Cadeautips voor Valentijn

Nieuws | Binnenkort is het weer Valentijn. Een feestdag voor geliefden of een commerciële uitvinding? Geef maar toe dat ook jij teleurgesteld zal zijn als je geen cadeautje ontvangt! Wij zetten enkele cadeautips op een rij die zo op je verlanglijstje kunnen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Binnenkort is het weer Valentijn. Een feestdag voor geliefden of een commerciële uitvinding? Geef maar toe dat ook jij teleurgesteld zal zijn als je geen cadeautje ontvangt! Wij zetten enkele cadeautips op een rij die zo op je verlanglijstje kunnen!

Een duidelijke boodschap

Met een outfit of accessoires vol hartjes of kusjes is de boodschap wel heel duidelijk!

Van links naar rechts: T-shirt Set bij deBijenkorf.be, kousen Falke, sjaal Comma, enveloppetas Fabienne Chapot.

Chocolade verwennerij

Met pralines kan je elke vrouw verleiden. Verschillende chocolatiers brengen dan ook een speciale collectie uit voor Valentijn.

Van links naar rechts: Pierre Marcolini, Leonidas, Godiva, Neuhaus.

Prachtige juwelen

Natuurlijk zijn we ook blij met iets kleins! Wat haar stijl ook is: met een juweel kan je elke vrouw gelukkig maken!

Van links naar rechts: armband Fabienne Kriwin, oorbellen Studio Collect, ketting Swarovski, oorbellen Souvenirs de Pomme.

Een heerlijk parfum

Een verleidelijk parfum brengt je geliefde meteen naar hogere sferen.

Van links naar rechts: In Love With You Emporio Armani, Carven Le Parfum (te koop bij Planet Parfum), Rituals Eau d’Orient, Agent Provocateur Fatale Orchid.

De kleur van de liefde

In een vurig rode outfit drijf je de spanning nog op op de meest romantische dag van het jaar.

Van links naar rechts: jumpsuit CKS, handtas MarosEtti, laarzen Arket, jurk Vera Mont.

Tijd voor iets nieuws

Met een gloednieuw horloge om de pols heeft je geliefde alvast geen excuus meer om te laat te komen op de volgende date.

Van links naar rechts: Swatch, Amalys, Calvin Klein.

Feestelijke bubbels

Moët & Chandon pakt uit met een gift set van de Brut Imperial met twee glazen.

Bij Piper-Heidsieck vinden we de Rosé Sauvage die zeker in de smaak zal vallen bij mevrouw.

Beauty must-haves

Quality time in de badkamer met deze producten: het kan niet op met Valentijn!

Met de nieuwe warmteborstel van Philips krijg je in vijf minuten zijdezacht en pluisvrij steil haar.

The Ritual of Ayurveda Balancing Treat Gift Set bevat een shower gel, shampoo, body cream en shower oil.

De best-of selectie van de legendarische BABOR ampullen is er nu als limited edition in een stijlvolle verpakking met prachtig design in zachte pasteltinten met een toets van goud

Verleidelijke lingerie

Geen beter cadeau met Valentijn dan verleidelijke lingerie: een feest voor mevrouw én meneer.

Links Intimissimi, rechts Hunkemöller.

Meer inspiratie in onze special met lingerie voor Valentijn!

Een bloemetje in huis

Een bloemetje doet het altijd goed. Met deze designvaas van Fritz Hansen heb je bovendien een echte blikvanger in huis!

Voor keukenprinsessen

Bij HEMA vind je heel wat leuke spullen met hartjes, zoals deze keukenschort, ovenwant en keukenhanddoeken. De tasjes zijn een leuke blikvanger op tafel. De liefde gaat immers nog altijd door de maag, niet?

Een menu om te delen

Bij Djo in Sint-Gillis staan de te delen gerechten aan de basis van het concept. Om Valentijn te vieren, biedt Djo het menu Perfect Match aan voor 45 euro per persoon. Dit omvat een First Touch-cocktail (met of zonder alcohol) samengesteld door de mixoloog van het restaurant, een plank met mix van aperitiefhapjes en 3 gerechten... Alles om met z'n tweetjes te delen.

Liefde is… samen Lolea sangria sippen

Move over gin-tonic en Aperol Spritz, sangria is de nieuwste it-drink. In Spanje staat de wijncocktail al generaties lang synoniem voor gezelligheid. Het jonge sangriamerk Lolea is vastbesloten om de hele wereld te laten genieten van die typisch Spaanse 'cordialidad'. De artisanale Lolea sangria’s met verrassende bubbels zijn dan ook het perfecte Valentijnscadeau. Want wat mooier dan je geliefde een portie zomerse gezelligheid te schenken?

Houdt jouw geliefde meer van witte of net van rode wijn? Beide types komen aan hun trekken in het Lolea gamma:
• De N°1 is een kersenrood aperitief op basis van rode wijn van Tempranillo en Cabernet Sauvignon druiven met een hint van mediterrane citrus en kaneel en een frizzante touch. In combinatie met een schijfje citroen en appelsien en een blaadje munt, zijn de smaken op hun best.
• De N°2 is een goudkleurig aperitief op basis van witte wijn van Macabeo en Chardonnay druiven met mediterrane citrus en een vleug vanille en diezelfde sprankelende touch. Maak de N°2 compleet met een schijfje limoen, 2 schijfjes aardbei en een blaadje munt.

Een romantisch verblijf

Boek voor Valentijnsdag een verblijf in Hotel Amigo en verras je geliefde met 'La Rose', een unieke, 'roos'kleurige ervaring in hartje Brussel. In het hotel staan een elegant boeket rozen, de Irene Forte Skincare-lichaamsolie en een fles Laurent Perrierchampagne voor je klaar. Geniet als eerste onder de happy few van deze luxueuze nieuwe lichaamsolie uit het gamma van Irene Forte. Met haar combinatie van rozen, olijven, jojoba, zonnebloempitten, abrikozen en avocado olie voedt deze exclusieve olie de huid en houdt ze zijdezacht.

De avond begint natuurlijk in restaurant BoCConi met zijn geraffineerde Italiaanse keuken, aangepast aan dit speciale moment. Het ‘La Rose’-menu bestaat uit vijf gangen, en zal de smaakpapillen van elke liefhebber van verfijnde gastronomie tot het uiterste verwennen.

Op bezoek bij powerkoppel Mickey en Minnie

Zin om Valentijn door te brengen in het teken van magie? Dan is Disneyland Paris dé plaats om even weg te dromen samen met je geliefde. Laat je meeslepen door de unieke parades en prachtige decors van het park of probeer samen tal van spannende attracties uit.

Bekijk ook:
Wat je nog niet wist over Mickey Mouse

Een veilige keuze

Wil je op zeker spelen? Kies dan voor een cadeaubon.

Sushi proeven in trendy Antwerpen, een duo massage in Thermes de Spa, een spannende lasershooting, een zelfgemaakt juweel of zelfs een initiatie Britse high tea. Met de Vivabox 'Jij en ik' heb je keuze uit 550 activiteiten die gegarandeerd dromen doen uitkomen. Twee ‘lover’ kopjes als geschenk zijn inbegrepen.

Verleng het moment, neem de tijd om te genieten van het offline leven en kies voor een massage met 4 handen in een spa in het hartje van de Ardennen, verleg je culinaire grenzen en combineer het ontdekken van sushi met een wandeling door de Antwerpse binnenstad of ga voor adrenaline en steek samen een 67 meter lange Indiase brug over in Luik. In het kort, 630 activiteiten die het je niet makkelijk maken er eentje uit te kiezen met de Wonderbox 'Genieten in duo'.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top