Cadeautips voor Valentijn

Nieuws | Binnenkort is het weer Valentijn. Een feestdag voor geliefden of een commerciële uitvinding? Geef maar toe dat ook jij teleurgesteld zal zijn als je geen cadeautje ontvangt! Wij zetten enkele cadeautips op een rij die zo op je verlanglijstje kunnen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Binnenkort is het weer Valentijn. Een feestdag voor geliefden of een commerciële uitvinding? Geef maar toe dat ook jij teleurgesteld zal zijn als je geen cadeautje ontvangt! Wij zetten enkele cadeautips op een rij die zo op je verlanglijstje kunnen!

Een duidelijke boodschap

Met een outfit of accessoires vol hartjes of een romantische tekst is de boodschap wel heel duidelijk!

Van links naar rechts: trui Zalon by Zalondo, Happy Socks Love Giftbox met twee slips, clutch Comma, teenslippers Havaianas Love Birds.

Chocolade verwennerij

Met pralines kan je elke vrouw verleiden. Verschillende chocolatiers brengen dan ook een speciale collectie uit voor Valentijn.

Van links naar rechts: Collectie Précieuse Godiva, zelf te vullen hartjesballotin Neuhaus en Les Coeurs van Pierre Marcolini.

Prachtige juwelen

Natuurlijk zijn we ook blij met iets kleins! Wat haar stijl ook is: met een juweel kan je elke vrouw gelukkig maken!

Van links naar rechts: ketting Wildthings, armband Swarovski, oorbellen Pilgrim, ring Naiomy.

Een heerlijk parfum

Een verleidelijk parfum brengt je geliefde meteen naar hogere sferen.

Van links naar rechts: Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss van The Body Shop, Amo van Ferragamo, Oui à l’Amour van Yves Rocher en Nina Monsters Limited Edition.

Romantisch dineren bij je thuis

In een hectisch en overvol restaurant dineren, waar je maanden op voorhand moest reserveren, staat niet echt gelijk aan de romantiek waar we naar op zoek zijn met Valentijn. Zappore biedt een passend alternatief met hun nieuwe concept dat het luxe gevoel van een restaurantervaring combineert met de comfortabele en intieme omgeving bij je thuis. Zo hoef je je niet meer te verplaatsen naar het restaurant, het restaurant komt gewoon naar jou.

Het concept van Zappore biedt een oplossing waarbij bereide, Italiaanse gerechten van restaurantniveau tot aan jouw deur worden gebracht, het enige wat je nog hoeft te doen is even afwerken.

Vanaf nu bezorgt Zappore op dezelfde dag als je op woensdag of vrijdag bestelt voor 12 uur.

Meer info vind je op de website.

De kleur van de liefde

In een vurig rode outfit drijf je de spanning nog op op de meest romantische dag van het jaar.

Van links naar rechts: jurk Guess, handtas O My Bag, cardigan WE Fashion, boot Sarenza X Valentine Gauthier.

Tijd voor iets nieuws

Met een gloednieuw horloge om de pols heeft je geliefde alvast geen excuus meer om te laat te komen op de volgende date.

Van links naar rechts: Boucheron, Pilgrim en Ice-Watch.

Feestelijke bubbels

Moët & Chandon pakt uit met de Rosé 2018 Capsule Collectie, geïnspireerd door Madame de Pompadour.

Ook bij Palmes d’Or vinden we uitstekende rosé champagne die zeker in de smaak zal vallen bij mevrouw!

Een romantisch weekendje weg

Het 'Romantic Package' van het splinternieuwe hotel Pillows Grand Hotel Place Rouppe in Brussel is de moeite. Twee nachten genieten in een luxe kamer, een welkomstdrankje, rozenblaadjes op het bed, een flesje wijn en een overheerlijk ontbijt. Kan het romantischer?

Meer info vind je op de website.

Hightech cadeautje

Is jouw geliefde altijd geconnecteerd met haar vriendinnen of met jou? Of kan ze geen moment zonder haar favoriete muziek? Dan kan je haar ongetwijfeld plezieren met een van deze cadeautips.

