Feestmode voor elke stijl

Nieuws | Het jaar afsluiten doen we in stijl met een nieuwe feestoutfit. De verschillende collecties bieden jurken aan voor elk figuur, maar misschien ga jij wel voor een hippe jumpsuit? Ontdek hier de feestmode om het nieuwe jaar glamoureus in te zetten!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het jaar afsluiten doen we in stijl met een nieuwe feestoutfit. De verschillende collecties bieden jurken aan voor elk figuur, maar misschien ga jij wel voor een hippe jumpsuit? Ontdek hier de feestmode om het nieuwe jaar glamoureus in te zetten!

Dress to impress

LolaLiza brengt ons helemaal in de stemming voor kerst en Nieuwjaar met fluweel, glitter, metallics en kanten details. Goud, zwart en zilver blijven winners, maar ook zachtroze, bordeaux en blauwtinten passeren de revue.

Glanzend met effect

De feestcollectie van WE Fashion pakt uit met 'crushed' fluweel voor een superleuk effect. Het kleurenpalet is hartverwarmend en de modellen gaan van jumpsuit tot comfortabel zittende jurkjes.

Hoe meer glitter, hoe beter

Primark maakt jou de ster van het feest. Met hun shiny, sparkly en spectacular outfits, sta jij zonder twijfel in de spotlight. Met deze blinkende collectie zullen alle ogen op jou gericht zijn, en terecht!

Het kleurenpalet gaat van goud tot metallic, met uitschieters in knalroze en koningsblauw. De gekozen stoffen zijn luxueus en opvallend. Denk aan velvet, hoogglans, pailletten en kant.

Uitpakken!

Schitteren in goud, knallen in rood of liever een stijlvolle jumpsuit: bij La Redoute ben je aan het juiste adres om te stralen tijdens de feestdagen.

Jurkje of jumpsuit?

s.Oliver BLACK LABEL bewijst dat een kleedje geen must is om de eindejaarsperiode feestelijk door te brengen. De stijlvolle alternatieven: een sprankelend jumpsuit of een brede broek met zijden stroken aan de zijkant gecombineerd met een statement blouse. Natuurlijk vind je in de collectie ook mooie feestjurken: lang of kort, die je kan combineren met je hoge laarzen.

Luxueus kant

De kerstcollectie van Twinset staat voor pure vrouwelijkheid met luxueus kant in vurig rood of klassiek zwart. Meer mannelijke stuks zoals het maatpak krijgen een sexy twist.

Feesten en blijven feesten

JBC brengt voor de eindejaarsfeesten een collectie die jouw gezin doet schitteren. De jurkjes komen in opvallende metallic kleurtjes zoals blauw of goud. Ook in de hemdjes met glitters en jurkjes met bloemenprint en een vleugje transparantie blijf je schitteren.

Shine baby shine

Bij Brantano vind je de ideale schoenen en accessoires om in te feesten, maar tegenwoordig shop je er ook de rest van je outfit. Wat dacht je van een goudkleurige plooienrok, een jurk met glitterende print of een mooi truitje?

De perfecte look voor een avondje uit

Bij Vera Mont vind je het hele jaar door de mooiste feestjurken. Wat dacht je van zacht roze fluweel, een intrigerende bloemenprint of groene glitters?

Met een knipoog

In de feestcollectie van het Zweedse merk Monki zitten eyecatchers zoals metalic tops, velvet jurken in snoepkleuren en pittige lakleren rokjes. Smuk je feesttenue op met een goedgeplaatste pailettenpatch of een statement necklace die sowieso voor dialoog zal zorgen aan de eettafel.

De keuze is aan jou

De Inizio Party Collection van Caroline Biss biedt voor elke vrouw wat wils. Droom jij van de lente in een bloemenjurk, ga je voor intens rood of kies je voor het eeuwige zwart met een gouden twist?

Vieren in stijl

Wat heeft comma voor jou in petto dit eindejaar? Een grote selectie aan stijlvolle jurkjes, opvallende blouses en feestelijke rokken! Uiteraard kon de Little Black Dress als absolute party must-have niet ontbreken in de eindejaarscollectie van comma. De details en afwerking met chiffon, kant en pailletten zorgen voor een moderne twist.

Verleidelijk en ondeugend

Lingerieontwerpster Chantal Thomass tekende een prêt-à-porter collectie voor Damart deze winter en die is ook very party-proof! De collectie speelt met het thema mannelijk-vrouwelijk en is tegelijkertijd rebels en glamoureus.

Feestelijke lingerie

Als je het feest in de slaapkamer wil verder zetten, mag het wel wat meer zijn. Zoals de feestcollectie van Eres of Hunkemöller met verleidelijke details!

Schitteren van top tot teen

Een mooie, comfortabele panty doet je extra stralen tijdens al je eindejaarsfeestjes. Zowel bij Falke als bij Wolford zien we verfijnde details op de panty’s en stay-ups die de benen extra in de verf zetten en zorgen voor een sensuele look.

Het perfecte accessoire

Een feestelijk accessoire maakt je look helemaal af. Van links naar rechts: kraag Caroline Biss, handtas Les Georgettes, veterschoenen Replay, beanie LN Knits.

Een schitterend juweel

Natuurlijk mag ook een juweel niet ontbreken als eyecatcher, wat je stijl ook is. Van links naar rechts: ketting Lore Van Keer, armbandje Miracles by Annelien Coorevits, oorbellen Karl Lagerfeld, ring Studio Collect.

Ontdek hier de leukste kerstcadeaus voor fashionista's

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top