Slank en strak de zomer in

Nieuws | De lente lijkt nu echt begonnen en dat betekent traditiegetrouw ook dat heel wat vrouwen die overtollige winterkilootjes kwijt willen. Gelukkig zijn er ook enkele hulpmiddeltjes die je op weg zetten naar een mooi strandlichaam!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De lente lijkt nu echt begonnen en dat betekent traditiegetrouw ook dat heel wat vrouwen die overtollige winterkilootjes kwijt willen. Gelukkig zijn er ook enkele hulpmiddeltjes die je op weg zetten naar een mooi strandlichaam!

Fit en gezond

Wel je wel eens een nieuwe sport proberen? Watfit is een fitnessles in het zwembad, die wordt uitgevoerd op een drijvende mat op het water. Deze activiteit verbetert de stabiliteit en cardiopulmonale capaciteit. Bovendien worden de buikspieren flink versterkt. Terwijl de andere cursussen in het zwembad gericht zijn op de quadriceps, combineert Watfit spieropbouw en houdingsoefeningen dankzij een gecontroleerde evenwichtsverstoring en cardiofitness. De bedoeling? Lichaam en geest versterken door deze unieke combinatie van yoga, pilates en aquafitness.

Je kan de les volgen in verschillende vestigingen van Aspria.

Een gezond gewicht

Met zijn kwalitatieve eiwitrijke shakes is RainPharma al jaren dé referentie als het op gezond afslanken aankomt. Dit jaar vult het Belgische merk zijn uitgebreide assortiment shakes aan met Vegalicious Peanut, een overheerlijke vegan shake met de rijke smaak van geroosterde pindanoten. Goed voor je huid, je lichaam en je energiepeil!

De nieuwe Vegalicious Peanut Shake is een vezel- en eiwitrijk tussendoortje gemaakt van de allerbeste eiwitten uit erwten en rijst. De shake is geschikt voor wie het RainPharma dieet volgt, maar ook voor iedereen die gezond wil leven, naar een mooiere huid streeft of meer energie wil. Omdat de shake 100% plantaardig is, is het ook een ideale bron van eiwitten voor veganisten.

Bovendien bevat Vegalicious Peanut Shake geen gluten of caseïne maar ook geen bewaarmiddelen en andere overbodige stoffen. RainPharma geeft steeds de voorkeur aan van nature voorkomende suikers en suikers van plantaardige oorsprong. Voor Vegalicious Peanut Shake wordt de intense smaak van geroosterde pindanoten verrijkt met zoetstof uit Stevia, overheerlijk maar niet te zoet. Een absolute aanrader voor wie gebrand is op smaak!

Een duwtje in de rug

Oenobiol Boost Minceur is de ideale aanvulling van een gezond en evenwichtig dieet. Door zijn formule op basis van plantaardige ingrediënten zet het ons lichaam aan om meer energie te verbruiken, vetten te verbranden en helpt dus bij het afvallen dankzij wakamé. De gecombineerde werking van de componenten versnelt op natuurlijke wijze de stofwisseling en helpt je zo tot 400 kcal/dag te verbranden. Oenobiol Boost Minceur is een boost om je figuur terug te krijgen: het kleine extraatje dat je nodig hebt om je dieet efficiënter te maken en sneller resultaat te boeken.

Een zachte en stevige huid

Wil je pronken met een zachte, stevige huid? Dan zijn de nieuwe Nivea Body Verstevigend Q10 + Vitamin C lichaamsverzorgingsproducten je ideale bondgenoot! De lichaamsmelk en -lotion Nivea Verstevigend Q10 + Vitamin C hydrateren de huid in alle zachtheid en maken haar zichtbaar steviger vanaf 10 dagen gebruik. De nieuwe formule van de lichaamsmelk en- lotion combineert twee krachtige antioxidanten die de elasticiteit en stevigheid van de huid een heuse boost geven.

Nieuwkomer in het gamma is Nivea Fresh Effect + Verstevigend, een lotion speciaal voor de benen met een verstevigend effect en een aangenaam, fris gevoel dankzij de weldaden van menthol.

Behandeling van kritische zones

De Collistar Patch Treatment Reshaping Critical Areas is een slimme patch die remodelleert en verstevigt. De patches zijn geprogrammeerde, transdermale systemen, die bestaan uit een beschermende buitenlaag en een actieve film aan de binnenkant, die geleidelijk actieve ingrediënten afgeeft. De patches bestaan uit een combinatie van actieve ingrediënten die een complete werking hebben op het huidweefsel. Cafeïne en carnitine werken vetsplitsend en vochtafvoerend, collageen geeft elasticiteit en verstevigt en ginko biloba extract verstevigt, geeft veerkracht en bestrijdt vrije radicalen. De formule bevat ook speciale ingrediënten die een warm-koud effect teweegbrengen op en rond de te behandelen zones, dit stimuleert de microcirculatie en vochtafvoer van de huid.

Anti-cellulite

Met Slim & Firm biedt Nannic een efficiënte behandeling om de mechanismen die instaan voor de vorming van onderhuids vetweefsel en cellulitis terug te dringen. Slim & Firm zet de vetcellen op dieet en voorkomt de vorming van nieuwe vetcellen. Bestaand vet wordt omgezet in energie, het verbetert de stevigheid van de huid en geeft een onmiddellijk liftend effect.

Afslankend

Het Body-Slim gamma van Lierac bestaat onder andere uit een Afslankende Expreskuur: een actieve serum-gel met intensieve werking. De gestimuleerde cafeïne werkt in op de bron van de vetmobilisatie. Na zeven dagen zie je al een resultaat op hardnekkig vet.

