42 zomerse parfums

Nieuws | De zomer brengt niet alleen frisse kledingcollecties naar de winkels. Ook in de parfumerie duiken coole geurtjes op die ons met één keer verstuiven van de zon doen dromen. Ontdek de nieuwste parfums die ons in tropische sferen brengen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De zomer brengt niet alleen frisse kledingcollecties naar de winkels. Ook in de parfumerie duiken coole geurtjes op die ons met één keer verstuiven van de zon doen dromen. Ontdek de nieuwste parfums die ons in tropische sferen brengen.

Jo Malone Blossom Girls

Jo Malone pakt uit met een bloementrio in limited edition. Drie woorden staan centraal bij de geuren Plum Blosom, Nashi Blossom en Sakura Cherry Blossom: fris, fun en lentekriebels!

Exclusief verkocht bij Senteurs d'Ailleurs en Parfuma

Aqua Kenzo

Aqua Kenzo is een gedurfde golf van frisheid in een unieke formule: de exclusieve sappige en aantrekkelijke essence van mandarijn bekent kleur en frisheid. De groene, scherpe toets van zwarte bessen fascineert en kondigt de verrassing aan: een kleurrijke flash van knapperig en vibrerend frambozenblad. Samen vormen ze een verslavend en verwarrend duo, berijmd, opgewekt en verhelderd door de stralende sensualiteit van magnoliabloemblaadjes. Een frisse, eigenzinnige en stralende bloemengeur getekend Louise Turner.

Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale

Aan de oorsprong van Eau Initiale ligt een hemelse bloem: de magnolia. Zinnelijk maar toch fragiel en vol karakter.

In het hart van Dahlia Divin Eau Initiale verbindt de magnoliabloesem zich met de frisse jasmijn en de rozenessence tot een door en door vrouwelijk boeket. De aanzet bevat bloemblaadjes waarvan het knapperige karakter geaccentueerd wordt door de zonnige toetsen van drie citrusvruchten, bergamot, pomerans en bloedsinaasappel.

Het ceder- en het sandelhout versterken de zachtheid van de fluwelige, haast ijle muskus. Samen vormen ze een uitgepuurd akkoord waarvan de sensualiteit subtiel gesuggereerd wordt.

Marc Jacobs Daisy Love

Dit voorjaar verplaatst Daisy Love Marc Jacobs het geliefde Daisy universum van groene weiden naar een zonovergoten strand. Daar waar liefde en geluk schijnen met een nieuwe, stralende gourmandgeur. Visueel gemaakt door de adembenemende campagne met muze Kaia Gerber.

Daisy Love vult de lucht met stralende bloemige noten en sprankelende gourmand-twists die het gelukzalige gevoel oproepen van het staren naar de weerspiegeling van de zon in de oceaan, onder een blauwe hemel.

Onmiskenbaar vrouwelijk, met een jeugdige maar verfijnde compositie opent Daisy Love met een heldere uitbarsting van gekristalliseerde gele bosbraam die een rijk geschakeerde zoetheid afgeeft.

In het hart mengen de zonnige en florale 'Daisy' bloemblaadjes zich met de warmte van kasjmier-musk en drijfhout voor een verfijnde memorabele basis.

Miu Miu L’Eau Rosée

In lijn met de introspectieve stemming van haar recente collecties presenteert Miu Miu met L’Eau Rosée Eau de Toilette een nieuwe kijk op haar twee eerste geuren – Miu Miu Eau de Parfum en Miu Miu L’Eau Bleue. Een zachte bloemengeur gemaakt uit lelietjes-van-dalen en zwarte bes wordt strak omhuld door noten van sophisticated musk. Het effect is ingekapselde frisheid. Zoals de naam al suggereert is L’Eau Rosée bedauwd en levendig, een splinternieuw olfactorisch hoofdstuk dat past in het jeugdige maar erudiete verhaal van Miu Miu.

s.Oliver Feels Like Summer

Ahoy, scheepsmaatje! De nieuwe geur Feels Like Summer voor dames van s.Oliver brengt je helemaal in zomerstemming. Fris en fruitig, bloemig en licht – het parfum doet ons denken aan luie dagen met de wind in de zeilen. Net op tijd vaart deze geur van s.Oliver met maritieme look ons stijlvol richting de mooiste tijd van het jaar. Perfect voor al wie houdt van de zorgeloze zomer en dat heerlijke gevoel wil herontdekken in een geur.

