stelt Redken je de nieuwe generatie men’s essentials voor, de complete oplossing op het gebied van styling, haircare en skincare. In de skincare vinden we een scheercrème geschikt voor de gevoelige huid, een verzorgende baardolie en een after shave balsem met verzachtende aloë vera.

Buiten genieten

Droom jij van een kampvuur met je papa deze zomer? Daar hoort een heerlijke maaltijd bij!

De Campfire Set van Esschert Design geeft een vette knipoog naar de traditionele kookpot die al eeuwen lang bestaan. Op de to do-list: vrienden uitnodigen want kampuurliedjes zing je nooit alleen.

Te koop bij Luxury for Men.

Op bureau

Heeft jouw papa zijn eigen bureau thuis? Van deze stijlvolle accessoires van Fritz Hansen kan je papa het hele jaar lang genieten!

Voor avonturiers

Trekt jouw papa er graag op uit voor een stevige wandeling? Bij Decathlon vind je een ruim aanbod outdoor accessoires van Quechua zoals wandelschoenen, een rugzak met alles erop en eraan en een handige tent.

Zo vader, zo de rest van het gezin

Niets laat een vaderhart sneller slaan dan een leuke matchende outfit met zijn hartendief. Laat je inspireren door de vrolijke twinning pyjama's van het Belgische label Woody.

Voor jouw superdad!

De Ultimate Father’s Gift Box van Luxury For Men is een all-in box met alles wat de moderne man begeert; een hardwerkende levensgenieter die persoonlijke verzorging en een stijlvolle uitstraling hoog in het vaandel draagt. De vader die de bankkaarten, die hij nog niet aan zijn kinderen heeft uitgeleend, liefst veilig bewaart. Maar ook de vader die zelfs op (zaken)reis de nodige aandacht besteedt aan personal care, die graag klassevol de deur uit gaat en zijn dag graag afsluit met een lekker biertje. Als leuk extraatje zit er bij deze Gift Box ook een Gift Card. Omdat een vader af en toe ook graag zijn eigen keuzes maakt.

Het Luxury For Men designteam gaat bovendien met veel plezier met de foto van jouw papa aan de slag en haalt de superheld in hem naar boven. Een persoonlijk cadeau met een ludiek kantje.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top