De modetrends voor het najaar

Nieuws | De zomer ligt nu definitief achter ons, de dagen worden steeds korter… Om de pijn te verzachten zijn er gelukkig prachtige nieuwe herfstcollecties die op ons wachten. Wij stellen je de trends voor om deze herfst en winter te stralen als nooit tevoren!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De zomer ligt nu definitief achter ons, de dagen worden steeds korter… Om de pijn te verzachten zijn er gelukkig prachtige nieuwe herfstcollecties die op ons wachten. Wij stellen je de trends voor om deze herfst en winter te stralen als nooit tevoren!

Mosterd & roest

Mosterdgeel, oker, roestkleur: noem het hoe je het wil, maar het is dé trendkleur van het najaar. Gaat uitstekend bij denim, grijs en natuurlijke tinten.

Van links naar rechts: trui Hampton Bays, muts Herschel, handtas La Redoute, rok s. Oliver, blouse Ottod’Ame, bril Izipizi.

Beestig leuk

De dierenprint is de laatste winters niet weg te slaan uit het modebeeld. Ook nu is de luipaardprint trendy in alle kleuren en vormen. Durvers gaan voor de slangenprint.

Van links naar rechts: trui Selected bij Juttu, enkellaarsjes What For, sjaal en rok Comma, mantel Betty Barclay, riem La Redoute.

Eighties revival

Wie had gedacht dat de jaren tachtig ooit opnieuw hip zouden worden? Denk aan kitscherige prints, grote logo’s en veel volume.

Van links naar rechts: mantel Guess, trui en handtas Pepe Jeans, enkellaarsjes Tamaris.

Zo veel mogelijk laagjes

Key deze winterperiode is texture on texture en het samenbrengen van contradicties. Laagjes dus! Inspiratie vind je bij Julia June (links) en & Other Stories (rechts), waar styliste Camille Bidault-Waddington toonde wat je kan met een beperkte selectie kledingstukken.

Zilverkoorts

Je hoeft niet te wachten tot de feestdagen om te schitteren. Zilver en metallics zijn ook dit najaar niet weg te denken uit het modebeeld.

Van links naar rechts: jas LolaLiza, sjaal Titto, rok Guess, body Primark, pumps IKKS.

Folky western

Een patchwork aan motieven brengt je in een hippiesfeer. Combineer met stoere laarzen en riem voor een cowgirl look.

Van links naar rechts: jurk Julia June, bodywarmer TwinSet, broek Ottod’Ame, riem Lee Cooper.

Spannend leder

Leder is een blijver in de najaarsmode: een  (nep)lederen jasje is onmisbaar in je garderobe. Durvers gaan voor een broek of rok als blikvanger.  

Van links naar rechts: broek LolaLiza, vestje Terre Bleue, handschoenen Comma, rok CKS.

Lady in red

Rood was vorig jaar dé trendkleur van het najaar, maar ook nu is de kleur erg aanwezig in de collecties. Ga voor rood van kop tot teen of combineer met die andere typische herfstkleur bruin.

Van links naar rechts: cardigan Marie Méro, jurk Comma, jas Monki, enkellaarsjes Caroline Biss.

Ruitjes troef

Ruitjes zijn zo veelzijdig dat iedereen wel een item vindt met de print naar zijn smaak! Ook dit najaar niet weg te denken uit het straatbeeld.

Van links naar rechts: broek Damart, hemd Pepe Jeans, pumps Ted Baker, sjaal Comma, jurk s. Oliver.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top