Kapseltrends voor het najaar

Nieuws | Hoe ligt je haar dit najaar? Kort of lang, stijl of krullend, bruin, rood of blond, het kan allemaal! Ontdek hier de kapseltrends van het moment!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hoe ligt je haar dit najaar? Kort of lang, stijl of krullend, bruin, rood of blond, het kan allemaal! Ontdek hier de kapseltrends van het moment!

Glamoureus lang haar

Een waterval van ontzettend vrouwelijke krullen met een natuurlijke uitstraling. Het haar is gedraaid, met de tang gekruld en daarna losgemaakt om het een glamoureuze dynamiek te geven.

Preppy carré

Winterversie! Deze halflange carré in koel blond zet de toon: heel eenvoudig en op en top modern.

In vuur en vlam

Een nieuwe code voor de zelfbewuste vrouw? Met zijn warme glamour brengt een intens rode weerschijn het kapsel tot leven en geeft het donker haar zijn uitstraling. Het ultraglanzende haar is getexturiseerd om het body, veerkracht en dus vrouwelijkheid te geven.

Carré met pony

Een elegante carré met een korte, met de punt van de schaar ingeknipte pony, harmonieus op het midden van het voorhoofd. Grafisch en sensueel.

Een waterval van roze goud

Deze winter geen halve maatregelen! Blond Californien wordt één en al weelde: een lichte diepte op de wortels, een platina met de weerschijn van roze goud, bijna koraal, op enkele goed gekozen lokken. Roze goud, een metallic kleur om deze waterval van krullen te doen stralen van het licht.

Gesofisticeerd

Een extreem geraffineerde paardenstaart. Centraal vastgemaakt en versierd met een elegante strik die behendig in de paardenstaart verdwijnt.

Flamboyant

Stralend rood is een van de meest gevraagde kleuren van het moment. Het vlamt feller dan ooit met dit uniforme, vurige rood op een geëffileerde snit. De balayage langs de contour van het gezicht benadrukt de dynamiek van het kapsel met een mooi soft focus effect.

Glanzend zelfbewust

Hoe geef je fijn haar reliëf en volume? Met een gestructureerde snit die de materie respecteert. Deze combinatie van Venetiaans goudblond met harmonieus geëffileerde lengten bewijst het: een middenstreep, een veelzijdige golf op de lengten, fijne, lichtere punten.

Zachte pony

Een grote, vrouwelijk lok benadrukt de blik met een onweerstaanbaar effect. De lengte zorgt voor de kracht, de golf voor de zachtheid. Het najaar inspireert tot natuurlijke tinten van goudkoper op de wortels, bewerkt met henna, het DNA van Camille Albane. Vier tot vijf gouden sluiers worden met aan balayage aangebracht en bij de punten intenser gemaakt.

Golden look

Nog een keer glans voor dit mooie, licht geëffileerde kapsel dat zich in kleuren uitleeft. Licht kastanje bovenaan, donkerder bruin opzij van het gezicht, om de wenkbrauwlijn te doen uitkomen. De brushing geeft een heel natuurlijk sluik, beweeglijk resultaat.

Lang lijkt kort

Dit getexturiseerde, modieuze kapsel is al een stijl op zich! Vooraan: veelvormige, verende krullen, eerst in de ene en dan in de andere richting met de tang bewerkt. Achteraan zijn de lokken gecrepeerd en dan met spelden dicht bij de hoofdhuid opgestoken. Glamour gegarandeerd.

Dynamisch chic

Een korte, lichte snit, handig voor elke dag. Een gouden sluier benadrukt de schaduw van de gestructureerde pony. De rest van het kapsel is geëffileerd en opzij ingekort, voor een levendig effect. Wat heerlijk om met de hand door het haar te gaan!

Wulpse lengten

Deze moderne look haalt de krulspelden uit de vergeethoek. De kapper gaat met spelden en de krultang aan de slag en boetseert sterke, royale krullen, tot hun recht gebracht door een duo van licht goudbruin en donkerbruin. Alleen voor XXL lang haar!

Working girl

De basiscarré maakt elke styling mogelijk, van een heel traditionele brushing tot een spectaculair contrast van de materie. Dit luchtige kapsel begint met krullen, die worden losgemaakt, gecrepeerd en dan in een wrong op het hoofd opgestoken. Een vakkundig aangebrachte warrige finish zorgt voor de natuurlijke look.

Kort & koper

De wintertrends putten veel van hun inspiratie in de jaren ’70, in de vorm van een krachtige, gesculpteerde snit. Kijk maar naar dit korte, bolle kapsel met een dikke, sluike pony die heel het voorhoofd bedekt. Een knappe interpretatie van de boyish stijl, verwarmd met Venetiaans koper met een heel glanzende weerschijn.

Precieus blond

Een geëffileerde, erg praktische glamourcarré. Een vakkundig gehanteerde schaar geeft de snit volume. De stralend goudkoperen balayage is intenser langs de contour van het gezicht. De met de tang aangebrachte krullen benadrukken de blik en volgen met hun lichtheid de beweging, zonder de minste starheid.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top