Piekfijn voor lente- en communiefeest

Nieuws | Binnenkort kleuren heel wat communie- en lentefeesten het voorjaar met vrolijke familiemomenten. En wat is leuker dan die speciale outfit die je bij zo’n feestelijke gelegenheid mag aantrekken? Gekleed of net ravotvriendelijk, in dit dossier vind je van alles wat!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Binnenkort kleuren heel wat communie- en lentefeesten het voorjaar met vrolijke familiemomenten. En wat is leuker dan die speciale outfit die je bij zo’n feestelijke gelegenheid mag aantrekken? Gekleed of net ravotvriendelijk, in dit dossier vind je van alles wat!

Time to party

Kids zetten deze lente de boel op stelten tijdens een feest om nooit te vergeten! Van je favoriete desserts eten in een stijlvol kostuum tot op pad gaan in een partyproof outfit… Verwacht je met de CKS communie- en lentefeestcollectie aan een energiek kleurenpalet, krachtige prints en unieke silhouetten volgens de laatste trends.

Jongens zijn klaar om te rocken in ruitjesprint items en sweaters of shirts met een coole opdruk. Rode accenten en sportieve linten voegen een leuke eyecatcher toe. Meisjes stelen daarnaast de show in witte outfits in combinatie met zilver. Denk aan dromerige jurken afgewerkt met kant, glitters of veren en verrassende rokken of blouses met transparante stoffen, of metallic details.

Steel de show

Bij JBC weten ze dat het op een communie- of lentefeest wat gekleder mag zijn, maar daarom niet minder hip. De meisjes zetten het feest in gang met pittige pailletten en trendy tule, in elegante kleuren als nude, pink en koraal. Voor de jongens zijn er blazers, shorten en hemdjes in alle tinten blauw, van hemelsblauw tot marine. Werk af met een strikje of een hoed en het feest kan niet meer stuk!

Chique of relaxed

Scapa goochelt met pure flower power op jurkjes, rokjes en bloesje. Het traditionele wit en gebroken wit worden in het thema Botanica stijlvol gemixt en gematcht met romantisch oudroze, trendy lila en rijkelijk blauw. Glitteraccenten in goud of koper geven een extra feestelijke toets.

De Mexicaanse poppetjes, Lupita dolls, voeren je mee naar zinderende warmte van Santa Fe. Ecru met gouden accenten, kaki, navy en roestbruin voeren de boventoon in deze lijn. Deze collectie straalt een meer relaxte vibe uit en is 100% playground proof.

Speels en glossy

Bij IKKS lieten ze zich inspireren door Australië. De jongens starten het seizoen op Melbourne College. De collectie bevat onder andere een chique pak, dat je speels kan combineren met een hemd met tropische print. Bij de meisjes zorgen lurextoetsen voor een glossy look.

Jouw ideale feestoutfit

Je geniet, je kijkt, je lacht, … Elk feestje wordt geweldig deze lente in de collectie van Bel & Bo. Naast de klassieke rokjes, jurkjes en hemdjes vind je er ook toffe T-shirts en truien met prints of een leuke boodschap.

Inclusief feestpakket

fred + ginger is een Belgisch multibrand winkelconcept voor nieuwsgierige, creatieve en op avontuur beluste kinderen. Naast hun eigen gecreëerde collecties – fred + ginger, fred + ginger Sister en Hilde & Co – presenteren ze een internationaal assortiment van hedendaagse merken die hun visie en waarden delen. Je vindt er zeker ook stuks die perfect zijn voor een feestje!

In samenwerking met Studio Lala ontwierp fred + ginger een eigenzinnig feestpakket. De feestelijke kers op de taart voor een fantastisch communie-, lente- of verjaardagsfeest! Bij een aankoop vanaf € 200 uit de nieuwe zomercollectie krijg je een pakket twv € 40 cadeau met ballonnen, bedankkaartjes, confetti, …

Belgische knowhow

Het Belgisch familiehuis Buissonnière lanceert een zomerse en kleurrijke collectie. Voor de meisjes staat de kleur roze centraal, gaande van pastel roze naar diep fuchsia. Jongens trekken een short aan en combineren blauw en wit.

Feestelijke must-haves

Ook bij Petit Bateau vind je feestelijke items zoals jurkjes met een vrolijke print. Het kleurenpalet is zomers.

Glitters

In de collectie van Pepe Jeans vind je glitterrokjes, glanzende shortjes en opvallende bomberjacks die je achteraf nog vlot casual kan combineren.

Mooie accessoires

Het zijn de accessoires die het verschil maken. In de Elena collectie van Miracles by Annelien Coorevits vinden we mooie tasjes en diademen. Ook bij Guess vind je leuke tasjes, haaraccessoires en sjaaltjes.

Van top tot teen

Iets te vieren? Het zit hem in de details! De schattige sokjes van Falke zorgen voor het gewenste effect!

Een vrolijk horloge

De look van je communicant is pas helemaal compleet met een horloge rond de pols van Flik Flak.

Aan de voetjes

Een fijn sandaaltje of sportieve sneaker: voor elke stijl is er de gepaste schoen! Het opzet? Stralen op hun mooiste dag, maar wel tegen een onweerstaanbare prijs bij Naturino.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top