Het Buik & Taille concentraat focust zich op de rondingen van de buikzone. Met zijn innovatieve formule met bruinwierextract activeert het de lipolyse en blokkeert de lipegenese. Het resultaat is een plattere buik, fijnere taille en stevigere en strakkere huid.

Tegen hardnekkige rondingen

De Roller Tegen Hardnekkige Rondingen komt het Afslankingsgamma van Puressentiel aanvullen. Het biedt een succesformule op basis van 18 afslankende essentiële oliën in een lichte en hydraterende emulsie. Thuis, na het sporten, op vakantie... De roller zorgt voor een doelgerichte zelfmassage, waar je ook bent!

De massagebal oefent druk uit op zeer gerichte zones (dijen, billen, buik) om deze te verfijnen, glad te maken en te verstevigen. Het pluspunt van de roller? Hij is doeltreffend, handig en kan overal meegenomen worden om op elk moment van de dag te gebruiken. Dankzij de dunne, niet-vette textuur kun je meteen na gebruik je kleding aantrekken.

De roller biedt een zichtbaar resultaat na zeven dagen: de huid is opgepept, steviger, beter gevoed en het figuur is strakker.

Verstevigend

De 100% veganistische Firming-collectie Secrets of the World van The Body Shop bevat alles wat je nodig hebt om je huid te verstevigen en versterken.

De verfijnende suikerscrub French Grape Seed Scrub bevat druivenpit-poeder uit Frankrijk en biologische Community Trade-suiker uit Paraguay om de huid te verkwikken, exfoliëren en verfijnen. Masseren met suiker stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een egaal ogende teint.

De verstevigende body cream Ethiopian Green Coffee Cream  verrijkt met de van nature cafeïne-rijke biologische Ethiopian Green Coffee, bekend om haar verfijnende, verstevigende en versterkende eigenschappen. De zijdezachte, verfrissende cream trekt bij het inmasseren moeiteloos de huid in, en zorgt voor een verstevigde huid met een zijdezachte finish.

De voedende olie Thai Makrut Lime Firming Oil bevat de levendige makrut-limoen, die door Thaise vrouwen geliefd is vanwege de stimulerende en verkwikkende geur. Perfect om je zintuigen weer te revitaliseren na de koude maanden!

Afslankingsbehandelingen

Het Instituut Aspria by Sisley biedt vrouwen en mannen die aan hun lichaam willen werken en de contouren van hun silhouet willen verfijnen voortaan een duwtje in de rug. De lipocavitatie, radiofrequentie en cryolipolyse, efficiënt om cellulitis en vetophoping te bestijden, zijn vanaf nu beschikbaar in het instituut.

Lipocavitatie is een perfect alternatief voor liposuctie. Deze techniek gaat de strijd met vetophopingen rechtstreeks aan door de vetcellen te vernietigen via ultrasone golven met een lage frequentie.

Het principe van radiofrequentie is gebaseerd op een opwarming van de huid door het produceren van microstromen. Deze stimulatie veroorzaakt een lipoclasis, m.a.w. een aantasting van het membraan van de adipocyten wat ervoor zal zorgen dat cellulitis verdwijnt en sinaasappelhuid wordt gladgestreken.

Het nieuwe superwapen voor een platte buik en love-handels weg te werken heet cryolipolyse. De vetlaag wordt aangezogen met behulp van een zuignap en wordt voldoende afgekoeld om de vetcellen te vernietigen.

Een bruin kleurtje

Wat ook helpt om er slank uit te zien is een mooi bruin kleurtje, ook al is het dan fake.

Als de huid nog wit is, biedt Lancaster de mogelijkheid om de benen te voorzien van een goudbruine glow terwijl ze tegelijkertijd beschermd worden met SPF15.

Lancaster heeft de BB cream opnieuw uitgevonden met een versie voor het lichaam. Al bij de eerste applicatie krijgt de huid zonder gebruik van zelfbruiningsingrediënten een goudkleurige bruine teint op maat.

Trouw aan de Lancaster filosofie beschermt de Sun 365 BB body cream de huid van het eerste moment van blootstelling aan de zon en bestrijdt het de schadelijke milieu-invloeden dankzij een Complex van actieve antioxidanten.

Klaar voor de zon

Om onze huid goed voor te bereiden op de zon, is het belangrijk om deze te scrubben en de tijdens de winter opgestapelde onzuiverheden te verwijderen.

De nieuwe limited edition lijn van Yves Rocher, Maracuja brengt je meteen ook in tropische sferen. De bodyscrub zorgt voor een mooie huid dankzij een plantaardig, peelend poeder. Je huid reinigen doe je met de geparfumeerde bad- en douchegel zonder zeep. Afwerken doe je met de hydraterende gel met meer dan 98 procent natuurlijke ingrediënten.

Beschermd tegen de zon

De Lait en Brume Protecteur Hâle Sublime SPF30 en de nieuwe Huile en Brume Protectrice Hâle Sublime SPF15 van Dior Bronze beschermen de huid intens en verfraaien haar direct met een egaal, satijnachtig, zongebruind effect. Dankzij de nieuwe verstuivers kunnen deze twee zintuiglijke, beschermende formules continu en in 360° op de huid worden gesprayd.

Beide formules zijn actief tegen UVA- en UVB-straling en beschermen de huid tegen veroudering en vrije radicalen. Bovendien zjin beide sprays waterbestendig en zorgen de ultrafrisse texturen ervoor dat de huid er mooier gaat uit zien. Zowel de lichte, zijdeachtige en niet vette textuur van de Huile en Brume, als de lichte, vloeibare textuur van de Lait en Brume omhullen de huid met een beschermende sluier. Het 'Tan-Beautifier-complex' geeft de huid langdurig een sublieme, natuurlijk zongebruinde gloed die dag na dag intenser wordt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top