Stijlvolle mode voor je kids

Nieuws | Het nieuwe schooljaar is uit de startblokken geschoten, binnen enkele weken is de herfst in het land en worden de winterkleren weer uit de kast gehaald. De nieuwe collecties liggen in de winkel en de merken hebben hun best gedaan opdat de kinderen er weer hip zullen bijlopen. Dit is de mode voor kids voor het najaar!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het nieuwe schooljaar is uit de startblokken geschoten, binnen enkele weken is de herfst in het land en worden de winterkleren weer uit de kast gehaald. De nieuwe collecties liggen in de winkel en de merken hebben hun best gedaan opdat de kinderen er weer hip zullen bijlopen. Dit is de mode voor kids voor het najaar!

Vriendjes maken

Wajo, naar school met je eigen lettersweater! Dit schooljaar kan je mooi uitpakken met de eerste letter van jouw naam. Om een leuk statement te maken, of om de namen van je nieuwe klasgenoten te leren kennen. Kortom, vriendjes maken wordt je beste vak met dé lettersweater van JBC!

High school fashion

Bij ZEB pakken ze uit met een collab met Tik Tok ster (ex Musical.ly) Stien Edlund, de populairste van ons land met meer dan 1,6 miljoen followers. Haar collectie is all about high school fashion, girl power, geweldige prints en leuke quotes!

Met attitude

Met de meiden van s.Oliver valt niet te sollen. De stoere fitted jeans, inclusief opgerolde pijpen, uit de Red Label Junior collectie is dé basic voor het najaar. Multicombineerbaar!

Donkere kleuren - denk navy blue, army groen en okergeel -  zijn traditioneel dominant in het najaar bij de jongens en dat is in de FW18 collectie van s.Oliver niet anders.

Cool en comfortabel

Een vliegende start maken in het nieuwe schooljaar? Dat kan met de najaarscollectie van WE Kids! Ontdek de coole Blue Ridge jeans, fashionable sweaters en stoere T-shirts, die zó comfortabel zitten dat kids er zelfs in kunnen free runnen.

Van army tot panter en van statement tot strepen, dit najaar zijn het vooral de coole prints die in het oog springen. Ook stoere items met statement teksten zijn on trend dit seizoen. Klimmen, klauteren en over hekken springen wordt nog leuker in items die goed meebewegen én er fashionable uitzien.

Basics met pit

Waarom kiezen tussen de chique klassieke stijl van Regent Park en de pit van Notting Hill? De IKKS girl wil beide. De matrozenshirts en jurkjes komen met rock details. Vintage-denimstoffen worden gemoderniseerd met metallic effecten.

Bij de boys zijn de ogen gericht op het Picadilly Circus. De basics van de boys garderobe worden gemixt, gecontrasteerd en over elkaar gedragen. De neutrale kleuren worden opgepept met gouden en stormblauwe accenten.

Hun favoriete Disneyhelden

Maak je bengels school proof met de speelse kindercollectie van Disney! Van toffe Frozen shirts en Minnie schoenen tot hippe Cars-truien en Spiderman-sneakers, je vindt het allemaal terug in het uitgebreide gamma. Zo worden je kids op school omgetoverd tot een onbevreesde superheld of coole prinses!

Mixen en matchen

De Back To School collectie van CKS biedt naar goede gewoonte voor elk wat wils. Mixen & matchen is de boodschap!

Meisjes kunnen opvallen in energieke kleuren, leuke prints en zachte stoffen. De jongens laten zich van hun stoerste kant zien met opdrukken van monsters. Helemaal klaar om de speelplaats te veroveren!

Opvallen is de boodschap

Bij Pepe Jeans halen ze dit najaar hun inspiratie uit de wereld van de rolschaatsen en het discodansen. Denk aan kleurrijke stuks, glitters, opvallende prints en leuke laagjes om het warm te krijgen.

