Maak je op voor de zomer

Nieuws | In de zomer mag onze make-up altijd een beetje opvallender. Maar naast de vrolijke kleurtjes is ook de natuurlijke look trendy. Bekijk hier de nieuwe collecties van de verschillende beautymerken!

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de zomer mag onze make-up altijd een beetje opvallender. Maar naast de vrolijke kleurtjes is ook de natuurlijke look trendy. Bekijk hier de nieuwe collecties van de verschillende beautymerken!

BE Creative

Net als de hoorn van een eenhoorn hebben de unicorn-inspired producten uit The Holographic Collection van BE Creative Make Up speciale krachten: ze maken van eender welke dag een bruisend feest vol holographic shine in de vrolijkste snoepkleuren!

Bereid je alvast voor op veel 'oehs' en 'aahs' want met deze producten haal jij deze zomer het allerbeste in jezelf naar boven!

Denk daarbij aan twee prachtige kleuren Holographic Mono Eyeshadow, een Holographic Lip Topper die jouw lippenstiftverzameling transformeert en twee Holographic Highlighter Sticks waarmee jouw jukbeenderen moeiteloos alle show stelen.

Givenchy

Intens hydraterende verzorgend balsem, concentraat voor vollere lippen en kleurversterker met roze finish. Duizendpoot Rouge Perfecto is het allemaal. Deze zomer komen er drie nieuwe tinten bij die alle lippen sublimeren:

Nr. 2 Intense Pink: een roze met zeer intense finish
Nr. 3 Sparkling Pink: een perzikroze met zilveren parelmoerdeeltjes voor een zalige 'party glow'.
Nr. 4 Blue Pink: een pruimroze met parelmoerdeeltjes voor een disco-effect op de lippen.

Dior

De zon die brandt, het indigoblauwe zwembad... De clash tussen warm en koud. Een sensualiteit die overal voelbaar is. Aan de hand van een sprankelende collectie waarin hij het contrast tussen zeeblauwe tinten en uitbundige kleurnuances opzoekt, schetst Peter Philips, creatief directeur van Dior Make-up het decor voor een ultieme topzomer! De formules met energetische kleuren en een verkoelend effect smelten weg op de zongebruinde huid.

Chanel

Voor de collectie voorjaar/zomer 2018 wilde Lucia Pica van Chanel de veelzijdigheid van Napels onthullen met een kleurenspectrum dat even oneindig lijkt als dat van de stad zelf.

Het oogschaduwpalet Les 9 Ombres, dat in beperkte oplage wordt uitgegeven, vormt met zijn levendige en zachte tinten het verleidelijke hart van de collectie. Voor een zinderende intensiteit durft Lucia Pica groen te gebruiken: Ombre Première Crème Verderame is een unieke asgrijze groentint met een subtiele metaalglans. De kleur kan uitstekend apart gedragen worden of onder een van de andere tinten uit het palet worden aangebracht.

Ook de nagels krijgen een verfrissend tintje: voor de collectie ontwierp Lucia Pica haar eerste pasteltinten voor de nagels. Nuvola Rosa, een wolkig zachtroze, en Verde Pastello, een zacht muntgroen. Daarnaast werd de collectie voorzien van een feloranje tint: Arancio Vibrante. Giallo Napoli, "het stralende geel van Napels" roept een sfeer van antieke fresco’s op en is een ode aan de beroemde kleur ervan.

Guerlain

Terracotta laat de zomer langer duren met twee collectorspoeders. De XXL-luxedoosjes met de magische Terracotta geven de huid een hele zomer lang - en langer - een schitterende bruine kleur. De schitterend versierde doosjes zijn op zich al een kostbare vakantieherinnering.

Het poeder "Sous Les Palmiers" combineert twee tinten die samen de perfecte zomerteint geven. De universele, subtiel geïriseerde nuance Terracotta nr. 3 accentueert de bruine kleur op een natuurlijke wijze, de heldere koraaltint versterkt de natuurlijke teint.

Het poeder Sahara Jewel in XXL-formaat is de ideale aanvulling van de tint Terracotta nr. 3. Het universele zonnepoeder met fijne parelmoerdeeltjes overspoelt de huid met een natuurlijk licht en maakt de bruine tint intenser.

Bourjois

Unleash your cattitude... met de nieuwe Eye Catching Mascara en Eye Catching Liner van Bourjois! De Eye Catching Mascara is Bourjois’ eerste mascara die je al vanzelf een cat eye-effect geeft. De formule, doordrenkt met zijdeproteïnen, geeft je wimpers intens volume terwijl ze zacht, soepel en zonder klontjes blijven. Kopieer de katachtige look van een koket kitten met de Eye Catching Liner, die een ingenieuze platte tip aan één kant heeft.