Van links naar rechts: smartphone P Smart Huawai met dubbele camera en FullView scherm, Bluetooth SoundLink Micro luidspreker van Bose en Sony WH-H800 draadloze koptelefoon.

Meer leuke smartphones vind je in de webshop van Proximus.

Beauty must-haves

Quality time in de badkamer of make-up om je troeven in de kijker te zetten: het kan niet op met Valentijn!

The Ritual of Sakura Relaxing Collection Gift Set bevat een body cream, body scrub, shower gel en bed & body mist.

Het Nu Colour Lightshine 5 colour eyeshadow palette Mocha Brick van Nu Skin zorgt voor een betoverende blik voor Valentijn.

Elke dag een heerlijk kopje koffie

Met een nieuwe koffiemachine geniet je geliefde elke dag weer van haar cadeau.

De Dolce Gusto Lumio is een puur designproduct en object van verlangen, dat tot zijn recht komt in de mooiste keukens. Ook de Nespresso koffiemachine Lattissima One zorgt voor een heerlijk kopje koffie, iedere dag opnieuw.

Verleidelijke lingerie

Geen beter cadeau met Valentijn dan verleidelijke lingerie: een feest voor mevrouw én meneer.

Meer inspiratie in onze special met lingerie voor Valentijn!

De geur van de liefde

De juiste geur in huis brengt je meteen in de romantische sferen.

De Rose Delight van Diptyque vind je bij Senteurs d’Ailleurs en geurt naar heerlijke rozen. Ook bij Woodwick hangt er liefde in de lucht met de Magnolia geurkaars. Bij & Other Stories vind je stijlvolle en heerlijk geurende geurkaarsen, zoals deze Fägelbärsgarden.

Pikant

Wil jij jouw liefdesleven wat extra kruiden? In de Lady Paname giftbox vind je onder andere handboeien, een zweepje en massageolie.

Tip! Wie in de mood wil komen, brengt eerst een bezoekje aan de bioscoop, waar Fifty Shades Freed nu speelt!

Een fijnproeversmand

Ter gelegenheid van Valentijn denkt Rob aan alles door heerlijke fijnproeversmanden samen te stellen voor een romantische tête-à-tête op hun nieuwe webshop. Die vul jij zelf met de favoriete lekkernijen van jouw geliefde.

Een veilige keuze

Wil je op zeker spelen? Kies dan voor een cadeaubon.

De Wonderbox 'Momenten voor twee' belooft een prachtig moment in elkaars gezelschap. Van een wijndegustatie of een tapasschotel tot een vers ontbijt of een gezellige koetstocht. De 320 ontspannende, gastronomische en sportieve ervaringen staan alvast garant voor onvergetelijke romantische herinneringen.

De Vivabox 'Jij en ik' zit boordevol romantische activiteiten zoals een workshop cocktails maken (liefdescocktails natuurlijk!), een romantische tête-à-tête in een hippe Brusselse wijk, een passionele tangocursus, een fantastisch ontbijt voor twee, een duomassage of een initiatie kajak ... kortom keuze genoeg! Zoals steeds geef je met Vivabox niet één maar twee cadeaus. In deze geschenkdoos zitten namelijk ook twee prachtige kopjes met houten onderzetters.

Sweets for your sweet

Vermoedelijk kan je je liefste met zowat álles uit de nostalgische Elisabeth-snoeptoog plezieren. Maar voor het feest van Cupido doet de Brusselse confiserie- en chocoladeshop er nog een zoete suggestie bovenop. Dit jaar viert Elisabeth de liefde met een Valentijneditie van hun befaamde Berry Meringue: een artisanale meringue met een swirl van frambozen, aalbessen, bosbessen en bramen. De Berry Meringue wordt, net zoals alle heerlijk luchtige eiwitschuimpjes bij Elisabeth, met liefde gecreëerd door patissier Francis. Speciaal voor Valentijn krijgt hij een feestelijke luxeverpakking.

De Berry Meringue is te koop in de vijf Brusselse vestigingen van Elisabeth. Meer info vind je op de website.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top