Klassiek met een vleugje magie

Stap binnen in de magische wereld van Fred & Ginger, waar traditie en moderniteit hand in hand gaan. Eenvoudig en klassiek, of wonderbaarlijk en theatraal - er is meer dan genoeg in een collectie die is besprenkeld met illusie en verrassing.

Van eenvoudige basics die de aandacht trekken naar opvallende feestartikelen, Fred & Ginger legt de nadruk op creatieve en comfortabele kleding die een plezier is om te mixen en matchen.

Mooi gewapend tegen de winter

Bij Petit Bateau staan warmte en zachtheid voorop. Er is veel onderzoek verricht naar de materialen; een mix van wol en katoen, en de combinatie van mesh en fleece voor meer warmte.

Voor de jongens speelt de collectie in op de typische schooljongen, die chique en casual tot in de perfectie combineert. Door te werken met stijlvolle, verschillende lagen blijven ze lekker warm.

Voor de meisjes neemt de collectie een moderne en preppy stijl aan met prints van stippen en bloemen, in kleuren die de winter oproepen.

Met Engelse flair

De nieuwe collectie van Scapa Kids Fashion kan zo in een Engelse glossy verschijnen. De modeklassiekers van over het Kanaal staan centraal in de collectie.

De meisjes zien er deze winter betoverend uit in hun fantasiesweaters. De kleuren van de Union Jack marcheren voorop in het kleurenpalet. Overal in de prints zie je de link met Engeland, maar dan met een vette knipoog.

Ook bij de jongens wordt de Britse kaart getrokken. Wat dacht je van een hond met bolhoed en de houthakkersruit? Daarbovenop bevat de collectie een ruim assortiment aan kwalitatieve hemdjes.

Stijlvol op ontdekking

De kindercollectie herfst/winter 2017 van Tommy Hilfiger legt de nadruk op de vrijheid om jezelf te zijn en op ontdekking te gaan. Bij de meisjes ligt de nadruk op warme truien met opvallende patronen gemixt met een stevige portie denim, eventueel in een andere kleur. Bij de jongens wordt de typische stijl van het merk geherinterpreteerd met een coole en sportieve look als resultaat.

Klaar om te ravotten

Het najaar is alles behalve saai bij Arket! Kleurrijke basics in rood, roze en oranje geven het garderobe van je kids een opkikker. Ook denim en de klassieke marinestreepjes blijven scoren.

Sportieve laagjes

Het Californische surflabel O'Neill kiest voor kleurrijke shirts, klassieke ruitjeshemden en warme truien in de typische sportieve stijl van het merk.

Nostalgie naar de jaren '90

Bij Guess Kids keren ze terug naar de jaren negentig met de combinatie van fel rood, zwart en wit. De stuks zelf zijn comfortabel en casual, maar wel met de typische Guess look & feel.

De sterren van de speelplaats

Kleine meisjes worden groot in de outfits van de Liu Jo Junior Collection. Met een glitterrok in combinatie met jeanshemdje, een 7/8 broek met glitters in combinatie met opvallende sweater of een stoere jeans hoeft jouw dochter niet onder te doen voor hun favoriete Instagram sterren.

Warme voetjes

Kousenmerk Falke houdt de voetjes van je kids ten allen tijde warm met leuke sokken. Dit najaar nemen ze ons mee naar het woeste Schotse landschap langs de kust. Schattige dieren mogen natuurlijk niet ontbreken, net als vuurtorens, zeehonden en ankers!

Altijd op tijd

De look van je kids is pas helemaal compleet met een horloge aan de pols. De Tropical collectie van Flik Flak is heel leuk met kleurrijke prints.

Een grote stap

Dat nieuwe schooljaar is alweer een grote stap. Bij Naturino krijgen kindervoetjes de ruimte om natuurlijk te groeien dankzij de zachte en soepele materialen.

Een nieuw brilletje

Hebben je kids in de klas een brilletje nodig? Dankzij de Minion collectie van Alain Afflelou zullen ze die met alle plezier op hun neus zetten!

Ontdek hier ook het hipste schoolmateriaal

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top