Daarnaast lanceert Bourjois binnen haar succesvolle Rouge Velvet The Lipstick lijn vier nieuwe kleuren die samen met de vier bestaande tinten de Nude Collection vormen. De acht matte nude tinten zijn door de Bourjois experts zo gekozen dat ze bij iedere huidskleur passen.

Sothys

Sothys liet zich voor het nieuwe assortiment make-up inspireren door de ongerepte en weelderige botanische tuinen van 'Les Jardins Sothys' in Auriac, Frankrijk. Het gloednieuwe gamma bestaat uit een kleurrijk oogschaduwpalet, een kalligrafie eyeliner, een blush-en zonnepoeder, twee elegante lippensticks en een frisse nagellak.

Estée Lauder

De Pure Color Love Lipstick van Estée Lauder is een collectie intense lipsticks in een scala aan levendige tinten en opvallende finishes. Stem je look af op elke outfit, gemoedstoestand en gelegenheid. De mogelijkheden zijn eindeloos, van heldere en donkere tinten tot nudes en neutrale kleuren, en van verleidelijk vloeibaar tot gewichtloos mat. De ultracomfortabele, gewichtloze formule is gemakkelijk aan te brengen en geeft je lippen een mooie zachte finish.

Rimmel

Wil je een perfecte #nofilter foto of video? Rimmel London biedt de oplossing met haar eerste selfie-ready Insta-lijn: een reeks must-have make-uptools voor het verkrijgen van de Picture Perfect Look. De nieuwe lijn bestaat uit gemakkelijk te gebruiken producten die corrigeren, camoufleren, vormgeven, fixeren en je gezicht laten stralen zodat je de smartphone challenge aankunt. Zowel met flits als bij daglicht!

Max Factor

Creëer het voor jouw perfecte glanseffect met de nieuwe Max Factor Miracle Glow Duo, een dubbele formule met highlighter en perfector zodat je kunt kiezen tussen een natuurlijk uitstraling en een intens stralend effect.

Max Factor introduceert ook de Lipfinity Velvet Matte Lipstick. Een intens gepigmenteerde, waterproof liquid lipstick, die niet afgeeft, met een 24-uur hold. Deze matte formule zorgt voor een gladde, matte finish met alle voordelen van een lang houdend, vloeibaar lipproduct én extra hydraterende ingrediënten.

Daarnaast introduceert Max Factor de nieuwe Dark Magic Mascara die met één touch van haar magische borsteltje al een indrukwekkend volume biedt. In een paar seconden krijg je spectaculaire, donkere wimpers met een gelijkmatige finish.

Babor

Eén en al pastel! BABOR AGE ID belooft een pastelkleurige zomer 2018. Roze, lichtblauw of mintgroen – deze heerlijke sorbetkleuren doen het ijs definitief smelten. Ogen, lippen en nagels krijgen een prachtige glanzende finish.

Het koele lichtblauw van de waterproof Eye Shadow Pencil 11 'sky blue' is als een frisse lentebries op de oogleden. Voor de zachte pastellook breng je deze op het hele beweeglijke ooglid, om nadien te vervagen met de applicator van sponsrubber. Met het Eye Contour Pencil 05 'white lights' licht je de waterlijn op en breng je een glanzend puntje aan in de binnenooghoek. De lippen krijgen kleur met 05 'strawberry'. De Lip Oil met glossy effect verzorgt met natuurlijke oliën en maritiem plantenextract.

M.A.C.

Kies uit fantastische elektrische zomerkleuren als violet, magenta en brons in de Mirage Noir collectie van M.A.C. De hele collectie draait om de elektrische kleuren die je op eindeloze zomeravonden ziet in straten met veel clubs en restaurants.

KIKO

Met de nieuwe limited edition Jelly Jungle, dompelt KIKO Milano deze zomer onder in een surrealistisch en kleurrijk oerwoud, vol met texturen en formules verrijkt met superfruits.

Heldere tinten, glanzende afwerkingen en frisse geltexturen voor langdurige, lichte make-up en een magnetische look die bestand is tegen de hitte van de zomer.

Van kleurrijke mascara’s tot zachte eyeliners en huidverzorging, de nieuwste collectie is speciaal ontworpen om de look van deze zomer af te maken: intense tinten - een fris gevoel dankzij innovatieve formules - de voordelen van natuurlijke ingrediënten - een comfortabel gevoel, zelfs als het erg heet is.

