Verzorging voor de rijpe huid

Nieuws | Met de leeftijd wordt de huid dunner, droogt ze uit en verliest ze haar elasticiteit. Blootstelling aan de zon, vervuiling, tabak, stress, ... versnellen deze fenomenen nog. En dan verschijnen de rimpels. Gelukkig bestaan er ook vele middeltjes om de huidveroudering tegen te gaan! Deze producten beloven je alvast een gladdere, stralende huid.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met de leeftijd wordt de huid dunner, droogt ze uit en verliest ze haar elasticiteit. Blootstelling aan de zon, vervuiling, tabak, stress, ... versnellen deze fenomenen nog. En dan verschijnen de rimpels. Gelukkig bestaan er ook vele middeltjes om de huidveroudering tegen te gaan! Deze producten beloven je alvast een gladdere, stralende huid.

Eucerin

Eucerin verrijkt haar gamma gelaatsverzorgingen en bevestigt haar expertise inzake anti-aging met een uiterst effectieve dermocosmetische innovatie: Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht.

Geïnspireerd op dermatologische anti-agingbehandelingen sluit deze premiumverzorging, die verkrijgbaar is in de apotheek, heIemaal aan bij de nieuwe trends inzake schoonheid en gezondheid van de huid. Ze combineert twee formules die worden gemengd bij het aanbrengen en die garant staan voor een zichtbaar anti-agingresultaat.

Het AHA (alpha-hydroxyacid) - complex zorgt in combinatie met glycine saponine voor een zachte exfoliëring en bevordert zo de celvernieuwing; hyaluronzuur van hoog en laag moleculair gewicht zorgt voor een serum-effect dat zelfs de diepe rimpels in het gezicht opvult.

Nivea

Verzorgingsexpert Nivea vindt zichzelf telkens opnieuw uit en lanceert vanaf nu een nieuwe formule voor haar Q10 gamma, met tien maal meer creatine  - een onmisbaar ingrediënt voor de energietoevoer en optimaal functionerende cellen. Creatine, dat van nature aanwezig is in onze cellen - net zoals het co-enzym Q10 -, boost de productie van collageenvezels en helpt de huid om water vast te houden.

Door de combinatie van de gekende eigenschappen van Q10 en een tien maal hogere dosis creatine, versterkt het Nivea Q10 Power gamma haar doeltreffendheid: rimpels worden zichtbaar verminderd op vier weken tijd.

L’Occitane

Laat het krachtige olie-in-serum van L’Occitane, Immortelle Overnight Reset Serum, met haar verrassende, magische gouden belletjes, 's nachts het zware werk doen. En word iedere ochtend wakker met een stralende huid!

Een drietal actieve bestanddelen in twee verrassende texturen zorgt voor een compleet, zichtbaar verjongend resultaat, alsof de huid gereset wordt. Immortelle wordt gecombineerd met extracten van acmella oleracea en marjolein om de huid 's nachts te resetten en 's ochtends weer te activeren. Het serum bevat sterke concentraties marjolein en acmella oleracea en wordt snel door de huid opgenomen, waar de Immortelle oliebelletjes hun krachtige werking op de huid loslaten. En, ook niet onbelangrijk, het voelt ongelooflijk lekker aan!

Guerlain

Met de dubbele formule van het Double R Renew & Repair Serum, dat het beste van beide technologieën combineert, geeft Guerlain een oplossing voor de dubbele behoefte aan een stralende teint en een stevige huid.

De zeer efficiënte Renew-formule verspreidt zich progressief in de huid. De combinatie van AHA’s doet de huidvernieuwing twee keer sneller verlopen zonder de epidermis te irriteren. De gloednieuwe Repair-formule helpt de huid bij het aanmaken van nieuwe materie en bij het herstructureringsproces zodat de huid steviger en elastischer wordt en de gelaatscontouren strakker worden.

Chanel

Het Blue Serum Eye is een serum met een frisse, lichte geltextuur, specifiek voor de kwetsbare oogcontour. Een hydraterend concentraat dat de huid gladstrijkt en verstevigt en donkere kringen en wallen vermindert. Dag na dag ziet de oogopslag er jonger en stralender uit.

Collistar

Het begon met de druppels, daarna kwamen de crèmes en ondertussen steeds meer andere specifieke producten. We hebben het natuurlijk over de Pure Actives van Collistar.

Met de lancering van de Pure Actives Elastin Drops en Silk-Cream, benut het 100% Italiaanse bedrijf alle voordelen van elastine, een proteïne die essentieel is voor een soepele, stevige en veerkrachtige huid.