De topnoot is als een frisse bries op een warme zomerdag: pompelmoes, citroen en bergamot verfrissen en verkwikken de zintuigen. De bloemige, vrouwelijke kernnoot zorgt ervoor dat s.Oliver Feels Like Summer de perfecte geur is voor trendgevoelige dames. Het parfum eindigt met een zachte basisnoot. Een compositie van zomerse lichtheid die ook betoverend vrouwelijk is.

CK One Summer

CK One Summer vangt de avontuurlijke geest van de jeugd en vertaalt die in een bruisende citrusfruitige geur. De geur opent met een eruptie van sprankelend mojito-limoen die zich in het hart vermengt met zoete en sappige guava, wat een stroom van dauwachtige frisheid veroorzaakt. In de basis geeft knapperig cederhout de geur een stralende warmte die het gevoel oproept van een ondergaande zon na een dag vol avontuur.

Betty Barclay Beautiful Eden

Betty Barclay Beautiful Eden neemt je mee naar een verwilderde, betoverde tuin vol geurige bloemen en lenteplanten. Een magische geur die de geest wekt met een fruitige en levendige topnoot om een positieve stemming aan te wakkeren. In de hartnoot vinden we delicate bloementoetsen die doen denken aan een betoverde tuin en die zorgen voor een romantische geurervaring. De samenstelling wordt afgerond met romige zachte, vrouwelijke, harmoniërende toetsen.

Davidoff Cool Water Caribbean Summer Edition

Davidoff Cool Water, de oorspronkelijke geuressentie van de oceaan, continueert deze zomer zijn verkenning van ‘s werelds meest verbluffende oceanen en kusten. Davidoff Cool Water Caribbean Summer Edition roept eindeloze uitgestrekte witte zandstranden op, gestreeld door zachtjes kabbelende golven.

Fris en toch onmiskenbaar vrouwelijk, opent de Davidoff Cool Water Woman Caribbean Summer Edition met een uitdagende aquatische noot van meloen, aangevuld met sappige ananas en koele muntblaadjes. Het delicate bloemenhart is doordrenkt met zoete lelietjes-van-dalen – een subtiele belofte die wordt bekrachtigd door een rijk, sensueel spoor van iriswortel.

Escada Sorbetto Rosso

Escada’s nieuwste geur Sorbetto Rosso voor zomer 2018, is een toevoeging aan de veelgeprezen zomeredities. Net als een intense, onvergetelijke vakantieliefde is Sorbetto Rosso synoniem aan de zomer: exotisch, sensueel en verslavend.

De nieuwe Escada Sorbetto Rosso, een geur vol plezier en vreugde, roept de sfeer op van de Amalfikust en het bijbehorende la Dolce Vita-gevoel.

Het hart van de geur bevat watermeloen, een dorstlessend zomerfruit. Om de heerlijke fruitige, waterige en groene watermeloennoot van Sorbetto Rosso naar de voorgrond te brengen, versterkte de bekende parfumeur Richard Herpin op meesterlijke wijze, de fruitige noten door ingrediënten toe te voegen, die de vele facetten ervan zouden benadrukken.

Om de verfrissende en waterige kant van de vrucht te versterken, koos hij voor mandarijn en calone, terwijl peer, rode appel en praline het suikerachtige aspect van de vrucht accentueren. Tot slot voegde hij tiarabloem, musk en ambrox toe om meer sensualiteit, helderheid en comfort aan het parfum te geven.

