Maak het gezellig met kerst

Nieuws | De dagen worden steeds korter, de temperaturen gaan in dalende lijn. Tijd om onze kerstverlichting aan te steken en ons huis gezellig in te richten. Kies jij voor het klassieke rood of ga je voor iets origineler? De huidige trends zijn er voor alle smaken!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De dagen worden steeds korter, de temperaturen gaan in dalende lijn. Tijd om onze kerstverlichting aan te steken en ons huis gezellig in te richten. Kies jij voor het klassieke rood of ga je voor iets origineler? De huidige trends zijn er voor alle smaken!

Suikerzoet

Zoek je nog inspiratie voor in en rond de boom? Rep je tot bij Primark om je woning om te toveren tot kerstwalhalla. Geurige kaarsjes, gedecoreerde glaasjes, zotte slingers en schattige lichtjes à volonté. Twee thema’s bepalen de trends: CopperBlush en SugarCoated, met veel roze en zelfs donuts om in je kerstboom te hangen!

Een sprankje magie

Met wat fantasie en decoratieve verlichting maak je van de woonkamer niet alleen een knus plekje voor kille dagen, maar ook een magische kerstsetting. De verlichting van IKEA werk bovendien met energiezuinige leds, die dag en nacht zorgen voor warmte en licht.

Kerstmannetjes

De kerstmannetjes met opvallende pinnenmuts veroveren je huiskamer bij IKEA: hang ze in je boom of zet ze op tafel! De led-tafellamp in de vorm van een ster werkt de decoratie af.

Een hangende kerstboom

De kerstboom van IKEA kan je voor de verandering gewoon ophangen: handig bij het stofzuigen! De kunstkrans zorgt voor wat extra groen in huis.

Hang een luchtertje en ’t is feest!

Elke dag is speciaal dankzij IKEA. Dus dan geef je toch een feestje wanneer je daar zin in hebt? Hang gewoon wat versiering op en nodig enkele vrienden uit: feestje! De hanglampen zorgen voor extra sfeer.

Mmm… dat ruikt goed

Niets fluistert zo zoet 'kerst' als de geur van versgebakken gemberkoek. Je vindt in de wintercollectie van IKEA vormpjes voor lekkere elanden, vossen en beren, maar ook voor de gebruikelijke sterren en meer. Om van te smullen zodra ze uit de oven komen of weg te geven aan vrienden. Ook een cadeauverpakking voor je snoep vind je bij IKEA!

Klassiek

Blaas kerst nieuw leven in met de traditionele rode tinten die al generaties lang voor en gezellige sfeer zorgen. De garantie op magische feesten bij Brico!

Een groene kerst

Met het Loved By Nature thema van Brico vier je kerst in de volle natuur. Voor een 'groene' kerst kan je de nadruk leggen op nobele materialen zoals hout in een 'puur natuur'-decor opgefleurd met takken en dennenappels.

Sneeuwlandschap

Of droom jij van een witte kerst? Met houten elementen in witte of pasteltinten rond een mooie, besneeuwde kerstboom van Brico kom je al een eind!

Elegant & chic

Het Elegance thema van Brico combineert fantasie met elegantie. De harmonie tussen gouden en blauwe tinten verleent je interieur een originele en stijlvolle toets.

Kerstservies

Ook bij Zara Home vind je tal van decoratie-elementen voor de kerstdagen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit prachtige servies in klassiek rood en wit met decoratieve print?

Voor feeërieke feesten

Met lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen zet de Scandinavische trend door, ook in de kaarsenmarkt. Spaas speelt hier feestelijk op in met een ruim assortiment nieuwkomers: van geurende theelichtjes en hartverwarmende glaasjes tot elegante rustieke kaarsen en luxueuze geurkaarsen met drie wieken. In twee stijlen telkens, landelijke 'Crystal Mornings' (wit & oudroze) en meer industriële 'Merry Moments' (wit & smaragd).

Aan de feesttafel

Ook bij Mistral Home denken ze aan de feestdagen met tafellinnen en servetten voor een perfect gedekte tafel. De collectie bestaat uit vier verschillende thema’s. De kerstrode collectie met een tafelloper met gouden print zorgt voor een extra feestelijke toets aan tafel. De black and shiny collectie bestaat uit een Grease tafellaken met subtiel glitterpatroon en zwarte tafellopers voor een perfect plaatje.

Met liefde ingepakt

Wat is leuker: cadeautjes krijgen of geven? Het is in elk geval nog fijner om er eentje te geven dat met zorg is ingepakt. Leef je uit met prachtig inpakpapier, originele cadeauverpakkingen, en bijpassende lintjes en washitape van Dille & Kamille. Een kaartje met een persoonlijke boodschap en klaar is kees!

Are JU ready for Christmas?

Bij JUTTU vind je alles voor een origineel interieur. Je kerstversiering hoeft zich niet te beperken tot je boom. Hang gerust opvallende kerstballen en slingers aan het plafond van Madam Stoltz, en zet leuke decoratie op je tafel. Christmas is all around, letterlijk dan.

Sfeervolle kaarsen

De mondgeblazen serie 'Design with Light' van de Deense glaswerkproducten Holmegaard werpt een nieuw licht op modern glasdesign en is een voltreffer in deze donkere periode voor binnen én buiten. Naast de lantaarns zijn er ook kandelaars, kaarsschotels, lichtschalen, glazen bokalen en zelfs glazen potten om op te hangen. De perfecte eyecather voor een gezellige kerst.

Een creatieve kerstboom

De Bijenkorf, het Nederlandse luxewarenhuis bij uitstek, lanceerde in het najaar van 2015 haar webshop debijenkorf.be voor de Belgische markt. Het enorme merkenaanbod en de levering van producten binnen de 24u konden al heel wat Belgen overtuigen om online bij het Nederlandse warenhuis te shoppen. Naast mode en beauty vind je er ook woonaccessoires, zoals deze opvallende kerstballen/-figuren waardoor jouw kerstboom alle aandacht naar zich toe zal trekken!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top