Trendy zomerkapsels

Nieuws | Een nieuw seizoen, een nieuw kapsel. Kort of lang, blond of bruin? Wij zetten enkele trendy kapsels van het moment op een rij.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een nieuw seizoen, een nieuw kapsel. Kort of lang, blond of bruin? Wij zetten enkele trendy kapsels van het moment op een rij.

Zacht volume

Van de catwalks tot de kapsalons, overal krijgen de kapsels een nieuwe dynamiek, een nieuwe energie. Vooraan verzachten extensies het gelaat. De krultang zorgt voor buitengewoon natuurlijke effecten.

Karakter

Een korte snit met een gestructureerde slag, heel jongensachtig, sluik en glad, is het it-avondkapsel voor een onweerstaanbare look!

Een zee van krullen

De watergolf, ongeëvenaard om de mooiste krullen te creëren, maakt een comeback. Moderner en speelser dan ooit. De krachtlijnen: een geëffileerde snit, een vurig rood – kracht bijgezet met henna op de lengten en de punten – en een natuurlijke styling. Een heel pikante seventies look.

Subtiele akkoorden

Een spel van contrasten op een donkere basis en een luchtige balayage op de lengten, met verlichte punten. Dit zachte blond past perfect bij een lange, lichte pony. De tophit van 2018!

Stekeltjes

Kort is in! Een jongenssnit en chocoladebruine tinten met een vleugje karamel in de balayage illustreren een temperamentvolle vrouwelijkheid. De Audrey Hepburn-look is ook in de versie 2018 buitengewoon charmant!

Feestelijk

Bewerkte krullen, lossere punten, heel natuurlijk opgestoken kapsels, lak en een glanssluier op het haar… Teder en ongekunsteld, een stijl die nooit verveelt! Ideaal voor bruidjes of voor andere feestelijke gelegenheden.

Creatief

Mix & match: een wet look voor een wrong met extra veel volume onderaan de nek, vlechtjes en een vakkundig gestyled volume. Creatief en eclectisch.

Seventies

De zomer geeft ons vleugels. Een ogenschijnlijk korte snit speelt in een seventies geest met de contouren van het gelaat. Chocolade-kastanje doet de blik stralen en een met het scheermes bewerkte pony geeft het kapsel leven en beweging… Dit is een seizoen van karaktervolle kapsels. Mooi zo!

Volume à volonté

Er gaat niets boven krullen om een look tot leven te brengen. Waarom er niet van profiteren? De snit is korter langs het gezicht en bol bovenop het hoofd. Een grote lok ter hoogte van de pony, losser van vorm en subtiel saffraangeel gekleurd, vangt de blik.

Zachte lijnen

Waarom geen kort kapsel om de zomer tegemoet te gaan? Een met de schaar gesculpteerde carré en een zomers licht en zacht kastanje, het resultaat van een subtiele balayage bovenaan, nog lichter op de punten. De natuurlijke styling zal zelfs de meest sexy krullen in de schaduw stellen.

Trendy pony

Heel dik, ingeknipt in de stijl van de seventies: de pony is een van de vedetten van het seizoen. Hij is ongelooflijk veelzijdig en past perfect bij een so summer 'coupe soleil' en een diepere kleur in de nek.

Zachte tie & dye

Een detail dat karakter en een trendy toets schept: zachte tie & dye lengten met heel veel volume, voor een wilde look.

Speelse beweging

Geen strakke snit maar een natuurlijke look met textuureffecten en geëffileerde lengten die het haar dimensie geven. De snit is met de krultang bewerkt om er een slag in te brengen.

Handwerk

De bohemian stijl speelt ook dit seizoen een hoofdrol. Het geheim? Een extension in de kleuren van de regenboog, als een acht gevlochten: een lok wordt in een acht rond een dubbele vlecht gewikkeld.

Colorama

Voor wie modieus koket wil zijn: doorschijnend blond in een zomerse variant met grijsblauwe, oranje, roze pasteltinten… alles kan. Zowel in een gekleurde versie als met extensions, voor een avondlook als een regenboog, is het resultaat verbluffend, ongecomplexeerd en fris.

Rebels geraffineerd

Deze snit, kort opzij en in licht kastanje tinten, onthult een zachte vrouwelijkheid. Ook in de versie 2018 blijft een engelachtige look charmeren!

Vlecht met een twist

De vlecht blijft in de mode – geen wonder, want ze past bij elke stijl en elke leeftijd. Hier is een lange vlecht omgekeerd en bovenaan de nek vastgemaakt. Ze lijkt wel in het haar geweven, terwijl de mooie balayage haar pastelkleuren subtiel tot hun recht brengt.

Degradé

Een rijk palet van nuances, natuurlijk en geraffineerd tegelijk, teder en zuiver, elegant en hypnotisch. De met de hand aangebrachte Californische balayage doet wonderen voor dit kapsel en brengt de met het scheermes uitgevoerde degradé en de 'valse' golfjes tot hun recht.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top