Lancaster Sunrise

Zorg dat je klaar bent voor de zomer van 2018 en verwen je met deze geur en z’n genereuze sensuele karakter. Marie Salamagne (Firmenich) heeft een zonnige compositie gecreëerd die het gevoel van een zongebruinde huid en rijp zomerfruit oproept.

Als een zomerse ansichtkaart lokt de geur ons allereerst met de pittig-frisse noten van zwarte bessen, mandarijn en roze grapefruit. Daarna worden we definitief verleid door de betoverende sensualiteit van een boeket exotische bloemen. Wie kan weerstand bieden tegen de combinatie van romige frangipanibloesem en zonnige ylangylangbloem, vervolmaakt met een stralende jasmijn sambac? De zoetheid van cederhout, gestreeld door zachte muskus verlengt de sensatie van een goddelijk zonnebad, terwijl ambroxide voorziet in een extra vleugje warmte.

Van deze onweerstaanbare cocktail kun je zowel ´s avonds als overdag genieten. Dankzij de non-fotosensibilisatie kun je Sunrise zelfs in de zon dragen.

4711 Remix

Eau de Cologne – 4711!  De associatie van eau de colognes en het merk roepen onmiddellijk herinneringen op. 2018 is het begin van een nieuw tijdperk:  elk van de zeven belangrijkste ingrediënten van de 4711 Original Eau de Cologne wordt  ‘remixed’ in een limited edition.

Orange bijt de spits af met een hedendaagse interpretatie: van zacht, fruitig, pittig tot een aromatische bitterheid. Het is een frisse en verrassende compositie die de zon oproept, energie en een pure joie de vivre. Een krachtige eau de cologne die voor een onvergetelijke zomer 2018 zal zorgen!

Yves Rocher Maracuja

Yves Rocher lanceert een nieuwe limited edition lijn genaamd Maracuja. Deze profileert zich als typisch zomers met zijn tropische geur. Maracuja is een gamma dat bestaat uit verschillende soorten producten en bevat grotendeels ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Naast de eau de toilette bestaat de lijn ook uit een haarparfum voor een subtiel geparfumeerde huid tot in de haarpuntjes; een bad- en douchegel voor een perfect gereinigde huid, een bodyscrub, een hydraterende gel en make-up in felle kleuren.

Nina Ricci Les Monstres

Ieder van ons heeft een sluimerend monster in zich, jij, ik, Les Belles de Nina. Als we ze nu eens de vrije loop zouden laten? Om ons te helpen met het bevrijden van onze monstertjes herwerkt Nina Ricci zijn mythische geuren. Nina verandert in een sprankelende peer gehuld in suikerspin, Luna in een sappige ananas doordrenkt met limoen.

Guerlain Les Parisiennes Baiser de Russie

Het muskusachtige, fruitige bloemenparfum Baiser de Russie is de geur van een wandeling door Moskou, romantisch overdag, zinderend ‘s nachts. Met zeste van bergamot, een knipoogje naar de traditionele aroma’s van Russische thee, een zweempje absint dat de historische cafés van de stad oproept, een boeket jasmijn op de hoek van een straat, de bijna gekonfijte noten van vanille en veenbessen uit de traditionele patisserie en verder nog de subtiele geur van dennennaalden die opstijgt uit de eindeloze wouden uit de omgeving...

Dior Poison Girl Unexpected

Met Posion Girl Unexpected heeft Francois Demachy, parfumeur-createur Dior, een nieuwe, sprankelende bloemengeur gecreëerd. Een verrassende geur die de zintuigen net zo op scherp zet als een prikkelend zuurtje.

Poison Girl Unexpected is een ongeremde compositie van zoete vruchten en pittige specerijen, waarin zachte sensuele bloemennoten versmelten met een intense, friszure explosie van fruitige akkoorden.

Als de geur voor eigenzinnige meiden die met een meedogenloze nonchalance iedereen weten te verleiden, past Poison Girl Unexpected perfect bij haar rebelse, onvoorspelbare icoon en begeleidt haar in de duizeligzekkende ups en downs van haar spannende leven. Unexpected.

