Alles voor een verleidelijke zomer

Nieuws | In de zomer heeft onze huid en haar heel wat te lijden onder de warme temperaturen, de wind en de zon. En dat net nu we onze benen en voeten met rokjes en sandalen extra in de kijker zetten. En natuurlijk willen we ook een glanzende haardos in de zomer! Ontdek hier de must-haves voor een stralende zomer!

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de zomer heeft onze huid en haar heel wat te lijden onder de warme temperaturen, de wind en de zon. En dat net nu we onze benen en voeten met rokjes en sandalen extra in de kijker zetten. En natuurlijk willen we ook een glanzende haardos in de zomer! Ontdek hier de must-haves voor een stralende zomer!

Een gehydrateerd gelaat

Iedere huid heeft zowel 's ochtends als 's avonds en 365 dagen per jaar behoefte aan een hydraterende crème. Ongeacht de kenmerken van je huid. Hydrateren werkt helaas niet door water op de huid aan te brengen. De formules van de nieuwe productlijn Hydra Végétal van Yves Rocher zijn daarom verrijkt met Cellulair Water van Edulis.

Edulis is een vetplant met een opmerkelijk vochtreguleringsmechanisme. Het bevat Cellulair water dat ervoor zorgt dat er meer water wordt opgeslagen door de huid, dat het water beter vast kan worden gehouden in de verschillende huidlagen en dat het water gedurende 48 uur continu wordt vrijgegeven.

Het gamma bestaat uit een reinigingsgel, reinigingsmelk, dagcrème, gelcrème, ooggel, peelende gel en vloeibaar teint.

Bescherm je tegen de zon

Lancaster pakt uit met de nieuwe lijn Sun Sensitive die hoge bescherming, hoge tolerantie en zintuigelijke genot combineert. De formules bevatten alleen de essentiële ingrediënten die nodig zijn om de natuurlijke weerstand van de huid te versterken en zo de zongevoelige huid te verbeteren.

Het gamma bestaat uit de Delicate Comforting Face Cream SPF50+, de Sun Delicate Body Milk SPF30 & SPF50, de Tan Maximizer, Compact Invisible Cream SPF50 en de Delicate Fresh BB Cream SPF50.

Sun, sea en scrub

Dode huidcellen verwijderen van je gelaat en lichaam is een bijna even onmisbare stap binnen het bruiningsproces als je handdoek neerleggen op het strand. Er zijn vele voordelen: je verfijnt de huidkorrel, ontgift je huid en vermijdt dat dode huidcellen je bruin tintje er dof laten uitzien. Maar let op, want zelfs als je huid niet echt gevoelig is, mag je nooit meer dan twee keer scrubben per week. Een wekelijkse zachte schrobbeurt voor, tijdens en na je vakantie in de zon is dan weer wél aan te raden.

De IOMA Exfoliating Emulsion face verwijdert alle dode huidcellen die de teint dof maken zonder je huid pijn te doen. Bovendien is ze ook de gezworen vijand van zwarte puntjes.

De IOMA Delightful Exfoliating Body Scrub heeft een sublieme honingtextuur die verandert in een olie, voor een ultrazintuiglijke ervaring en een zachte, stralende huid.

Beide producten zijn te koop bij Planet Parfum.

Vals spelen

Nannic presenteert drie onmisbare producten voor bruine benen zonder zon.

Nannic Golden Legs is een silky waterproof body make-up formule voor een ogenblikkelijke mooie, egale teint die in twee tinten bestaat.

Nannic Supersunic Epibronze is een zelfbruinende bodylotion voor een geleidelijke, streeploze opbouw van een natuurlijke bruine teint.  Activeert de eigen melanine zonder zon.

Supersunic Towelette is een zelfbruinend doekje voor een natuurlijke bruine, egale kleur voor lichaam en gelaat. Twee uur na het aanbrengen start de werking die verder door bruint tot 12 uur erna.

Je eigen crème

Nivea lanceert drie nieuwe geparfumeerde en intens hydraterende crèmes die je onderling kan combineren: Nivea Soft Mix Me. Voor een bovenal fun en frisse hydratie, kan je ze ook mixen met de Nivea Soft Original. Stel je eigen parfum samen, rechtstreeks op je huid. Ze is niet alleen fris en subtiel geparfumeerd, je voelt je bovendien uniek met een crème ontsproten aan je eigen creativiteit!

Zoek het parfum dat het best bij je past op een eenvoudige, creatieve manier!
• Nivea Soft Mix Me Berry Charming: een ode aan rode vruchten
• Nivea Soft Mix Me Chilled Oasis: ultra frisse plantaardige toetsen
• Nivea Soft Mix Me Happy Exotic: zoete, tropische toetsen

De drie nieuwe verfrissende en hydraterende Nivea Soft Mix Me crèmes bevatten de legendarische Nivea Soft formule op basis van Jojoba-olie en vitamine E.
 
Je kan Nivea Soft Mix Me dagelijks op handen, gezicht of lichaam gebruiken. Met haar frisse, lichte textuur is de crème gemakkelijk aan te brengen en wordt ze snel door de huid opgenomen.

