Deze sterren zijn in blijde verwachting

Nieuws | Het regent weer heuglijk nieuws in sterrenland, want een pak zangeressen, actrices en andere bekendheden zijn in blijde verwachting. Sommige voor binnenkort, anderen voor 2019. Een overzicht...

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het regent weer heuglijk nieuws in sterrenland, want een pak zangeressen, actrices en andere bekendheden zijn in blijde verwachting. Sommige voor binnenkort, anderen voor 2019. Een overzicht...

Meghan Markle

Dat Meghan Markle en prins Harry hun eerste kindje verwachten was natuurlijk groot nieuws. Op 19 mei stapte het koppel nog in het huwelijksbootje voor de ogen van de hele wereld. Voormalig actrice Meghan Markle (37) was eerder al eens getrouwd, maar heeft nog geen kinderen. Voor kroonprins Charles wordt het zijn vierde kleinkind.

Bekijk ook:
Prins Charles, de eeuwige troonopvolger

Katherine Waterston

Actrice Katherine Waterston is momenteel te zien in de nieuwe Fantastic Beasts. Op de première viel er niet naast haar bolle buik te kijken. De 38-jarige actrice weet haar privéleven goed af te schermen van de media.

Carrie Underwood

De Amerikaanse countryster Carrie Underwood (35) is in blijde verwachting van haar tweede kindje, een broertje voor Isaiah (3). Haar echtgenoot Mike Fisher is een ijshockeyspeler.

Lily Aldridge

Victoria Secret’s model Lily Aldridge (32) en haar echtgenoot, Caleb Followill van de Kings of Leon, verwachten een tweede kindje. Hun dochter Dixie Pearl is ondertussen zes jaar.

Rachel Platten

Zangeres Rachel Platten (37) is momenteel stralend zwanger van haar eerste kindje. De zangeres van Fight Song is al meer dan tien jaar samen met haar vriend Kevin Lazan, met wie ze in 2010 trouwde.

Amy Schumer

Ook comedian en actrice Amy Schumer (37) is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Schumer en chef-kok Chris Fisher trouwden het afgelopen jaar. In een mededeling over haar zwangerschap in The Times klonk het als volgt: "Chris en ik zijn door het dolle heen en bijna zeker dat hij de vader is."

I Feel Pretty met Amy Schumer is nu beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Jessica Simpson

Zangeres en actrice Jessica Simpson (38) en haar echtgenoot Eric Johnson verwachten hun derde kindje, een zusje voor dochter Maxwell (6) en zoon Ace Knute (5). Daarmee zal haar gezinnetje naar eigen zeggen compleet zijn.

Emilie de Ravin

De Australische actrice (36), die we nog kennen uit Lost, is in verwachting van haar tweede, een broertje voor dochter Vera Audrey (2).

Sophie Ellis-Bextor

De Britse zangeres Sophie Ellis-Bextor (39) is in blijde verwachting van… nummer vijf! Samen met haar man Richard Jones heeft ze al vier zonen. De bevalling is uitgerekend rond de datum dat haar nieuw album uitkomt.

Billie Piper

Actrice Billie Piper (36) kennen we uit Doctor Who en Penny Dreadful en uit een ver verleden ook als zangeres. Zij en haar vriend Johnny Lloyd verwachten hun eerste kindje samen. Eerder kreeg Piper wel al twee kinderen tijdens haar huwelijk met acteur Laurence Fox: Winston (9) en Eugene (6).

Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk de drie seizoenen van Penny Dreadful rechtstreeks op je tv-scherm (menu 'op aanvraag' > series of via het kanaal 204)!

Robin Thicke en April Love Geary

Zanger Robin Thicke (41) en zijn vriendin April Love Geary (23) laten er geen gras over groeien. In februari van dit jaar mochten ze dochtertje Mia verwelkomen, in maart volgend jaar wordt hun tweede kindje verwacht. Robin Thicke heeft ook al een zoon uit zijn huwelijk met Paula Patton, Julian Fuego (8).

Josje Huisman

Voormalig K3-zangeres Josje Huisman (32) en haar vriend Cle Gyimah verwachten deze winter hun eerste kindje. Josje viel in de zomer van 2017 voor de charmes van de 27-jarige artdirector-producer en DJ, nadat ze eerder relaties had met Gert Verhulst, Kevin Janssens en Johnny De Mol.

Anke Buckinx

Anke Buckinx (38), radiopresentatrice bij JOE, is in blijde verwachting van een tweede kindje, een broertje of zusje voor Lou.

Veerle en Nick

Babyboom bij de voormalige deelnemers van Blind Getrouwd! In maart mochten Stijn en Nuria uit het eerste seizoen zoontje Victor verwelkomen en begin november kwam Xander ter wereld, een zoontje voor Evelien en Nicolas uit seizoen twee. Ook Veerle Van den Eynde (36) en Nick Wijns (32), dat andere succesvolle koppel uit seizoen twee, zijn nu in blijde verwachting.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top