Coach Floral

Met het nieuwe parfum van Coach werd een positieve en verwikkelende geur gecreëerd. Het parfum is geïnspireerd op de geliefde theeroos en roept de luchtigheid van lente en zomer op.

Coach Floral draait helemaal rond de theerozen die de lederen tassen en accessoires van het merk sieren. Coach stuurde dit vrouwelijke motief, een eerbetoon aan de American way of life en aan het vakmanschap van het merk, voor het eerst de catwalk op bij de lancering van de lentecollectie van 2016.

Stuart Vevers, creative director van Coach, koos opnieuw voor Chloë Grace Moretz als gezicht van de campagne. Ze geeft perfect gestalte aan de Coach-girl.

Chloé Nomade

Nomade is een parfum dat de geest vangt van ongedwongen elegantie, van zelfvertrouwen in combinatie met de vrijheid die de geest van Chloé definieert.

De facetten van deze krachtige florale chypre zijn een mix van zachtheid en kracht en waaien als de wind van vrijheid. Het intense, minerale karakter van het eikenmos is gesluierd in de weelderige zoetheid van de mirabelpruim. Van deze frisheid gaat, gedragen door fresia, een sensatie van bloemige luminescentie uit.

Deze natuurlijke ingrediënten, samengebracht door parfumeur Quentin Bisch, worden onderstreept door opwekkende harmonieën – ze inspireren, net als het gevoel van ontsnapping.

Jean Paul Gaultier Limited Edition

Na Betty Boop en Wonderwoman is kunstenaar André Saraiva aan de beurt om de Classique Eau Fraîche ‘aan te kleden’!

Dit jaar speelt de Jean Paul Gaultier Limited Edition zich af op straat. De tekeningen van André waren niet bedoeld om jurken te maken, maar zijn straatkunst heeft de straat aangekleed en is nu in musea te zien.
 
Kortom: het is een grappige samenwerking. Ze neemt zichzelf niet serieus, hoewel ze nu al behoorlijk gevestigd is! Jean Paul ten voeten uit. Klaar voor de strijd om de frisheid?

Paco Rabanne Olympéa Aqua 2018

In 2018 wordt de indrukwekkende opkomst van Olympéa vervolgd met een nieuwe Aqua editie. Geïnspireerd door de goden toegewijd aan water en frisheid. Sensualiteit bereikt met de nieuwe creatie duizelingwekkende nieuwe hoogten!

Olympéa neemt de leiding en bedwingt de immense oceaan. De kracht van een godin. Stralend beheerst ze alle elementen. Een nieuwe Odyssee voor onze moderne Venus.

Voor onze zonnegodin een subtiel vernieuwde flacon die aansluit bij de volledige lijn. Een gracieuze en lumineuze flacon met verfijnde details.

Bulgari Omnia Pink Sapphire

Ze zijn er in het leven, van die wauw-momenten; de vonk springt over, je bent geïnspireerd, voelt de verleiding van het nieuwe, de energie en de zin in het leven. Met Omnia Pink Sapphire viert Bulgari deze bijzondere momenten waarin je jezelf en het leven voelt.

Bulgari brengt de energie van de kleur roze samen in een fris, zijdeachtig en betoverend parfum met roze grapefruit en roze peter in de topnoten. Plumeriabloesem en tiarébloesem in het hart zijn zonnig en exotisch. Dat alles wordt afgewerkt met levendig hout, witte muskus en vanille in de basisnoten voor een subtiele warmte.

De flacon is geïnspireerd op de roze saffier, een fascinerende edelsteen uit Azië die voorkomt in alle nuances, van zachtroze tot knalroze. Hij staat symbool voor de jeugd en plezier in het leven.

Carven Dans Ma Bulle

Dans Ma Bulle is een parfum dat hedendaagse meisjes aanspreekt. Vrije, geëmancipeerde meisjes. Nieuwsgierig, moedig en niet echt verlegen.