Stralend haar

In de zomer worden het haar en de huid doorlopend aan agressie blootgesteld, op het strand en in de golven. Om hun schoonheid te vrijwaren, presenteert Phytodess Symbio Sun - Shampooing intégral à l’huile de dattier du désert cheveux et corps. Een 2-in-1 meeneemverzorging voor het lichaam en het haar, om ze te reinigen en alle resten van zout, chloor en zonneproducten te verwijderen zonder het uit te drogen. Het beschermt de haarvezel, voedt en versoepelt het haar en maakt de huid satijnzacht.

Heel de zomer gezond haar

Kreeg je haar toch iets te veel UV-straling, zeezout en chloor te verduren? Enter Timotei als redder in nood! De formules van Timotei's Miraculous Repair shampoo en conditioner zijn verrijkt met organische arganolie en helpen je haar te herstellen door tot 96% van de breuk te verminderen ten opzichte van een niet conditionerende shampoo, waardoor je haar opnieuw levendiger en sterker wordt.

Merk je toch nog wat schade op? Avocado to the rescue! Het Timotei Miraculous Repair masker, verrijkt met 100% natuurlijke avocado-olie, herstelt je haar van binnenuit en voedt het vanaf de haarwortel tot in de haarpunten.

Een heerlijk zomerse geur

Rituals brengt de geliefde The Ritual of Happy Buddha collectie opnieuw uit met een aantal nieuwe producten. De producten geven lichaam en ziel nieuwe positiviteit. De geur van zoete sinaasappel en cederhout zorgt voor een stralende lach op je gezicht.

Nieuw is The Ritual of Happy Buddha Dry Oil: deze 100% natuurlijke droge olie is gebaseerd op een aantal hoofdingrediënten van de collectie, namelijk zoete sinaasappel en cederhout, en is hydraterend en voedend. De unieke formule wordt snel opgenomen door de huid, die verrukkelijk zacht wordt en heerlijk ruikt.

Andere nieuwe producten in de collectie zijn The Ritual of Happy Buddha 24h Antiperspirant Spray en The Ritual of Happy Buddha 24h Antiperspirant Stick, beide garant voor dagelijkse frisheid.

Blijvers in het gamma: de Foaming Shower Gel, Body Scrub, Body Cream en de Hair & Body Mist.

Bye bye zweetgeurtjes

De deodorants van Louis Widmer zijn al jaren bestsellers omdat ze niet alleen verfrissend en doeltreffend zijn, maar ook bijzonder mild voor de (meest gevoelige) huid. Louis Widmer breidt zijn deo-gamma uit met een tweede deo zonder aluminiumzouten. Na de roll-on, nu ook in crème verkrijgbaar voor een efficiënte en bijzonder huidvriendelijke bescherming.

De nieuwe Deodorant Crème zonder Aluminiumzouten staat garant voor 24 uur lange frisheid én efficiënte bescherming, met een uitstekende doeltreffendheid voorop! Aan de basis ligt een antiperspirant complex zonder alcohol dat geurtjes neutraliseert en de transpiratie regelt. Natuurlijke bestanddelen zoals salie versterken het frisse gevoel. In deze innoverende formule staat het bestanddeel zilver in voor het afremmen van de groei van bacteriën die de onaangename geurtjes veroorzaken.

Verzachten van zomerkwaaltjes

Bij Puressentiel vind je essentiële oliën voor alle zomerkwaaltjes.

Zo is Pure Lavendel helend, kalmerend en bekend voor het behandelen en verlichten van gevoelige brandwonden, zonnebrand, blaren, snijwonden,...

Theeboom is een veelzijdige antisepticum en anti-infectie middel dat heel effectief is voor alle soorten huidinfecties (geïnfecteerde insectenbeten, schaafwonden, schimmelinfectie, …). In een douche-badgel formaat is het ook ideaal om je te wassen na het zwembad.

Pepermunt verzacht zonder probleem hoofdpijn, indigestie, misselijkheid en wagenziekte dankzij de krachtige, pijnstillende werking. Het verminderd het jeukend gevoel door netelroos (brandnetels ...) of zonneallergie.

Een gestroomlijnd lichaam

Zeg NEEN tegen sinaasappelhuid en JA tegen een zichtbaar steviger lichaam met Nu Skin.

Stap 1: ageLOC Body Shaping Gel
Deze gel – als water zo helder en met een poederige geur – doet je meteen zin krijgen om jezelf te verzorgen!

Stap 2: ageLOC Galvanic Body Spa
De ageLOC Galvanic Body Spa is een draadloos, vederlicht en ergonomisch gevormd toestel dat perfect in de hand ligt. Het is gebruiksvriendelijk, mooi om te zien en handig om overal mee te nemen.

Stap 3: ageLOC DermaLc Effects
Na de sessie en elke ochtend en avond vo´o´r de volgende sessie vertroetelt dit hydraterende en remodellerende melkachKge product de huid. Meteen na het aanbrengen trakteert het de huid op een verslavend en verkwikkend gevoel van frisheid. Daarna gaan een hele resem actieve stoffen aan het werk.