Twee bijzondere producten die perfect solo kunnen worden gebruikt of als duo voor een all-round anti-age behandeling die de elasticiteit van de huid verbetert en deze verstevigt, compacter en sterker maakt, waardoor rimpels verminderen en huidveroudering en schadelijke invloeden van buitenaf worden bestrijdt.

Puressentiel

Puressentiel stelt een innovatie voor: de allereerste 100 % natuurlijke home lifting!
Met het Elixir Essentiel Bio en de Lift Vac zuignap voor het gezicht en de ogen stelt Puressentiel al zijn expertise rond aromatherapie ten dienste van een prachtige huid met een volledig nieuwe gepatenteerde methode!

De formule van het Elixir Essentiel Bio Prachtige Huid is gebaseerd op vier essentiële oliën (Strobloem, Geranium Rosat, Echte Lavendel, Ylang-Ylang) en vier plantaardige oliën (Muskusroos, Bernagie, Teunisbloem, Sesam) die zorgvuldig geselecteerd werden en perfect samenwerken. Ze laten de huid (gezicht, ogen, hals, decolleté) opnieuw stralen, hydrateren ze en geven ze vitaliteit.

Daarna voeren we met de Lift Vac zuignap een lichte zuigende beweging uit. Dit stimuleert de microcirculatie van de huid en brengt de werking van de fibroblasten - die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine - op een natuurlijke manier weer op gang. De mechanische werking zal ook de weefsels ontlasten en de huid ontgiften. Resultaat: een huidlaag die soepeler en voller is en decontouren van het gelaat komen beter uit en worden geremodelleerd.

Caudalie

Premier Cru is de combinatie van alle door Caudalie gepatenteerde ingrediënten (Resveratrol, Viniferine, Polyfenolen) en de beste anti-aging werkstoffen, zoals hyaluronzuur, die in hun optimale concentratie gebruikt worden om de tekenen van huidveroudering te verminderen. Na vijf jaar onderzoek breidt Caudalie zijn assortiment uit met Het Serum Premier Cru. Dit serum, is het enige product uit de collectie waarin het nieuwe Vignery complex gebruikt wordt. Deze geheel nieuwe formule geeft de werkzaamheid een boost. Zijn optimale dosering helpt de in de loop van de tijd verminderde energiestofwisseling van de cellen te herstellen. Het serum revitaliseert niet alleen de huis om te tekenen van veroudering te corrigeren, maar het versterkt ook de anti-rimpelwerking van de Crème Premier Cru.

Annayake

Annayake pakt uit met Ultra Time Lift Serum, een nieuw serum aangepast aan alle huidtypes. De ideale bondgenoot tegen een slapper wordende huid en volumeverlies van de opperhuid. Dit product is speciaal ontwikkeld om de verslapping van de huid in twee fasen aan te pakken.

Liftend effect: Net na het aanbrengen zorgt de innoverende textuur van deze verzorging voor een gladder gevoel.
Hermodellerend effect: Op lange termijn hertekent en hermodelleert zijn formule verrijkt met pioenroosextract de ovale vorm van het gezicht.
Verstevigend effect: De hermodellerende werking wordt gecombineerd met een verstevigend effect (kudzu-extract) dat de zones die te lijden hebben van volumeverlies herstelt.

In de Ultra Time lijn vinden we ook een voedende anti-aging handverzorging. Een fundamentele verzorging die vier krachtige actieve bestanddelen bevat, voor het behoud van de jeugdigheid van de handen, de eerste slachtoffers van de tijd en van negatieve invloeden van buitenaf.

De actieve bestanddelen van deze verzorging zijn extracten van de shakuyakubloem die heel veel anti-oxydanten bevat. De extracten van de sakurabloem beperken de aanmaak van melanine, doet bruine vlekjes vervagen en gaat het ontstaan ervan tegen.

De crème dringt snel in de huid en voelt niet vet aan. De handen voelen onmiddellijk een zacht, gevoed en beschermd aan.De bruine vlekjes vervagen en de gevolgen van tijd worden vertraagd.

Delbôve

Ook Delbôve lanceert enkele nieuwe producten die de huid versterken en liften.

Het Serum Sorcierissime stimuleert mechanismen die de vezels van de huid vernieuwen en de afbraak ervan beperken. Op die manier helpt het de huid haar dichtheid te behouden. Een betoverend serum dus met een verfijnde geur van zoethout en een zijdezachte textuur!

Het Masque Sorcierissime met liftende effecten werkt in op de stevigheid van de huid. De combinatie van vitamine C en silicium geven de huid verstevigende, herstructurerende en anti-vrije radicalen eigenschappen. De romige textuur omhult de huid zachtjes.