Patricia Choux, Violaine Collas en Véronique Nyberg van het huis Mane wilden een fruitig frisse en tintelende aanzet en deden hiervoor een beroep op de Litchi Rose Jungle Essence. De Litchi Rose Jungle Essence is de extractie van de vrucht en de bloem met een moderne, natuurlijke fruit- en bloemensignatuur en frisse, pittige facetten. De aanzet wordt versterkt met pioen die gekozen werd voor zijn subtiele, zalig vrouwelijke accenten.

Het creatieve trio koos voor een absoluut onweerstaanbaar hart. Hiervoor combineerde het het unieke suikerbonenakkoord met heliotroop en sambacjasmijn. Resultaat hiervan is een prettig vrouwelijke en eigenzinnige geur. In de basis flirten vanille en sandel in een sensuele verstandhouding. Voeg dit alles samen en je krijgt een bloemachtige, oriëntaalse en poederachtige bubbel.

Boucheron Quatre en Rose

Als nieuw Quatre-opus van Boucheron is het Eau de Parfum Florale Quatre en Rose een ode aan de lichtheid van het bestaan, de wellust en de stoutmoedigheid. Een florale wolk, een geheel roze, verbluffend parfum dat vreugde met verfijning weet te verzoenen.

Dit door Quentin Bisch bedacht, oosters fruitig floraal ensceneert een Hesperidische zonneroos die lang op de huid blijft nazinderen. Jasmijn, de olfactieve signatuur van de Quatre-parfums, dompelt het bouquet onder in zijn sexy aura. Een zuchtje hout, patchouli en vetiverolie doet tot slot de wolk verspreiden, die smelt op de huid in een onweerstaanbare sluier van muskus.

Prada Candy Sugar Pop

Prada Candy Sugar Pop, de jongste telg in de Prada Candy-familie, is een geur die net zo verslavend is als een popsong. Net als de felgekleurde beelden uit de Pop Art is het doordrenkt van verfijnde ironie. Een ironie waarin snoep en suiker metaforen zijn voor de onweerstaanbare zoetheid van datgene waarnaar je verlangt.

Delicate noten van frisse perzik en aardse vanille vermengen zich met vert de bergamote en mahonial, gevolgd door een topnoot van glimmende appel en groene citrus. Samen vormen ze een onverwacht substantieel geurverhaal.

Valentino Donna Rosa Verde

Valentino Parfums introduceert een frisse en elegante nieuwe geur voor vrouwen: Valentino Donna Rosa Verde. Een geur die straalt van frisheid, een heldere en onverwachte aanvaring tussen ingrediënten.

Valentino Donna Rosa Verde betreedt de groene tuin van een Italiaans palazzo en voert ons mee op een ochtendwandeling tussen weelderige bladerdaken en geheime schuilplaatsen, langs mystieke fonteinen en heldere waterpartijen waarin het fonkelend zonlicht speelt. Barstensvol lichtgroene klimrozen, hun bloemblaadjes nog nat van de dauw, staat de tuin symbool voor vitaliteit, authenticiteit en nieuwe verhaallijnen. Geïnspireerd door de denkbeeldige geuren van deze tuin creëerde parfumeur Sonia Constant Valentino Donna Rosa Verde, met noten van groene roos, mate thee, bergamot, gember en magnolia.

Rochas Mademoiselle

Mademoiselle Rochas is terug en is speelser dan ooit tevoren. Het Eau de Parfum introduceerde de onmisbare term 'Frenchic' - de Parijse elegantie die zo typerend is voor Mademoiselle Rochas. In deze nieuwe sprankelende en verfrissende geur benadrukt het motto 'Fun in Pink' het speelse, charmante en amusante karakter van de jonge vrouw.

Om dit effect te bereiken, benaderden drie vrouwelijke parfumeurs de geur als één van de luchtige, vloeiende Rochas jurken en ontwikkelden een groene, bloemachtige eau de toilette met accenten van musk. Deze chique en uitdagende creatie is de perfecte combinatie van jeugdigheid en plezier.

