De heerlijkste chocolade voor Pasen

Nieuws | Wie Pasen zegt, zegt chocolade! Vrolijke figuren gemaakt van heerlijke chocolade voor de allerkleinsten of een handjevol klassieke paaseitjes om jezelf mee te verwennen. De chocolatiers hebben ook dit jaar weer hun best gedaan om de mooiste konijnen en eitjes uit hun mouw te schudden! Met andere woorden, het wordt weer een heerlijke Pasen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wie Pasen zegt, zegt chocolade! Vrolijke figuren gemaakt van heerlijke chocolade voor de allerkleinsten of een handjevol klassieke paaseitjes om jezelf mee te verwennen. De chocolatiers hebben ook dit jaar weer hun best gedaan om de mooiste konijnen en eitjes uit hun mouw te schudden! Met andere woorden, het wordt weer een heerlijke Pasen!

Neuhaus

Geen Pasen zonder ballotoeuf! Vul een chocolade paasei met jouw favoriete pralines… Neuhaus verwent je met twee nieuwe cadeauverpakkingen in verschillende formaten. Pretty in pastel, en sierlijk gedecoreerd met een bloemenmotiefje.

Liever een speelser paasgeschenkje? Dan zijn de vrolijke pastelkleurige doosjes in de vorm van een paashaas gevuld met de lekkerste Neuhaus-creaties en klassiekers écht iets voor jou. Wie kan daaraan weerstaan?

Daarnaast vind je bij Neuhaus ook een luxueuze limited edition geschenkdoos vol kleurrijke paaspralines met vijf unieke smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een toets oranjebloesem en een vleugje tonic in een donkere chocolade ganache samen met praliné waar een hint kardemom in zit? De paaspralines kleuren vrolijk oranje, blauw, paars, roze en groen en zitten in een stijlvolle geschenkdoos met bloemenmotiefje.

Pierre Marcolini

Maak kennis met de grote ster van de paascollectie van Pierre Marcolini: een schattige paashaas die opveert uit een toverhoed en snel zal wegduiken zodra de jacht op de paaseieren begint. Deze creatie is beschikbaar in huisbereide zwarte, witte of melkchocolade op basis van cacaobonen uit Kameroen en Ecuador.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook de paaseitjes: gloednieuwe smeltende ganaches en krokante praline´s die op basis van zeldzame en kostbare ingredie¨nten gemaakt zijn. Te koop in verschillende formaten.

De traditionele Paasdiertjes zijn ook weer van de partij met enkele gloednieuwe recepten zoals witte chocolade met ganache van karamel-frambozen en zwarte chocolade met hazelnootkaramel.

Godiva

Godiva stelt een nieuwe box met 18 mini-paaseieren voor, verpakt in een felroze doos en omhuld door een groene strik. Ontdek de eitjes van melkchocolade, zwarte of witte chocolade en verschillende vullingen, en laat je verleiden door heerlijke smaken zoals speculaas, framboos, vanille en praliné.

Daarnaast pakt Godiva uit met heerlijke, nieuwe lentechocolaatjes. Het 'kuiken van witte chocolade  met praliné-vulling' bevat knapperige praliné van hazelnoot, omhuld met romige witte chocolade; het 'kuiken van melkchocolade met sinaasappelvulling' bevat een aromatische sinaasappelganache, omhuld met fijne melkchocolade; en het 'kuiken van zwarte chocolade met citroenvulling' bevat een rijkelijke citroen ganache, en is omhuld met verrukkelijke donkere chocolade.

Leonidas

Leonidas heeft de voorbije jaren volop ingezet op de ontwikkeling van chocolade-eitjes en kan vandaag trots het grootste assortiment op de markt aanbieden: maar liefst negentien authentieke smaken! In 2019 zal het kleine Cookie & Cream-eitje de show stelen! Wie o wie kan weerstaan aan deze verleider met knapperige cacaokoek, romige crème onder een jasje van melkchocolade?

