Maak het gezellig met kerst

Nieuws | De dagen worden steeds korter, de temperaturen gaan in dalende lijn. Tijd om onze kerstverlichting aan te steken en ons huis gezellig in te richten. Kies jij voor het klassieke rood of ga je voor iets origineler? De huidige trends zijn er voor alle smaken!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De dagen worden steeds korter, de temperaturen gaan in dalende lijn. Tijd om onze kerstverlichting aan te steken en ons huis gezellig in te richten. Kies jij voor het klassieke rood of ga je voor iets origineler? De huidige trends zijn er voor alle smaken!

Een authentieke kerst

De traditionele stijl doorstaat de tand des tijds en bekoort met zijn schitterende kleuren. Rood, groen en goud vormen steevast een magische combinatie die garant staat voor fijne en gezellige feesten.

Sprookjesachtig

Romantische zielen die dromen van een feeërieke kerst, kiezen voor pastelkleuren. Roze, paarlemoer en wit subtiel gecombineerd met paars en goud, voor een verfijnd en ongelofelijk zacht decor.

Een groene kerst

Voor een kerst in het teken van de natuur dringen de groene tinten zich op, in combinatie met frisse houttoetsen. Een paar vogels, mooie vlinders, dennenappels en je hebt een 'groene' kerstboom!

Let it snow

Hunker je naar een witte kerst? Ga voor wit, blauw en zilvergrijs. Met enkele kerstballen met glitters in ijskleuren en sneeuwwitte figuurtjes creëer je de perfecte sfeer!

Haal de kerstmagie in huis

Een leuk aspect van deze periode is dat het hét moment is om je woning te doen schitteren van plezier. De WINTER collectie van IKEA zit boordevol accessoires en verwennerijtjes: stuk voor stuk makkelijke en betaalbare manieren om wat kerstmagie in huis te halen. Denk aan led-tafeldecoratie, mini-kerstboompjes voor op tafel, een led-kandelaar en een theelichthouders in de vorm van een kroon.

Sfeervolle verlichting

De warme gloed van twinkelende lichtjes vrolijkt de winter op. Zet ze voor het raam of op de tafel en hang ze aan de muur. Bij IKEA hebben ze lichtjes in de vorm van cirkels, harten, engelen, paddenstoelen, konijnen, eekhoorns, vogels en sterren, in diverse kleuren en motieven.

Jezelf en andere verwennen

Zin om aan alles en iedereen te ontsnappen en jezelf te verwennen? Dat mag! Serveer met het prachtige tafelgerei uit de WINTER collectie van IKEA met prachtige bordjes en kopjes. Anderen verwennen doe je met cadeautjes die je inpakt met papier, dozen, strikken en linten in alle mogelijke kleuren en motieven van IKEA. We waren nog nooit zo klaar om in te pakken!

Het dierenrijk in je kerstboom

Bij Dille & Kamille hoort het dierenrijk thuis in je kerstboom. Denk aan schattige vosjes, dasjes en kleurrijke paddenstoelen.

Romantiek

De huisjes waarin je een kaarsje kan zetten en de kerstversiering om in je boom te hangen in stof en vilt van Dille & Kamille zijn echte eyecatchers.

Aan tafel

Ook je feesttafel kan je aankleden met stijlvolle items van bij Dille & Kamille. Denk aan tijdloos servies en servetten die een klassieke kerstsfeer uitademen.

Met liefde ingepakt

Wat is leuker: cadeautjes krijgen of geven? Het is in elk geval nog fijner om er eentje te geven dat met zorg is ingepakt. Leef je uit met prachtig inpakpapier, originele cadeauverpakkingen, en bijpassende lintjes en labels van Dille & Kamille.

Decoratieve pronkstukken

Kay Bojesen Denmark staat bekend om zijn prachtig afgewerkte houten design-dieren, getekend door de gelijknamige ontwerper. De bekendste van allemaal? Het aapje! Die krijgt voor de gelegenheid zijn eigen kerstmutsje, die ook op het vogeltje passen. Daarnaast pakt Kay Bojesen ook uit met enkele prachtige kerstfiguren.