Diadermine

Diadermine lanceerde de succesvolle lijn LIFT+ Super Filler; verzorgingsproducten voor vrouwen vanaf 30 jaar, die helpen de huid te verstevigen, rimpels van binnenuit op te vullen en de gezichtscontouren te verscherpen.

Het Lift+ Super Filler gamma omvat een dag- en nachtcrème, een verzorgend serum en verstevigende capsules. Dit najaar wordt dit gamma uitgebreid met twee nieuwigheden.

De LIFT+ Super Filler Dagcrème SPF30 biedt versteviging en een langdurige bescherming tegen UVA/UVB & IR stralen, en vermindert de schadelijke effecten van stedelijke vervuilers. Bovendien voorkomt het bijkomende pigmentatievlekjes.

De LIFT+ Super Filler Oogcrème met twee types hyaluronzuur vult rimpels op van binnenuit. Donkere kringen en zwellingen verminderen. De huid rondom de ogen lijkt herboren.

Estée Lauder

De twee nieuwe producten van de Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging collectie van Estée Lauder bevatten krachtige multi-actieve formules met een exclusief moringa-extract om de huid te verjongen en meerdere tekenen van huidveroudering aan te pakken, en een Prickly Pear Cactus-stamcelextract om de vochtbarrière van de huid te versterken. De huid voelt steviger aan en heeft een betere dichtheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels lijken verminderd. De huid straalt meer, is intens gevoed en mooi gerevitaliseerd.

De Revitalizing Supreme+ Nourishing and Hydrating Dual Phase Treatment Oil is een innovatieve tweefasige behandeling die diep voedende oliën als mango en sleutelbloem combineert met een krachtige, actief revitaliserende essence.

De Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme SPF 15 is het geheim voor een stevigere, gladdere en stralendere huid - nu met breedspectrum SPF 15-bescherming.

Nuxe

Het nieuwe gamma multi-corrigerende verzorgingen van Nuxe boost de jeugdigheid van de huid. De Crème Prodigieuse Boost werkt multi-corrigerend. Dankzij een antioxidant-complex met jasmijnbloem houdt deze Crème Prodigieuse Boost de huid fris, stralend en jeugdig. Het gamma bestaat uit een verkwikkend voorbereidend concentraat met twee types hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong, een multi-correctie gel-crème die de huid doet opleven, een herstellende olie-balsem voor de nacht met nopalbloem die hernieuwing van de cellen boost en een multi-correctie ogen gel-balsem met een extract van vegetale cafeïne dat werkt tegen kringen en wallen.

Bee Radiant

Een jonge en stralende huid. Daar dromen we toch allemaal van. En met de nieuwe Bee Radiant SPF30-dagcrème maak je van die droom in no time realiteit. Nieuw aan de Bee Radiant SPF30-dagcrème is de zonnebescherming. En dat is belangrijk want uv-stralen zijn schadelijk voor je huid en bovendien de grootste factor van vroegtijdige huidveroudering. Je huid hiertegen beschermen is dus een must. En dat niet enkel tijdens de zomermaanden, maar het hele jaar door.

De nieuwe Bee Radiant SPF30-dagcrème bestaat voor 84 % uit natuurlijke ingrediënten waaronder de stamcellen van sinaasappel. Dit wonderingrediënt maakt je huid zacht en stralend en geeft je een jeugdige look.

Naast de nieuwe dagcrème heeft Apivita ook nog heel wat andere producten te bieden. Zo is er de Bee Radiant Age Defense Illuminating Cream in twee varianten: lichte textuur en rijke textuur. Daarnaast is er de Age Defense Illuminating Eye Cream. Deze is geurvrij en oogheelkundig getest. Dankzij het acacia-extract verminder je met deze crème tekenen van vermoeidheid en voorkom je fijne lijntjes.

LIERAC

Bij LIERAC vinden we Supra Radiance, een ontgiftend en vernieuwend anti-aging gamma dat de teint opnieuw laat stralen. De nieuwe, innoverende formule van de LIERAC Laboratoria, geïnspireerd op de voedings- en omgevingsgeneeskunde, herstelt het evenwicht van de organismes in de huid door middel van een uniek actief bestanddeel - ontgiftende en celvernieuwende witte malrove - dat in staat is de werking van de NRF-2 proteïne na te bootsen en Hyalu-3 concentraat, een exclusief LIERAC bestandddeel dat het celmetabolisme activeert.

Het gamma bestaat uit vijf anti-oxiderende, ontgiftende en vernieuwende essentials, die de huidkwaliteit dag na dag verbeteren: de Vernieuwende Gel-Crème Anti OX, de Vernieuwende Crème Anti OX, de Vernieuwende Nachtcrème Détox, het Oogserum voor een stralende blik en het Dubbel Peelingmasker.

