Te koop: de villa van Cher

Nieuws | Cher, momenteel te zien in de musical Mamma Mia: Here We Go Again, heeft haar huis in Beverly Hills te koop gesteld. In 2013 kocht ze de villa van acteur Ed O’Neill voor 2,145 miljoen dollar. Een paar miljoentjes te veel? Kijk hier binnen in de villa van Cher.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Cher, momenteel te zien in de musical Mamma Mia: Here We Go Again, heeft haar huis in Beverly Hills te koop gesteld. In 2013 kocht ze de villa van acteur Ed O’Neill voor 2,145 miljoen dollar. Een paar miljoentjes te veel? Kijk hier binnen in de villa van Cher.

Traditionele charme

De villa dateert origineel uit 1957 en is gerenoveerd met respect voor de originele stijl. Let maar op de houten balken aan het plafond en de vloer in parket. Ook de meubels zijn traditioneel maar kwaliteitsvol: lederen zetels, stevige houten kasten met houtsnijwerk.

Eetkamer

De eettafel is het pronkstuk van de eetkamer dankzij het houtsnijwerk. De verschillende stoelen die erbij gezet zijn, zijn al even kleurrijk en opvallend.

Keuken

De keuken is praktisch ingericht met een oven, vaatwasser en klassieke witte kasten. Haar pannen hangt Cher gewoon bovenaan aan een haakje.

Eethoek

Bij de keuken hoort ook nog een kleine, gezellige eethoek. Ideaal om het ontbijt of vieruurtje te nuttigen.

Aparte kamer

Terwijl bijna alles beneden één open ruimte vormt, is er ook nog deze aparte zithoek met eigen keukentje dat uitgeeft op de tuin. Het grote kunstwerk aan de muur is hier de blikvanger.

Slaapkamer

De villa telt in totaal vier slaapkamers. In deze kamer valt vooral het kastje met vlinders op.

Slaapkamer

Nog een slaapkamer op de eerste verdieping. Het dakgewelf is hier mooi zichtbaar om helemaal in de landelijke stijl te blijven. Ook een open haard en tv mochten niet ontbreken in deze suite.

Suite

De kamer beschikt ook over een aparte zithoek. Perfect om een luie zondagmiddag door te brengen! De tapijten geven de kamer meer charme. Door de vele ramen is er veel lichtinval.

Zithoek

Zetels genoeg in deze zithoek, waar ook een kleine bibliotheek in past.

Badkamer

Ook de badkamer telt vele ramen. De inrichting is modern met inloopdouche en apart bad. De villa telt in totaal drie badkamers.

Dressing

Voor een vrouw als Cher is een grote dressing natuurlijk onontbeerlijk.

Buitenkant

Zo ziet de villa er langs de buitenkant uit. Natuurlijk zijn er ook voldoende garages voorzien.

Tuin

De tuin is al even klassiek als het huis zelf met een grasperkje en enkele struiken.

Vijver

Geen zwembad deze keer, wel een vijver met rotspartij. Dankzij de bomen is er ook voldoende schaduw in deze tuin.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top