Versace Dylan Blue

"Dylan Blue pour femme is mijn ode aan vrouwelijkheid. Daarom cree¨erde ik een krachtig, sensueel maar geraffineerd parfum voor de vrouw die bewust is van haar eigen kracht", aldus Donatella Versace.

Het parfum is uniek: een verfrissende sorbet van zwarte bes en Granny Smith appel cree¨ert een onverwacht fruitig akkoord. Maar ook krachtig: in dit eigentijdse boeket transformeren wilde bloemen in een ijzige infusie met een onvergetelijk geurspoor. Tot slot is Dylan Blue ook sensueel en elegant. Houtachtige basisnoten worden op speelse wijze gecombineerd om een unieke geur te ontwikkelen: styrax en witte houtsoorten die gepolijst zijn door water, musk en patchoulikomen samen in deze innemende, sensuele en levendige creatie.

Moschino Gold Fresh Couture

Sprankelende elegantie en innemende sensualiteit. Moschino Gold Fresh Couture is de derde verrassende editie van de iconische 'schoonmaakflacon'. Het parfum is een ware ode aan vrouwelijkheid, is innemend en zorgt voor een heerlijke sensatie.

De ludieke en ironische geurnoten spelen met elkaar in de levendige top waar mandarijn het halfbevroren ijsmengsel van peer en rabarber (granita) plaagt dat op zijn beurt omhelsd wordt door een voortreffelijke en sappige meloensoort die naar perzik en mango ruikt. Een bloemige werveling onthult de betoverende jasmijngeur die een lieflijk wit kanten randje borduurt langs een geurnoot die doet denken aan het lelietje-van-dalen.

Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle

In 2016 werd Modern Princess geboren, de nieuwe heldin van de moderne tijd volgens Lanvin. Een avonturierster die graag een aura van mysterie cultiveert. Een sterke vrouw die niet terugdeinst voor gevaar. Eau Sensuelle is een skin scent, een intiemere en meer tedere uitnodiging.

Het frosted aspect van grapefruit verrast als een vrolijk elan dat perfect rijmt met de fluwelige en sappige toets van wijnperzik. Vervolgens ontvouwt Eau Sensuelle zich in het kuiltje van de hals: het florale hart onthult de tederheid van verkreukelde pioenblaadjes en van witte jasmijn. Een intens sensuele mousseline van bloemen.

Courrèges Mini Jupe

Een minirok als symbool voor de jeugdige zelfverzekerdheid van de vrouw die met vrijgevochten, schalkse en positieve blik de wereld inkijkt.

Het parfum onthult de onverbloemde vrouwelijkheid van een minirok. De citrusaccenten werden in een nieuw, gewaagd kleedje gestopt – gekonfijte mandarijn meets oranjebloesem – en het romige sandelhout neigt naar stoutmoedige sensualiteit.

Dance with Repetto

Dance with Repetto is een geurige ode aan alles wat dans inhoudt - bezielend en bevrijdend.

Dance with Repetto is zowel zacht als levendig en rijk aan textuur en contrast. Als de ultieme lekkernij uit Parijs, wordt de krokante kwaliteit van een frambozenmacaron in de top onderstreept door de frisheid en stralendheid van magnolia en fresia. Daarna betreden de elegante en zeer vrouwelijke bloemige hartnoten het podium: zachte, poederige heliotroop en luchtige, meer delicate pioenroos worden samengebracht door een vleugje jasmijnblaadjes met hun assertieve weelderigheid. Sensualiteit wordt toegevoegd door de amandelachtige accenten van tonkabonen, die zich vermengen met de gekarameliseerde zoetheid van vanille uit Madagaskar. Ondertussen zorgen de hout- en balsamicoachtige facetten van patchouli voor een uniek geurspoor.

Amo Ferragamo

Het nieuwe parfum van Salvatore Ferragamo is een creatie vol moderne vrouwelijkheid. 'Amo' - Italiaans voor 'ik houd van' - is de declaratie van een down-to-earth, vrijgevochten jonge vrouw die klaar is om iedere kans die de wereld haar te bieden heeft met beide handen aan te grijpen.

