Kerstcadeaus voor fashionista’s

Nieuws | Voor elke vrouw het juiste cadeau. Verslaafd aan de laatste modetrends en fan van make-up? Enkele leuke ideetjes om op je lijstje te zetten!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor elke vrouw het juiste cadeau. Verslaafd aan de laatste modetrends en fan van make-up? Enkele leuke ideetjes om op je lijstje te zetten!

Pure verwennerij

In de winter kan je huid wel wat extra’s gebruiken. Speciaal voor eindejaar verschijnen heel wat beautyproducten in een feestverpakking.

De collectie aromatische zepen van Cinq Mondes is een reis met je zintuigen naar Siam, Bangalore en Luxor.

Kenzoki Skincare pakt uit met een box met hydraterend serum, hydraterende gezichtscrème en een nachtmaskertje.

In de feestcollectie van Yves Rocher vind je onder andere een set met drie glossy lip pens en een Marvelous Berries-huisje met douchegel, bodymilk, handcrème en lippenbalsem.

Toffe kerstitems

Tijdens het kerstdiner schitter je ook dit jaar met je kersttrui (links Warehouse bij deBijenkorf.be, rechts Lola&Liza). Maak je look af met toffe kerstsokken van Burlington. De kerstkaarsjes van Spaas zorgen voor sfeer in huis.

Een klein cadeautje

Natuurlijk zijn we ook blij met iets kleins! Wat haar stijl ook is: met een juweel kan je elke vrouw gelukkig maken!

Van links naar rechts: ketting Titto, oorbellen Wouters & Hendrix bij deBijenkorf.be, broche Damart, armband Swarovski.

Heerlijk parfum

Heel wat parfums komen speciaal voor de feesten in pakket met bodylotion, waaronder ook Very Irrésistible van Givenchy. Jean Paul Gaultier zet zijn Classique geur in een kerstjasje, terwijl Angel Etoile van Thierry Mugler eruitziet als een fonkelende kerstbal!

Voor in de slaapkamer

Worden het feesten vol verleiding? Hunkemöller pakt uit met zijn GLAM collection die alle harten zal doen smelten. Ook bij Etam vind je sexy lingerie.

Tijd voor het nieuwe jaar

Wil je het jaar inzetten met een gloednieuw horloge om je pols? Swatch x You pakt uit met de driekleurige Christmas Edition die je kan aanpassen naargelang de gelegenheid. Of ga voor een glinsterend model: roze Jakhals, goud Calvin Klein, zilver Komono.

De geur van kerst

De juiste geur in huis brengt je meteen in de sfeer van de feestdagen.

De Winter Delice Candle van Guerlain zorgt voor de gezellige sfeer van een knetterend haardvuur met de groene geurtoetsen van dennennaalden en nostalgische herinneringen aan de zalige geur van kruidenkoek en gekonfijt fruit.

Mon beau Sapin van Maison Francis Kurkdjian vind je bij Senteurs D’Ailleurs en ruikt heerlijk naar dennennaalden.

Met The Tales of London van Ashleigh & Burwood haal je Londen in huis.

De aromatische geurkaarsen van Miracles by Annelies Coorevits bezorgen je het ultieme zen-gevoel.

De juiste accessoires

Het zijn de accessoires die je look helemaal af maken. Voor op je verlanglijstje: sjaal Le Temps des Cerises, handschoenen mbyM, pumps Tamaris, handtas Pepe Jeans.

Een veilige keuze

Wil je op zeker spelen? Kies dan voor een cadeaubon.

Met de Vivabox Fijne Feesten kan je kiezen uit 680 activiteiten. Een romantisch diner, toegang tot een spa, een sessie airsoft, een duikinitiatie, kajakken, een escapegame... de keuze is enorm! En de verrassing in de doos? Twee eigentijdse kopjes met houten onderzetbordjes.

De geschenkdoos Prettige Feesten van Wonderbox biedt je de keuze uit maar liefst 1130 activiteiten voor 1 of 2 personen. Charmante verblijven, overheerlijke diners, ontspannende verzorgingen en massages maar ook spannendere activiteiten zoals een ULM-vlucht of een vrije val in een simulator. De keuze is aan jou!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top