Breng je huis in de paassfeer

Nieuws | Pasen en het begin van de lente zijn het ideale excuus om je huis her in te richten. Ga zelf creatief aan de slag of fleur je huis op met kleurrijke accessoires. Laat je inspireren en maak er een gezellig feest van!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Pasen en het begin van de lente zijn het ideale excuus om je huis her in te richten. Ga zelf creatief aan de slag of fleur je huis op met kleurrijke accessoires. Laat je inspireren en maak er een gezellig feest van!

Een paasboom

Decoreer enkele takken met de paasfiguurtjes van Dille & Kamille en hop: je eigen, originele paasboom is een feit.

Leuke eyecatchers

Bij HEMA vind je leuke decoratie items zoals een lenteslinger en paaseitjes om in je paasboom te hangen.

Een feestelijke paasbrunch

Bij heel wat merken vind je leuke items om je paasbrunch aan te kleden: thee-ei Pip Studio op debijenkorf.be, eierdopje HEMA, koffietas Paul Smith en servetten Renova.

Buiten genieten

De tafellakens, stoelkussentjes en placemats van Mistral Home in frivole dessins zijn ideaal om het paasfeest mee in te zetten! De Paradise Party collectie bestaat uit felle kleuren met leuke, hippe prints.

Groen in huis

De lente is ook het ideale moment om bloemen of planten in huis te halen. Met de collectie vazen en bloempotten van D&M krijgt ieder huis een frisse toets. In de gift collectie vinden we drie konijntjes van keramiek om helemaal in de paassfeer te komen. Door hun verfijning zijn ze ook de rest van de lente een mooie aanvulling zijn op je interieur.

Zachte lentetinten

Primark Home doet de lijn tussen binnen en buiten vervagen. Het merk wil het rustgevende van de natuur in je leefruimte integreren. Denk daarbij aan aardetinten en knusse plantjes. Het kleurenpalet van deze collectie is monochroom, maar allesbehalve saai. De lichte tinten zorgen voor een simpele esthetiek, waardoor de lente meteen in je living hangt. Het kussen in de vorm van een konijn is de finishing touch!

Een speels interieur

Ook IKEA pakt uit met decoratie-items voor een lente proof interieur. Wat dacht je van de eenvoud en prachtige lijn van de VÄXJÖ hanglamp? De licht- en schaduwpatronen van de lamp toveren de ruimte meteen speels om als hij brandt. In de nieuwe STOLPA klokken wordt licht gecombineerd met tijd. De gele tafelklok licht enkele seconden op als hij wordt aangeraakt en de witte wandklok licht op door geluiden als een simpele handklap. De klokken werken bovendien met een stil kwartsmechanisme: gedaan met vervelende tikgeluiden!

Vrolijk geel

De Urban Zoom collectie van Heytens bestaat naast gordijnen ook uit kussens en verticale jaloezieën en combineren vrolijk geel met stijlvol grijs in trendy geometrische patronen.

De geur van de lente

Met de Botanical Garden-collectie van WoodWick geef je je woonkamer die extra toets. Zo zijn de geurkaarsen Fern en Magnolia twee nieuwe exemplaren die de bloemist recht in je woonkamer brengen. Dat doen ze met een leuk plantenmotief. Gezelligheid verzekerd!

Tot in de slaapkamer

Ook in de slaapkamer waait een frisse lentewind met dit bedlinnen van La Redoute Interieurs in felgele kleuren en met opvallende prints.

Stijlvolle beautyroutine

Bij JUTTU vind je de ideale items om je boudoir stijlvol in te richten deze lente: oogvormige spiegel DOIY, grote spiegel en stoel HK Living, lamp Fisura en juwelenkist Madam Stolz.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top