Amo Ferragamo is een uitdagend, modern akkoord vol glamour en passie.De geur opent met een energieke persoonlijkheid: de top is opgebouwd uit een Italiaans kruidenbitter akkoord met zwarte bes en rozemarijn. Het hart is licht en vrouwelijk als een bloem waarin sambac-jasmijn versmelt met de helderheid van yerba mate absolue en rabarber. De basis eindigt in een houtachtige zoetheid. De unieke sensualiteit van Amo Ferragamo is afkomstig van een delicate combinatie van witte vanille tahitensis absolue, ambrox en sandelhout.

Louis Vuitton Le Jour Se Lève

Louis Vuitton opent een nieuw olfactorisch hoofdstuk en stelt een gloednieuw damesparfum voor: Le Jour Se Lève.

De geur verwijst naar de schoonheid en het mysterie van het ochtendgloren, naar de optimistische energie van de zonsopgang en naar de mogelijkheden die een nieuwe dag biedt. Meester Parfumeur van het Huis, Jacques Cavallier-Belletrud, legt deze emoties vast door het gebruik van een van zijn favoriete ingrediënten: de mandarijn. Daarnaast zitten in het parfum noten van jasmijn, magnolia, osmanthus en zwarte bessen, aangevuld met een vleugje muskus.

Etro Udaipur

De familie Etro heeft sinds de oprichting tijdloze- en wereldse elegantie weten te combineren met een perfecte balans tussen tradities en moderniteit.

De kernwaarden van Etro, zijn opnieuw gei¨nterpreteerd in het nieuwe eau de parfum Udaipur. De verschillende nuances van de geur herinneren zowel aan een zomer langs de Middellandse Zee als aan de tuinen van de Maharadja. Het is een ode aan de kundigheid van Italiaanse ambachtslieden, gecombineerd met de magie van India en de vele verbanden tussen deze twee werelden, die de basis vormden voor het fantasierijke verhaal van Udaipur.  Topnoten zijn bergamot, roze peper en magnolia rond een hart van sambac jasmijn, gardenia en lotusbloem.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Chinotto di Luguria

De aroma’s van Blu Mediterraneo dragen stuk voor stuk de onmiskenbare geest van de Middellandse Zee in zich. Het is de chinotto, een zeer zeldzame fruitsoort, die de geur van de nieuwe Blu Mediterraneo maakt tot wat hij is.

Chinotto di Liguria ademt de Ligurische natuur, die weelderig groeit op rotsen die steil in de zee tuimelen. De kopnoten van de geur zijn als een briesje: een lading pure energie, versterkt door de bitterzoete noten van chinotto en tintelend frisse mandarijn. In het hart vermengen fris bloeiende jasmijn en geranium zich met de oppeppende geuren van kardemom en rozemarijn. De warme tonen van musk en patchoeli brengen uiteindelijk rust en kalmte. Het is een geur die doet denken aan een ochtendwandeling langs de rotsachtige kustlijnen van West-Ligurië.

Estée Lauder Aerin Hibiscus Palm

Voel de energie van de zonnestralen en reis naar tropische zeestranden dankzij de betoverende geur van Hibiscus Palm. Topnoten van lotusbloem en van het unieke duo hibiscus en palm mengen het aroma van dauwfrisse palmbladeren met het adembenemende parfum van hibiscusbloemen.

Jimmy Choo Blossom Special Edition

Blossom Special Edition is een sprankelende, nieuwe versie van het iconische parfum van Jimmy Choo. Deze creatie met veel bloemen, fruit en hout is de olfactorische vertolking van de zalige explosie van leven in de lente. Het parfum werd speciaal ontworpen voor avonden die almaar langer en zachter worden en waarop de Jimmy Choo-vrouw helemaal openbloeit. Het parfum inspireert haar om het nieuwe seizoen zelfverzekerd, glamoureus en lichtvoetig tegemoet te treden.

