Cadeautips voor Moederdag

Nieuws | Op 12 mei is het weer tijd om alle moeders in de bloemetjes te zetten. En je mama verdient natuurlijk niets dan het beste, het mooiste, het fijnste cadeau, toch? Wij zetten enkele cadeautips op een rijtje!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op 12 mei is het weer tijd om alle moeders in de bloemetjes te zetten. En je mama verdient natuurlijk niets dan het beste, het mooiste, het fijnste cadeau, toch? Wij zetten enkele cadeautips op een rijtje!

Een heerlijk parfum

Een nieuwe geur voor de lente, daar word je mama sowieso opgewekt van!

Van links naar rechts: Hermès Un Jardin sur la Lagune, Jean Paul Gaultier Un Scandal à Paris, Betty Barclay Bohemian Romance, Mademoiselle Rochas Couture.

Voor zoetebekken

Is jouw mama eerder een zoetebek? Dan kan je zeker blij maken met de lentechocolaatjes van Godiva of een box met chocolade hartjes van Pierre Marcolini. Ook de lentebox van Delacre is even lekker als hij eruit ziet!

Een juweeltje

Natuurlijk zijn mama’s ook blij met iets kleins! Wat haar stijl ook is: met een juweel kan je elke vrouw gelukkig maken!

Van links naar rechts: ketting Twice as Nice, oorbellen Souvenirs de Pomme, ring Pandora, armband Swarovski.

Pure verwennerij

Met een beautyset leg je je mama helemaal in de watten. Het parfum L’Interdit van Givenchy vind je in een set met lippenstift, het parfum Flower by Kenzo komt in een set met body milk. De giftset van The Ritual of Karma Balancing Collection van Rituals bestaat uit een body cream, shower foam, body mist en shower scrub.

Feestelijke bubbels

Klinken op je mama doe je met de feestelijke flessen met wafelstructuur Prosecco van Freixenet.

Verover het hart van je mama helemaal met de Rich rosé champagne van Veuve Clicquot of de mini-flesjes Rosé Impérial van Moët & Chandon.

Eyecatchers

Het accessoire van de zomer is natuurlijk een hippe zonnebril! Bovendien beschermt het je mama tegen de schadelijke stralen van de zon.

Van boven naar onder: links &Other Stories, Chloé, Liu Jo; rechts Salvatore Ferragamo, Longchamp, Weekday.

Een veilige keuze

Voor elke mama de perfect geschenkdoos!

Schenk je mama een uniek moment, alleen of met twee met de Wonderbox "Luxueus ontspannen alleen of met twee". Laat haar kiezen uit 250 instant feelgood ervaringen: rustgevende massages, lichaamspakkingen, gezichtsbehandelingen, privétoegang tot de spa…

Elke mama verdient een beetje vrije tijd. Maak van je mama een 100% ontspannen vrouw met de Vivabox "Tijd voor Jezelf". Ze zal zich graag laat betoveren door het aanbod van 360 wellnessverzorgingen. Een manicure, massage, gezichtsverzorging… absolute ontspanning wacht. En terwijl ze uitkijkt naar haar me-time, verwent Vivabox haar met twee heerlijk geurende Rainpharma-verzorgingsproducten.

Ontbijt op bed

Leg je mama in de watten met een ontbijt op bed én enkele keukenapparaten waar ze nog jaren plezier zal aan beleven!

In de stijlvolle Queen of Hearts collectie van KitchenAid vinden we deze broodrooster. Met een lange, extra brede gleuf heb je de mogelijkheid om verschillende soorten brood te roosteren zonder de grootte van het sneetje te moeten aanpassen. Of je nu een stuk ambachtelijk brood, een bagel of een muffin wil roosteren, de broodrooster van KitchenAid kan het allemaal.

Nescafé Dolce Gusto vindt de koffie-ervaring van je mama opnieuw uit met een nieuwe revolutionaire koffiemachine Esperta by Krups, die creëert evenveel mogelijkheden als in de beste koffiebars en dit binnen handbereik.

Een tof accessoire

Het zijn de accessoires die het verschil maken. Deze trendy items maken de outfit van je mama helemaal af.

Van links naar rechts: hoed O’Neill, sandalen Caroline Biss, horloge Swatch, handtas LolaLiza, sjaal Terre Bleue.

De beste muziek

Wat ze ook doet, haar favoriete muziek hoor je steeds op de achtergrond. Dan kan je je mama niets beter geven dan de allernieuwste Home Speaker 500 van Bose. Een streling voor het oor en het oog.

Italian style

Bistrò Nazionale in Elsene (vlakbij Flagey) is elke zondag open voor een lunch of diner en is de juiste balans tussen een trendy en authentieke plek waar je kunt eten en drinken, Italian style... Mama’s die fan zijn van het Italiaanse keuken zullen hier zeker en vast hun geluk vinden!

Voor sportieve mama’s

Is je mama gedreven met sport bezig? Dan kan je haar zeker plezier doen met een nieuwe sportoutfit. Met de Forerunner 45 van Garmin kan ze dan weer perfect haar activiteiten controleren.

Van links naar rechts: broek en topje Björn Borg, loopschoenen Kalenji bij Decathlon.

Een blikvanger in huis

Een bloemetje doet het altijd goed. De tweedelige Cado vaas van Holmegaard is bovendien een echte blikvanger in huis.

Ook de Songbirds van Kay Bojesen zijn pronkstukken voor je interieur. De nieuwste lenteaanwinst Georg zit in een smaragdgroen jasje met verzilverde snavel en voeten.

Verleidelijke nachten

Een nieuwe kimono of kamerjas in een luchtige stof voor de beste mama ter wereld! Ook de papa kan nog plezier beleven aan dit cadeautje…

Links Rituals, rechts Lords & Lilies

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top