Babor

De HSR lifting neck & decollete cream van Babor omhult de huid als vloeibare zijde en staat garant voor een schitterend decolleté. De werkstoffen van deze kostbare verzorging uit de Babor HSR lifting-lijn stimuleren de elasticiteit van de fragiele huid van de hals en het decolleté en gaan op effectieve wijze leeftijdsgebonden pigmentvlekken tegen.

De lotion voelt zijdeachtig zacht maar zit barstensvol beauty-technologie: multitendyne plus bevat extracten uit sojabonen, erwten en gierst in combinatie met tanninezuur. Ze verminderen rimpels, verstevigen het weefsel en maken het huidoppervlak glad. Het aminozuur L-carnosine houdt de collageenvezels elastisch, terwijl een neuro-receptor-peptide het vochtverlies inperkt, waardoor het decolleté strak blijft. Last but not least: bij regelmatig gebruik helpt een speciaal exopolysaccharide om ouderdoms- en pigmentvlekken te verminderen en het ontstaan van nieuwe te voorkomen.

Jowaé

Het Laboratorium Jowaé stelt voor: het Verjongend Ontgiftend Nachtconcentraat voor een stralende teint.

Dit concentraat is een universeel nachtserum; omdat ze er bij Jowaé van overtuigd zijn dat de tijd die je slapend doorbrengt geen verloren tijd is, maar een echte investering in de schoonheid van de huid. In afwezigheid van de irriterende factoren van overdag kunnen het ontgifting- en herstelproces ’s nachts geactiveerd worden.

Jowaé ontwikkelde een formule die een maximale concentratie antioxiderende lumifenolen combineert met een extract van gefermenteerde zwarte thee die gebruikt wordt in ontgiftende rituelen. Doel van deze samenstelling is het herstel van het evenwicht van de huid.

Het serum met transparante geltextuur en een infusie van gefermenteerde zwarte thee smelt op de huid en helpt haar zich ’s nachts te herstellen en te ontgiften. Het effect is duidelijk zichtbaar bij het ontwaken: de huid is helder, egaal en minder vaal. Haar evenwicht is hersteld en ze oogt opnieuw jonger.

Het serum bevat bovendien 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is geschikt voor elk huidtype, ook de gevoelige huid.

Pascaud

Met Pascauds revolutionair huidverjongend serum Innovative II laat je je huid stralen in een handomdraai. Het bestaat uit slechts twee ingrediënten: gevriesdroogde vitamine C in een ongeëvenaard hoge concentratie en een vloeibare activator. En dat dit een match made in heaven is, bewijzen de resultaten van wetenschappelijke en klinische studies. Minder diepe rimpels, een elastischere en stevigere huid, een natuurlijke glans en een egale teint met een kuur van slechts een week. Too good to be true? Neen, Pascauds expertise!

Het gevriesdroogde vitamine C en de vloeibare activator zitten elk in een apart potje. Waarom? Je voegt ze pas samen op het moment dat je het serum gaat gebruiken. Zo wordt het iedere keer vers aangemaakt. Zonder extra toevoegingen die de werking kunnen beïnvloeden of je huid kunnen irriteren. Resultaat? Maximale stabiliteit en een serum dat wordt opgenomen tot in de diepere huidlagen.

RainPharma

RainPharma staat van bij het begin bekend om zijn innovatieve voedingssupplementen voor een gezond, sterk en mooi lichaam. Met Anti Aging Powder, kortweg a.a.p., zet het Belgische merk de kroon op het werk. Samen met de beste leveranciers en specialisten ontwikkelde RainPharma een evenwichtige en doeltreffende anti-verouderingsformule.

a.a.p. is een unieke en gebalanceerde orthomoleculaire formule. Verschillende natuurlijke krachtpatsers werden samengebracht in een poeder dat je eenmaal per dag inneemt, opgelost in een glas water. Collageen is met maar liefst 10 gram per zakje het belangrijkste ingrediënt van a.a.p.

Daarnaast bevat a.a.p. hyaluronzuur, één van de meest doeltreffende middelen tegen huidveroudering, maar ook heel wat zwavelhoudende ingrediënten waar je huid, haar en nagels dol op zijn, maar je neus en smaakpapillen net iets minder. Daarom werd een vleugje stevia en wat natuurlijk sinaasappelaroma toegevoegd. Dat maakt van a.a.p. niet het lekkerste, maar wel het meest doeltreffende dat je ooit gedronken hebt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top