Overal lichtjes

Bij HEMA vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd kerstfeest. En daarbij mogen sfeervolle lichtjes echt niet ontbreken. Wat dacht je van een lichtgevend hert aan de muur, een slinger met sterretjes of lichtjes onder een stolp als blikvanger? Origineel en stijlvol!

Exotisch

Van originele kerstversiering gesproken! Naast de klassieke kerstmannen en kerstballen vind je bij HEMA ook meer exotische items om in je kerstboom te hangen. Wat dacht je van een trendy cactus in een kerstjasje?

Gepersonaliseerde kerstballen en -cadeaus

Hoe maak je zowel je eindejaarscadeautjes als kerstdecoratie picture perfect? Wanneer deze vraag op je lippen brandt, komen de DIY setjes van Pilot vast en zeker als een geschenk uit de hemel. Met de Pintor DIY Set Christmas versier je kerstballen in een vingerknip. De handige verfstiften dekken ieder oppervlak maar zijn nog afwasbaar om ook aan de 'smospotten' tegemoet te komen. Met de Pilot Pintor-stiften pimp je dus ook de leukste pakjes. Want zeg nu zelf, de leukste cadeautjes, die maak je zelf! Van mooie fashionitems over hippe interieuraccessoires tot zelfs servies. Met Pilots Pintor-stiften geef je ieder item een persoonlijke toets.

Magische en illusionaire kerstversiering

In zijn kerstcollectie van dit jaar brengt Sissy-Boy illusies tot leven. Dat zie je aan de rijke prints, vormen en kleurcombinaties die terugkomen in de Homeland-lijn. Om te beginnen zijn er kerstballen met oneindig doorgaande prints of feestelijke exemplaren met belettering, telkens met nieuwe patronen. Zelfs kerstballen met een horoscoop maken hun entree om je kerstboom nog persoonlijker te maken.

Andere klassiekers als snowglobes maken dit seizoen een comeback, deze keer compleet gericht op de wonderen uit het dierenrijk. Denk pinguïns met reisplannen, teckels onderweg naar een feestje en struisvogels die de kerstboom versieren, allemaal verborgen in een van deze wonderbaarlijke sneeuwbollen.

Kerstservies

Ook bij Zara Home vind je tal van decoratie-elementen voor de kerstdagen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit prachtige servies in het thema Blue Midnight?

Rood en goud

Nog bij Zara Home combineren ze goud feestelijk met donkerrood. Met dit pronkstuk aan de muur voelt iedereen zich meteen in hogere sferen.

Tijdloos design

Met Kaj Franck’s legendarische Teema in kerstrood van Iittala ziet elke tafel er meteen feestelijk uit. De warme cranberrytint zet meteen de juiste toon. Prachtig op zich of harmonieus gemixt met witte of grijze Teema-objecten.

Voor feeërieke feesten

Bij Spaas vind je authentieke rustieke kaarsen en gezellige geurkaarsglaasjes voor een warme gloed in je huis en aan tafel. De kaarsen met een leuke boodschap zorgen voor een extraatje.

Knus & gezellig

Het Belgische modemerk SCAPA blaast in 2018 vijftig kaarsjes uit. Het interieurlabel deelt in de feestvreugde met een najaarscollectie die teruggrijpt naar de SCAPA-essentials. De moderne, strakke look wordt even ingeruild voor de winterse gezelligheid van het oer-Britse interieur, met een sofa vol kussens. Traditionele Schotse ruiten op plaids, kussens en bedlinnen brengen de warmte in huis en combineren mooi met een traditioneel versierde dennenboom. Voor een klassieke, knusse Kerst!

Sfeervol glaswerk

De mondgeblazen serie 'Design with Light' van de Deense glaswerkproducten Holmegaard werpt een nieuw licht op modern glasdesign en is een voltreffer in deze donkere periode voor binnen én buiten met onder andere kandelaars, kaarsschotels, lichtschalen en glazen bokalen. Daarnaast vind je bij Holmegaard ook prachtige glazen versiering om in je boom te hangen.

Feestelijke servetten

Wat maakt jouw feesttafel helemaal perfect? De kerstservetten van Renova! Voor elke stijl vind je wel een design.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top