Hollister Free Wave

Warm, zwoel, uitnodigend... Maak kennis met Free Wave, de nieuwste geurcreatie in het nu al uiterst succesvolle Wave-gamma van Hollister. Het vat de sfeer van de laatste momenten op het strand na een lange, zonovergoten dag: happy, speels en nu al overlopend van mooie herinneringen.

Het Free Wave-meisje is modern, sprankelend en niet bang om te glimlachen. "Wie niet waagt, niet wint" is haar motto. Ze surft, ze danst en ze beleeft elke dag als een nieuwe ontdekking.

Intimacy Pink

Intimacy Pink is het ideale parfum voor sterke vrouwen die vrolijk en positief in het leven willen staan. Intimacy gebruikt de allermooiste ingrediënten van de luxe parfumerie voor een verfijnde en tijdloze harmonie die samensmelt met de huid: zo ontstaat er een onweerstaanbare, unieke geur.

Deze bloemige, fruitige gourmand combineert warmte, speelsheid en vrouwelijke sensualiteit. Een romantisch parfum om dag en nacht te dragen. In de topnoot vinden we chambord, een zwarte frambozenlikeur afkomstig uit Frankrijk. Harttonen violet, lelietje-van-dalen & roos laten niemand onberoerd.

Nuxe Parfums des Possibles

Twee eaux de parfums, twee soorten gevoelens die je huid ondergaat: die van een frisse, stralende ochtend en die van een sensuele en gewaagde avond. Een intense en poëtische dualiteit, om je zintuigen de vrije loop te laten, zodat eindelijk alles mogelijk wordt.

Bij het ontluiken van een nieuwe dag vol beloftes voedt het sensuele aura van de oranjebloesem onze ziel met Le Matin des Possibles. Stralend ontwaken met de zinderende frisheid van petitgrain, een dageraad vol stralende vrouwelijkheid.

Met bedwelmende Arabische jasmijn wordt het verlangen een vrije, aanvaarde sensualiteit dankzij Le Soir des Possibles. Wanneer het donker het laatste daglicht bekampt, zorgt omhullende, weelderige patchoeli voor een absolute vrouwelijkheid en doen zurige toetsen van zwartebessorbet de huid rillen.

Love Stories April Morning

April Morning is het eerste parfum van lingeriemerk Love Stories. Ontstaan vanuit Love Stories’ bekende mix & match aanpak, heeft dit parfum alles in zich waar het lingeriemerk voor staat.

Met een sensuele basis van muskus, wierook en sandelhout, neemt een fris lentebriesje je mee naar een veld vol bloemen: jasmijn, viool, roos en lelie-van-dalen vormen de boventoon. Het parfum eindigt, tot slot, op een topnoot van peper om het geheel een spicy twist te geven.

Kruidvat Catch & Shine Fragances

Je verleidt, je sport, je experimenteert, je laat je zien, je chillt, je voelt de beat. Je bent geen moment hetzelfde. De Catch & Shine geurenlijn van Kruidvat bevat vier geuren, voor elk moment, voor elke dag. In welke mood ben jij? Klaar om te feesten, in een flirty vibe of heb je juist zin in een avontuur? Met de ruime keuze aan geuren, is er altijd wel één die perfect bij je mood past.

Sparkling in the Club - Feel the rhythm met #sparklingintheclub. De opwindende zoete accenten, gecombineerd met een warme oriëntaalse basis doen jou verlangen naar die ene girls night out. Weekend, here you come!

Selfie in the City - Zo exciting en fun als je laatste citytrip met je BFF. Voel je on top of the world met #selfieinthecity. De sprankelende combinatie van fris fruit en elegante bloemen brengt je in een top- mood.

Love at the Festival - Met #loveatthefestival krijg je spontaan zin om jouw meest funky festivaloutfit aan te trekken. Dansend op het grasveld met het intense, warme aroma vol verrassende contrasten.

On the Beach - Herbeleef last summer met je tenen als het ware in het zand! De lichte, frisbloemige tonen en poederachtige nuances brengen je weer terug in de ultieme vakantievibe.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top