Het traditionele zajke, de eivormige verpakking, de transparante doos in prachtig geel metaal, de beroemde ballotin … Leonidas-klanten krijgen hoe dan ook de beste verpakking voor hun favoriete eitjes. Tastbaar geluk om te krijgen of weg te geven.

Zacapa x Dominique Persoone

Zacapa, de premium Guatemalteekse rum, is gekend om zijn complexe, rijke en intense smaak. Na de succesvolle samenwerking vorig jaar, slaan Zacapa en Dominique Persoone de handen opnieuw in elkaar voor een unieke samenwerking. De keizer van de Belgische chocolade ontwikkelt chocolade paaseitjes die perfect gepaard gaan met Zacapa Rum.

De paaseietjes zijn omhuld in een jasje van bean-to-bar chocolade, waarbij de cacaobonen uit Guatemala eerst geroosterd worden. De chocolade heeft een cacaopercentage van 72% en bevat een lichtbittere toets. Naast deze bitterheid zorgt de vulling voor exotische, frisse en zure smaken.

Benoit Nihant

Ook bij Benoit Nihant een feestelijke collectie. Zoals de aprilvissen in pure chocolade met hazelnootpraliné of melkchocolade met amandelpraliné.

Het doosje Délices Pâques bevat vier bestsellers van het huis, waaronder twee soorten paaseitjes.

De Coffret Prélude bevat elf halve eitjes met heerlijke ganaches in exclusieve smaken zoals cassis en bergamot.

Maison Dandoy

De chocolatiers – met uitzondering van Laurent Gerbaud, die meewerkte aan de creatie van dit nieuwe paasei – mogen op hun hoede zijn: het huis Dandoy lanceert namelijk zijn allereerste pure chocolade-ei, waarvan de binnenkant volledig is bekleed met speculaas.

Deze nieuwe lekkernij combineert de allerbeste Belgische ambachtelijke chocolade met het knapperigste aller huisgemaakte koekjes, dat al 7 generaties lang het handelsmerk is van dit instituut.

HEMA

Voor wie echt wil uitpakken, heeft HEMA vanaf nu heerlijke, extra luxe paaseieren nieuw in het assortiment. Voor pink lovers is het roze ruby egg een must. Dit paasei is gemaakt van de bijzondere ruby chocolade die van nature, dus zonder kleurstoffen, roze is en een unieke fruitige smaak heeft. Het ei is gedecoreerd met crisps en bolletjes witte chocolade en is maar liefst 16 cm hoog. Ook is er een chocolade ei met fudge. Dit melkchocolade ei van 14,5 cm is versierd met witte chocolade en fudge van karamel.

Daarnaast heeft het ook een aantal heerlijke nieuwe smaken toegevoegd aan het assortiment paaseitjes. Het gin-tonic eitje is gemaakt van witte chocolade en heeft een milde, frisse smaak met een klein bittertje. Daarnaast introduceert HEMA de oer-Hollandse stroopwafel in paaseivariant. Het stroopwafel paaseitje is gemaakt van melkchocolade en is gevuld met stukjes wafel en karamel. Het praliné karamel eitje, gebaseerd op dé klassieker onder de Belgische bonbons, heeft een hazelnoot-karamelvulling.

M&M’s

Wie Pasen zegt, zegt in één adem ook chocolade, kleur en delen. Dat zijn meteen ook drie sleutelwoorden die perfect passen bij M&M’s. Wie Pasen zegt, zegt in één adem ook eitjes. En ook al is de pindavariant van M&M’s ovaal van vorm, toch worden de beroemde chocoladesnoepjes niet meteen bestempeld als eitjes. Met de komst van de 'speckled eggs' belooft daar nu verandering in te komen. De nieuwe M&M’s-variant combineert de ovale vorm van de pindavariant met de chocoladevulling van de gekende chocoladeversie. Met een lichtjes anders smakende chocolade en een nieuw mat suikerlaagje geven de ‘speckled eggs’ een geheel nieuwe schwung aan de gekende en geliefde M&M’s-beleving.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top