Badmode voor elk figuur

Nieuws | Bijna vakantie, bijna zomer, haal die bikini dus maar uit de kast! Ook de nieuwe badmode is de moeite waard. En je hoeft helemaal niet het perfecte lichaam te hebben om te schitteren op het strand. Ontdek hier de nieuwe collecties van de verschillende merken voor elk figuur.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bijna vakantie, bijna zomer, haal die bikini dus maar uit de kast! Ook de nieuwe badmode is de moeite waard. En je hoeft helemaal niet het perfecte lichaam te hebben om te schitteren op het strand. Ontdek hier de nieuwe collecties van de verschillende merken voor elk figuur.

Primark

Voor wie niet diep in de buidel wil tasten voor zijn badmode is Primark ideaal. Met de glitterbikini steel je ook de show op de festivals!

Banana Moon

Banana Moon heeft een speciale Teens collectie met leuke logo’s en spreuken.

Calzedonia

Bij het Italiaanse merk Calzedonia hebben ze oog voor detail met bikini’s met franjes en kant. Kies het model dat bij jou past: een triangelbikini laat je boezem net wat groter lijken en ook de franjes zorgen voor wat extra volume.

Hunkemöller

Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes is het 'gezicht' van Hunkemöller tegenwoordig. Haar collectie laat zich het best omschrijven als 'jungle chic' met onder andere slangenprint en kaki.

Etam

Etam brengt ons in tropische sferen met hun opvallende prints en felle kleuren. Voor de durvers zijn er badpakken met duizelingwekkende decolletés.

Freya

Freya belooft een uitstekende pasvorm voor de grotere cup. De modellen zijn erg verscheiden en gaan van leuke prints tot zuiver wit.

Oxbow

Oxbow breidde zijn aanbod uit met bikini’s en badpakken in verschillende modellen. De bikini’s kan je onderling combineren met de broekjes: mix & match dus maar naar hartenlust.

Chantelle

Chantelle is trouw aan zijn Parijse stijl maar dan wel met een modern toets. Het marine-thema is duidelijk aanwezig in de collectie, de modellen zijn comfortabel en tijdloos.

Gottex

De badpakken en bikini’s van Gottez lijken wel lingerie met verfijnde details. Voor een extra portie glamour op het strand.

Maison Lejaby

Valérie Delafosse creëerde de badcollectie van Maison Lejaby en liet zich daarbij inspireren door de jaren zeventig.

Ocean Couture

De collecties van het Belgische badmodelabel Ocean Couture doen steevast dromen van verre, exotische bestemmingen. Zwart en wit staat centraal in de Femme Fatale collectie, het speelse roze zorgt voor extra glamour

O’Neill

O’Neill pakt uit met een Re-Issue lijn waarin het de leukste print uit de jaren tachtig en negentig nieuw leven inblies. Retro en tegelijk heel hip!

ERES

De swimwear collectie van ERES ademt een jet set en ontspannen sfeer uit die terug te vinden is aan de Middellandse Zee. Het kleurenpallet wordt gevormd door intense kleuren zoals Limone geel, Fizz roze en Yacht turquoise. De modellen van de badpakken zijn gedurfd en opvallend, bijvoorbeeld met mouwtjes en asymmetrie.

Empreinte

Empreinte staat garant voor de nodige steun bij vrouwen met een volle boezem. De badpakken met opvallende prints of bikini’s in felle kleuren accentueren je vrouwelijk figuur.

Plage du Sud

Het Zuid-Franse badmerk Plage du Sud vertaalt de zuiderse levenskunst in een collectie die de perfecte mix biedt tussen glamour en vrouwelijkheid. Grote inspiratiebron is het bruisende Saint-Tropez, wat zich vertaalt in een uitbundig kleurenpracht.

Rosa Faia

Het Duitse label Rosa Faia liet zich voor de badmodelijn inspireren door zonnige tropische paradijzen met stralende kleuren en felle prints. De verscheidenheid van stijlen reikt van nieuwe bloemendesigns tot minimale grafische prints. Het omvangrijke Rosa Faia Mix & Match aanbod met verschillende kleuren, prints en modellen, biedt veel speelruimte en inspiratie om een eigen lievelingslook te creëren. Beschikbaar van cup A tot I.

Simone Pérèle

Elegant, spontaan en bovenal uniek, dat is hoe Simone Pérèle vrouwelijkheid zou definiëren. Hetzelfde gevoel krijg je van hun badmodecollectie, waarbij elk detail je silhouet omhult.

Tezenis

Leuke prints of glanzende stofjes: de bikini’s van Tezenis zijn super trendy en bij zomerse temperaturen perfect om op te vallen op de festivals.

Wolford

Bij de bikinitopjes, broekjes en badpakken van Wolford staan stijl en comfort bovenaan de priority list. De kwaliteitsmaterialen die voor de badmode zijn gebruikt, zorgen ervoor dat de stuks geschikt zijn voor elk moment van de dag: van zonnebaden op het strand, tot een trip naar de stad; een paar lengtes in het zwembad of een avondje uit met vriendinnen.

Anita

Zwanger op het strand? Dat doe je in stijl met Anita Maternity. De eendelige badpakken en tankini's beschermen de gevoelige buik effectief tegen de zon, zodat een veilig en prettig draaggevoel ontstaat.

Esprit

Of je nu gaat voor de sportieve look of kiest voor een vleugje glamour: de bikini’s van Esprit zijn heuse eyecatchers op het strand.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger werkt voor zijn badmode samen met topmodel en it-girl Gigi Hadid. De herkenbare typische Amerikaanse stijl van het merk zie je ook terug in de badmode.

Twinset

Ook bij Twinset vind je alles om helemaal klaar te zijn voor het strand. Met felle kleuren en leuke details waan je je de koningin van het strand.

Pepe Jeans

De beachwear van Pepe Jeans heeft stuks in de aanbieding voor wie houdt van minimalisme, maar ook meer speelse setjes in felle kleuren en toffe prints.

La Redoute

Uitgesneden gesatineerde badpakken, fluwelen stofjes en bikini’s met prints: de badmodecollectie van La Redoute Collections toont zich van haar meest sensuele en sportieve kant.

& Other Stories

Ook & Other Stories heeft haar eigen badcollectie met zomerse prints en felle kleuren: voor ieder wat wils. De high waisted broekjes zijn momenteel erg trendy en perfect voor vrouwen met een peerfiguur.

COS

De badcollectie van COS is even strak en modern als de rest van hun collectie. Opvallend groen of tijdloze streepjes: de keuze is aan jou!

Guess

Net als de modelijn staat de badmode van Guess voor pure glamour met opvallende snits en zelfs een vleugje denim.

Decathlon

Sportievelingen vinden bij Decathlon dan weer hun gading: de Olaian collectie is ideaal om de golven te trotseren en ziet er ook nog eens heel mooi uit!

Accessoires op het strand

Een dagje strand is pas perfect met de juiste accessoires.

Het jurkje van Plage du Sud trek je na het zwemmen gewoon over je bikini aan. Bescherm je tegen de zon met een hoedje van Pepe Jeans en zonnebril van Komono. De slippers van O’Neill zijn comfortabel op weg naar het strand en steek je gewoon weg in je strandtas van Miracles by Annelien Coorevits.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top