Eerste hulp bij hitte

In deze warme zomer is hydratatie dubbel zo belangrijk. Gelukkig kan je met de nieuwe Rehydra Spray van Pascaud je gezicht, lichaam en ja, zelfs je haar, in een-twee-drie hydrateren. Ideaal om deze zonnige periode door te komen. Maar ook om de rest van het jaar dagelijks te gebruiken. Multi-inzetbaar dus.

Zo wapenen de antioxidanten je tegen verouderingseffecten van de zon. Ideaal om onder je zonnecrème aan te brengen. Nood aan hydratatie na het zonnen? Dan breng je de spray gewoon aan over je zonnecrème. Je huid voelt meteen koeler en beter gehydrateerd aan.

Naar Pascauds gewoonte is hij zeer zuiver geformuleerd waardoor hij geschikt is voor ieder huidtype. Zelfs voor de meest tere velletjes, kindjes of voor wie last heeft van zonnebrand. Daarnaast bevat de Rehydra Spray geen oliën of vetten. Hierdoor kan je hem perfect gebruiken om je haar een mooie glans te geven. Weg met die droge lokken!

Mask-imale doeltreffendheid

De huid van ons gezicht wordt iedere dag geconfronteerd met stress, vervuiling, vermoeidheid, en dergelijke meer. Al deze beproevingen zorgen er samen voor dat onze huid niet altijd even comfortabel aanvoelt, zeker in de zomer.

Daarom heeft Only You een volledig nieuw assortiment maskers voor eenmalig gebruik ontwikkeld met werkzame stoffen die direct uit de natuur komen. Deze maskers zijn verrijkt met natuurlijke werkzame stoffen met specifieke eigenschappen en helpen je huid om te gaan met alle mogelijke ongemakken: uitdroging, irritatie, veroudering, dofheid, enz.

Verzorgde handen

Verwen je handen met de nieuwe HandDrink Hand Cream met SPF15 van jane iredale, een aangename verzorging met citroengras die ook geschikt is voor droge, gekloofde en door de zon beschadigde huid. Extracten van witte en groene thee voeden de huid en bieden bescherming met antioxidanten.

Gladde benen

Loua biedt ontharingscrèmes in handige meeneemverpakkingen die in je handbagage het vliegtuig op kunnen. De zakjes zijn ook ecologisch: dankzij deze verpakking wordt enorm veel karton bespaard. In het recordtempo van vijf minuten maak je komaf met ongewenste haartjes op je benen, en dit in alle zachtheid. De formule met karitéboter, ook geschikt voor de gevoelige huid, verzacht en voedt de huid voor een nóg mooier resultaat. Ook voor de bikinilijn en de oksels is er een ontharingscrème in een handige meeneemverpakking. Dankzij kamille-extracten wordt de gevoelige huid gekalmeerd.

Ook de wasstrips van Loua zijn een efficiënt middeltje tegen ongewenste haartjes onder de oksels, op de bikinilijn of op de benen. De formule zonder parabenen, verrijkt met amandelolie en verzachtende aloë vera beschermt je huid bij het ontharen, terwijl de heerlijke vanillegeur de ervaring nét iets aangenamer maakt.

De producten van Loua zijn te koop bij Di.

Vaarwel vermoeide benen

Last van vermoeide benen en voetjes? Topiderm Cool Gel to the rescue. Deze verfrissende gel is de redder in nood voor al wie al eens te kampen krijgt met vermoeide benen en voeten of spataders. Ideaal om je te verfrissen tijdens of na een inspanning. Of om preventief te gebruiken tegen verhitting. Handig dus wanneer je van plan bent om te sporten of op het werk een hele dag druk in de weer bent. De gel zorgt er namelijk voor dat je vermoeide en pijnlijke spieren in no time weer afkoelen. Ook mooi meegenomen: de gel ruikt heerlijk naar Menthol. Lekker verfrissend en relaxerend. Gevoelige huid? Geen probleem! De gel is geschikt voor ieder huidtype.

Vergeet je voeten niet

Hoe fijn is het als je voeten zacht en mooi verzorgd, zonder eelt en kloven, in je slippers zitten. Met de Kruidvat Voet Scrubcrème of Kruidvat Elektronische Voetvijl verwijder je gemakkelijk dode huid en eelt. Gebruik daarna een intensieve crème zoals de Kruidvat Voetbutter. Besteed vooral aandacht aan je hielen en tenen.

Frisse schoenen en een schoon gevoel

Hansaplast lanceert de Deo Silver Balls, de eerste deodorant in de vorm van balletjes die doeltreffend de strijd aanbinden met vieze geurtjes in schoenen. Een praktische en ludieke innovatie die op allerlei plaatsen – van pumps tot sporttas – inzetbaar is. Resultaat: de hele dag ben je gerustgesteld, je staat vol zelfvertrouwen in je schoenen zonder nare geurtjes die de pret bederven. Het systeem met de hersluitbare balletjes is zeer gebruiksvriendelijk en gaat verspilling tegen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top