De bolle buikjes van de sterren

Nieuws | Het regent weer heugelijk nieuws in sterrenland, want een pak actrices, zangeressen en andere bekendheden zijn in blijde verwachting. Sommige voor binnenkort, anderen hebben nog wat meer tijd voor de boeg. Een overzicht…

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het regent weer heugelijk nieuws in sterrenland, want een pak actrices, zangeressen en andere bekendheden zijn in blijde verwachting. Sommige voor binnenkort, anderen hebben nog wat meer tijd voor de boeg. Een overzicht…

Claire Danes

De 39-jarige actrice uit Homeland en haar echtgenoot, acteur Hugh Dancy, verwachten hun tweede kindje. Het koppel heeft al een zoon van zes, Cyrus.

Rachel Weisz

Rachel Weisz is al 48, maar wel zwanger van haar eerste kindje met Bond-acteur Daniel Craig. De actrice heeft al een zoon van 12, Henry, uit haar relatie met regisseur Darren Aronofsky. Daniel Craig heeft al een dochter uit zijn huwelijk met Fiona Loudon begin jaren negentig.

Eva Longoria

Eva Longoria wordt op haar 43ste voor het eerst mama. Na haar stukgelopen huwelijk met basketbalspeler Tony Parker stapte ze in 2016 in het huwelijksbootje met de Mexicaanse mediamagnaat José Antonio Bastón Patiño.

Kate Hudson

Actrice Kate Hudson (39) is momenteel in verwachting van haar derde, haar derde ook met een andere man. Eerder kreeg ze al zoon Ryder met Chris Robinson in 2004 en zoon Bingham met Matt Bellamy in 2011. Samen met Danny Fujikawa zou ze nu een dochtertje mogen verwelkomen.

America Ferrera

America Ferrera (34) maakte haar eerste zwangerschap bekend op oudejaarsavond. Papa is regisseur Ryan Piers Williams. Hier zien we haar stralen naast Natalie Portman op de Golden Globes.

Rebecca Hall

De Britse actrice Rebecca Hall (36) liet dan weer op 1 januari weten dat 2018 voor haar en haar echtgenoot Morgan Spector nieuw leven in petto heeft. Het wordt hun eerste kindje.

Yvonne Strahovski

De actrice uit The Handmaid’s Tale kwam op 11 mei met heuglijk nieuws op haar Instagrampagina. Yvonne Strahovski (35) en haar echtgenoot Tim Loden mogen later dit jaar voor het eerst nieuw leven verwelkomen.

Bekijk het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale nu exclusief via de Movies & Series Pass van Proximus TV. Ontdek hier meer over het entertainmentaanbod van Proximus TV.

Bekijk ook:
Praise be: The Handmaid’s Tale is terug!

Shenae Grimes

De actrice uit 90210 stapte in 2013 in het huwelijk met muzikant Josh Beech. Ondertussen is Shenae Grimes (28) in verwachting van hun eerste kindje.

Pippa Middleton

We zagen Pippa Middleton (34) afgelopen weekend nog stralen op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. De zus van Kate stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met beleggingsmakelaar James Matthews en is nu in verwachting van hun eerste kindje.

Bekijk ook:
Schoon volk op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Zara Phillips

Na de geboorte van prins Louis, zal de Britse Queen dit jaar nog eens overgrootmoeder worden. Zara Phillips (37), de dochter van prinses Anne, is immers in verwachting van een tweede kindje, een broertje of zusje voor Mia Grace (4). In 2016 kreeg Zara ook nog een miskraam.

Bekijk ook:
De eerste foto’s van prins Louis

Charlotte Casiraghi

Ook in Monaco breidt de koninklijke familie dit jaar nog uit. Charlotte Casiraghi (31), de dochter van prinses Caroline, is momenteel in verwachting van haar tweede. In 2013 kreeg ze al een zoon Raphaël met de Franse komiek Gad Elmaleh. Tegenwoordig vormt ze een koppel met Dimitri Rassam, de zoon van actrice Carole Bouquet.

Cardi B

Rapster Cardi B (25) en haar collega Offset verwachten hun eerste kindje. Daar viel echt niet naast te kijken op het MET gala!

Bekijk ook:
Jurkenparade op het MET gala

Candice Swanepoel

Het Zuid-Afrikaanse topmodel (29) beviel in 2016 van een zoontje Anacã en is nu opnieuw zwanger van een jongetje. Papa is Hermann Nicoli, een Braziliaans model.

Chanel Iman

In maart stapte supermodel Chanel Iman (27) nog in het huwelijksbootje met American football-speler Sterling Shepard en ondertussen verwachten ze al hun eerste kindje samen.

Charlotte Vandermeersch

In eigen land verwachten actrice Charlotte Vandermeersch (34) en haar vriend, regisseur Felix Van Groeningen hun eerste kind. De twee vormen al meer dan tien jaar een koppel.

Evelien en Nicolas

Evelien Baten en Nicolas Verhallen beloofden elkaar eind 2016 eeuwige trouw in het tweede seizoen van Blind Getrouwd. Het koppel vond al snel het geluk bij elkaar en breidt in het najaar hun gezinnetje uit met een dochter of zoon.

Stromae en Coralie

Stromae wordt deze zomer voor het eerst papa. Op de voorstelling van de nieuwe collectie Mosaert viel er niet meer naast het bolle buikje van zijn echtgenote, styliste Coralie Barbier, te kijken!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top