Culinaire pakjes onder de kerstboom

Nieuws | Iedereen houdt van lekker eten en met de eindejaarsfeesten is het des te leuker om heerlijke geschenken te krijgen. In onze ideeënkoffer zit heel wat dat in de smaak zou moeten vallen bij foodies. Het wordt een bruisend en lekker eindejaar!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Iedereen houdt van lekker eten en met de eindejaarsfeesten is het des te leuker om heerlijke geschenken te krijgen. In onze ideeënkoffer zit heel wat dat in de smaak zou moeten vallen bij foodies. Het wordt een bruisend en lekker eindejaar!

Klinken op het nieuwe jaar

Piper-Heidsieck zorgt voor een glamoureuze kerst en een verleidelijk nieuwjaar met zijn Lipstick-set, een luxeverpakking in rood en goud voor de Cuvée Brut.

R de Ruinart is de ideale champagne voor elk feestelijk diner: van visgerechten tot kaasplankjes, van gebakken sint-jakobsschelpen tot hapjes met wit vlees, deze cuvée past bij bijna elk gerecht.

De Festive Bottle van Moët & Chandon met zijn gouden versiering is het stralend middelpunt van elke feesttafel.

Kerstmagie in chocolade

Heel wat chocolatiers pakken voor de feestdagen uit met een speciale feestcollectie.

Leonidas pakt uit met een reeks reusachtige holle kerstmannen van melkchocolade voor op je feesttafel.

De kerstboom van Neuhaus is gevuld met alle toppers van het merk en een hulde aan al wat goed is!

Pierre Marcolini maakt dit eindejaar een denkbeeldige reis naar de ruimte, met onder andere dit doosje met mini-maantjes.

Koffie of thee?

Ben jij een koffie of een theedrinker? Er zijn cadeautjes voor iedereen!

Voor de eindejaarsfeesten lanceert Kusmi Tea zijn iconische kerstthee Tsarevna in een gloednieuwe vergulde geschenkdoos in limited edition. Een uitnodiging voor een reis naar het hartje van het keizerlijke Rusland met bijhorend collector’s kopje.

De Nespresso Limited Editions in samenwerking met kunstenaars Craig & Karl pakt uit met drie nieuwe smaakcombinaties: Snowball, Orangette en Liquorice. Er zijn ook bijhorende accessoires verkrijgbaar zoals deze set met twee Lungo koppen.

Bij JUTTU vind je de heerlijke thee van Or Tea? in leuke doosjes zoals deze Beeeee Calm met camille.

Een onvergetelijke fles

Een fles sterke drank doet het altijd goed als cadeau.

Van links naar rechts: Hendricks’s Gin Cucumber Pack, rum Mount Gay - 1703, The Singleton Single Malt Scotch Whisky.

Koekjes om te delen

Delacre fleurt de eindejaarsfeesten op door zijn collectie in een feestelijke outfit te steken: boven de Sweet Pleasure, onder de iconische Tea Time koekjesdoos in een van de feestdecoraties.

Generous is een klein maar fijn Belgisch merk dat ons laat proeven van overheerlijke glutenvrije koekjes die zo lekker zijn dat zelfs wie niet lijdt aan intolerantie ze absoluut wil verorberen! De Chocolate Cookies van Charlotte Chocolat met hazelnoot zijn overheerlijk!

De lekkerste soep

De lekkerste soep, puree of smoothie in amper 20 minuten? Dat kan met de soepmaker van Domo. Het enige wat jij hoeft te doen, zijn de ingrediënten toevoegen. De machine doet de rest. Handig, gezond en ook nog eens tijdbesparend!

Wijn in stijl

De ZEbag van Girbal is onmisbaar voor iedere wijnliefhebber. Met de handige tas draag je maar liefst zes flessen wijn. Maar het is meer dan gewoon een tas. Je kan de ZEbag ook gebruiken om je flessen te stockeren. Of om ze op een leuke manier te presenteren. Want dit handig accessoire heeft wel drie gebruikswijzen: bag mode, bar mode en display mode. Zo haal je met de ZEbag een wijnrek, bar en winkeltas in huis.

Voor de bierliefhebbers

Ook de bierdrinkers blijven niet in de kou staan. In de Grimbergen Gift Box vind je naast vier soorten Grimbergen abdijbier - Blond, Dubbel, Tripel en Hop Karakter - ook twee Limited Edition glazen.

Een heerlijke winterbarbecue

Dankzij Weber genieten meer en meer barbecueliefhebbers van het grillen van heerlijke gerechten in de frisse buitenlucht.

De MasterTouch GBS is momenteel verkrijgbaar in een prachtig rode Limited Edition. GBS staat voor Gourmet Barbecue System: in het midden van het rooster kan je een cirkelvormig deel verwijderen en vervangen door een pizzasteen, poffertjespan, bakplaat, wafelijzer… Moet je deze winter eens proberen!

Een partyproof feesttafel

Feestelijk tafelen doe je met La Redoute Interieurs met eye catchers als gouden bestek, mooi versierde borden, onderzetters, servetringen en naamkaarthoudertjes.

Ontdek hier nog meer decoratie om het gezellig te maken dit eindejaar!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top