Yves Rocher

De nieuwe limited edition lijn van Yves Rocher, Maracuja, profileert zich als typisch zomers met zijn felle kleuren en tropische geuren. Maracuja is een gamma dat bestaat uit verschillende soorten producten en make-up en bevatten grotendeels ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Naast de eau de toilette, douchegel, bodyscrub en hydraterende gel bestaat de collectie ook uit kleurrijke make-up zoals twee duo poeders zonnige teint, drie glossy lip pens en drie kleuren nagellak.

Planet Parfum

Bij Planet Parfum vind je heel wat leuke make-up merken, zoals de oogschaduw van Make Up For Ever. Een professionele, intens gepigmenteerde oogschaduw waar je best kwistig mee mag zijn. Als monopalet of om je eigen palet op maat mee samen te stellen!

De levendige oogschaduwsticks van Bobbi Brown boordevol glittertjes zorgen dan weer voor een gouden blik die acht uur blijft zitten zonder aan intensiteit te verliezen!

Sally Hansen

Van zachte pasteltinten tot uitdagend rood. De Summer Collection van Sally Hansen geeft je de ultieme sparkling summer feeling dankzij vijf must-have kleuren. Perfect voor tijdens een festival of een date op een zwoele zomeravond.

Labello

Goed gehydrateerde lippen gedurende 12 uur, dát is het geheim van Labello Pink Limited Edition. Dit jaar introduceert Labello een Soft Rosé en Pearly Shine lippenbalsem, voor een 'trendy roze' look die niet onopgemerkt zal blijven! Limited Editions met rozenextracten of parelextracten voor zachte en intens gevoede lippen.

Cent Pur Cent

Cent Pur Cent is een make-uplijn die voor 100% bestaat uit natuurlijke en pure mineralen, vandaar de naam Cent Pur Cent. Bij Cent Pur Cent gaan ze deze zomer voor oogschaduw in zachte pasteltinten. Tinten als lichtroze, munt, en beige fleuren je hele look op.

Only You

Een roze, fluffy suikerspin, een heerlijk verfrissende cocktail, een intens fruitig sorbet... De zomer, dat betekent vooral ook zalig smullen van echte delicatessen, en het zijn die zomerse delicatessen die de inspiratie vormen voor de nieuwe Only You lente-zomer 2018 collectie.

Deze exclusieve, limited edition Marshmallow-collectie bestaat uit vijf gloednieuwe, poederachtige kleuren die er minstens even lekker uitzien als jouw favoriete zomersnoepjes, maar dan zonder de bijhorende calorieën...

Annayaké

Voor Annayaké vormt make-up al sinds jaar en dag de ultieme verzorging die de schoonheid onthult, in aanvulling op de dagelijkse verzorging die voor de straling en de balans van de huid zorgdraagt. In 2018 vertaalt Annayaké deze queeste naar de perfecte teint in moderne foundation aangepast aan de huidige trend van het gesublimeerde nude-effect: de hydraterende vloeibare fond de teint nude- effect SPF10 en de matterende vloeibare fond de teint nude-effect SPF10.

Daarnaast pakt Annayaké uit met vier matte verzorgende lippenstiften voor een duidelijk getekende, verfijnde mond en tien glanzende verzorgende lippenstiften voor een stralende, sprankelende mond. Karite´boter, arganolie, abrikozenolie of wilde rozenolie worden in de nieuwe verzorgende lippenstift gebruikt om de lippen te hydrateren en te regenereren.

Mavala

Deze zomer leven we ons uit met een explosie van intense, stralende kleuren uit de Bubble Gum Collection van Mavala met zes leuke, brutale, bijna fluorescerende mini colors.

Dessange

Naar het voorbeeld van de kapselcollectie neemt de make-upcollectie New Sunrise van Dessange de vrouw mee naar een kleurig universum in tere pastelnuances, heel zonnig en fris. Elk product herinnert aan de zachte tinten van een zonsopgang in roze en oranje, met het licht als enige sieraad.

Elegant Touch

Wanneer het wat meer mag zijn dan kiezen we meteen voor de nagels van Elegant Touch uit de gloednieuwe Prima Donna collectie. Een nagel met parels of diamantjes die je instant doet shinen? Yes please!

Camille Albane

Variaties van textuur en intensiteit... Verleiding wordt een spel met de zonnige nudecollectie van Camille Albane in ultra praktische meeneemverpakkingen. Met lichte poeder- of crèmetexturen brengt elk product de vrouw en haar lente- of zomergevoel tot uiting.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top