Piekfijn voor lente- en communiefeest

Nieuws | Binnenkort kleuren heel wat communie- en lentefeesten het voorjaar met vrolijke familiemomenten. En wat is leuker dan die speciale outfit die je bij zo’n feestelijke gelegenheid mag aantrekken? Gekleed of net ravotvriendelijk, in dit dossier vind je van alles wat!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Binnenkort kleuren heel wat communie- en lentefeesten het voorjaar met vrolijke familiemomenten. En wat is leuker dan die speciale outfit die je bij zo’n feestelijke gelegenheid mag aantrekken? Gekleed of net ravotvriendelijk, in dit dossier vind je van alles wat!

Klaar voor het feest

Een lentefeest of communie in het vooruitzicht? Dan vind je in de juniorcollectie van het Belgische modehuis Terre Bleue vast een supertoffe outfit voor zoon- of dochterlief. Vrolijk, kleurrijk, stijlvol en … playground proof! Ideaal voor ravottende feestbeesten.

Houdt je dochter van zwierige, girly jurken en rokjes? Dan vindt ze vast haar zin in de waaier van gesofisticeerde modellen in mooie stofjes met kant, tule, satijn en broderie. Liever wat strakker of stoerder? Dan is een hippe plissérok met een bomberjasje of een vlotte broek met print en een jeansjasje een beter idee.

De tijd van al te 'stijve' kostuumjasjes en maatpakjes is écht voorbij. Gelukkig maar! De designers van Studio Terre Bleue ontwierpen stijlvolle blazers en ondervestjes in comfy stofjes voor de jongens. Hemdjes in een vrolijke print en kleurrijke jeansbroeken of chino’s maken de casual chic look af.

Steel de show

In 2018 maakt JBC komaf met brave communie- en lentefeest outfits. Komende lente mag het voor de Belgische modekenten allemaal een beetje stoerder. Jongens dragen coole vesten en broeken in jeansstof terwijl meisjes als rockprinsessen in de spotlights staan.

Stoer, maar klassevol nachtblauw en beige bepalen het kleurenpalet van de meisjescollectie. De meid met pit kan haar hart ophalen met een leren bomber, metallic glittervest of een maxi plissérok.

Blauw bepaalt ook het kleurenthema van de jongenscollectie. De boys zien er hip uit in tone-on-tone outfits zoals een donkere jeansblazer met daaronder een broek in diezelfde jeansstof. De collectie bevat heel wat hemden met daarop kleine, maar opvallende motieven.

Klassiek en sporty

Een prinsessenjurk met een bomber eroverheen. Een T-shirt onder een blazer. Fijne kant en uitbundige tropical leaves in één silhouet. De SCAPA communie- en lentefeestcollectie 2018 mixt onvervalste evergreens met vrolijke, sportieve toetsen. Resultaat? Een elegant nonchalante feestlook. Niet te afgelikt en nooit overstyled.

Wit of kleurrijk

Wit of kleurrijk: bij CKS kan het alle twee. Meisjes kleden zich in witte outfits met romantische details, borduurwerk en een touch of glam. Jongens worden het gespreksonderwerp van de stad met hun frisse, classy outfits in verschillende tinten blauw.

Maar ook 'big city life meets powerful nature' is een trend bij CKS. Urban boys en girls worden één met de natuur in hun losse outfits, doorschijnende materialen, frisse kleuren en botanische details. Chic en casual worden gecombineerd tot een eyecatching outfit. Laten we er een feest van maken om nooit te vergeten!

Jouw ideale feestoutfit

Je geniet, je kijkt, je lacht, … Elk feestje wordt geweldig deze lente in de collectie van Bel & Bo. Naast de klassieke witte rokjes en jurkjes vind je er ook toffe T-shirts en truien met een boodschap.

Schattige meisjes

Bij LolaLiza kiezen ze voor klassiek marine met leuke details om jouw prinsesje te laten stralen.

Musthaves

Fijne materialen en details zorgen voor een collectie met charme bij Marciano Kids. Bij de meisjes contrasteren jurken in chiffon met fijne riempjes en franjes. Ook bij de jongens maken de details het verschil, zoals bij deze hemdjes met leuke prints.

Overdrijven is toegestaan

Deins niet terug om kinderen hun eigen wereld te laten ontdekken tijdens een zomers feest, ook al ontploft de boel een beetje. De levendige kleuren en speelse combinaties van de Fred + Ginger zomercollectie 2018 geven kinderen een duwtje in de rug om hun eigen feestje te bouwen en zelf plezier te maken. Felle kleuren, speelse materialen en grafische prints: alles draagt bij tot een levendige sfeer die de fantasie van kinderen prikkelt. Contrasten in prints zorgen voor een 'meer is beter' attitude, waarbij overdrijven volledig is toegestaan.

Voor hippe vogels

Scotch R’Belle en Scotch Shrunk zijn de kindercollecties van het Amsterdamse label Scotch & Soda. De stijl is stoer, speels en oriëntaals. De denimcollectie Amsterdams Blauw bevat ook enkele feestelijke stuks zoals dit gestreept pak. Bij de meisjes witte jurkjes die net dat tikkeltje extra geven.

Luchtig en duurzaam

Kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en creativiteit, dat is de wonderformule van Aymara, het Belgo-Peruviaanse label dat wereldwijd steeds meer fans kent. In de nieuwe collectie enkele luchtige stuks in zacht en fris Pima-katoen uit Peru die je kids de hele zomer lang kunnen dragen.

Sporty chique

Ook Tommy Hilfiger heeft zijn eigen kidscollectie. De nieuwe collectie liet zich inspireren door de wereld van de autoraces waardoor de typische stijl van het merk wat sportiever oogt. Denk aan een toffe sweater die je combineert met een klassiek rokje bij de meisjes.

Kleine prinsesjes

Bij Liu Jo Junior vinden we romantische jurkjes met kant of zachte prints. Stoere prinsesjes gaan voor een broek met opvallende top.

Hemelsblauw

Meisjes die houden van glitters moeten bij Twinset Junior zijn! Een jurkje in verschillende tinten blauw, een tof vestje met franjes of een glitter cardigan in combinatie met een klassiek rokje: speels en chique tegelijk!

Tijdloos

Bij COS, het chique broertje van H&M, vind je ook voor de kids tijdloze en minimalistische stuks. Het pittige geel zorgt voor aan wauw-effect.

Kleine ballerina’s

Iets te vieren? Dan willen meisjes eruit zien als ballerina's. De schattige sokjes van Falke zorgen voor het gewenste effect!

Mooie accessoires

De look van je communicant is pas helemaal compleet met een vrolijk horloge rond de pols van Flik Flak. In de Elena collectie van Miracles by Annelien Coorevits vinden we mooie diademen en armbandjes.

Aan de voetjes

Een glitterballerina, fijne sandaal of sportieve sneaker: voor elke stijl is er de gepaste schoen! Het opzet? Stralen op hun mooiste dag, maar wel tegen een onweerstaanbare prijs.

Links Replay & Sons, rechts Naturino.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top