Deze sterren zijn in blijde verwachting

Nieuws | Het regent weer heugelijk nieuws in sterrenland, want een pak zangeressen, actrices en andere bekendheden zijn in blijde verwachting. Sommige voor binnenkort, anderen voor 2018. Een overzicht...

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het regent weer heugelijk nieuws in sterrenland, want een pak zangeressen, actrices en andere bekendheden zijn in blijde verwachting. Sommige voor binnenkort, anderen voor 2018. Een overzicht...

Kate Middleton

Kate Middleton en prins William verwachten hun derde kindje: een broertje of zusje dus voor prins George en prinses Charlotte. De derde royal baby wordt verwacht in april volgend jaar. Royaltyfans zijn nu al in de wolken.

Jessica Alba

Ook Jessica Alba is zwanger van haar derde, een broertje of zusje voor dochtertjes Honor (9) en Haven (5). Papa is producer Cash Warren.

Khloe Kardashian

Babyboom bij de Kardashians: niet alleen Kim Kardashian verwacht een derde kindje via een draagmoeder, Khloe Kardashian is in verwachting van basketballer Tristan Thompson. Eerder was ze getrouwd met Lamar Odom, maar dat huwelijk bleef kinderloos.

Kylie Jenner

De zwangerschap van Kylie Jenner werd nog niet bevestigd, maar de gespecialiseerde media is er vrij zeker van dat ze haar eerste kindje verwacht met haar vriend Travis Scott.

Nicky Hilton

Nicky Hilton is in verwachting van baby nummer twee. De zus van Paris Hilton en haar man James Rothschild kregen een jaar geleden al een dochtertje: Lily Grace.

Rowan Atkinson

Op zijn 62ste wordt de Britse acteur Rowan Atkinson opnieuw vader. Zijn vrouw Louise Ford is zwanger van hun eerste kindje samen. Atkinson heeft al twee kinderen uit een vorig huwelijk: Ben (23) en Lily (21).

Adam Levine en Behati Prinsloo

De zanger van Maroon 5 en het supermodel verwachten in januari een tweede kindje, opnieuw een meisje. In september vorig jaar zag dochter Dusty Rose het levenslicht.

Mindy Kaling

De actrice en scenarioschrijfster van The Mindy Project is voor het eerst zwanger. Gezien de onbekende relatiestatus van Kaling is het niet duidelijk of ze haar kind alleen of met partner zal opvoeden.

Gemma Whelan

De actrice uit Game of Thrones verwacht haar eerste kindje met echtgenoot Gerry Howell en aan haar bolle buik te zien, zal de geboorte niet lang meer op zich laten wachten.

Tine Embrechts en Guga Baul

Ook in ons land zijn er baby’s op komst bij de BV’s. Zo verwachten Tine Embrecht en Guga Baul een tweede zoontje, een broertje voor Gaston. Tine Embrechts had ook al twee zonen uit haar vorige relatie.

Marieke Dilles

Actrice Marieke Dilles en haar vriend Seppe verwachten hun eerste kindje samen. Het geslacht van hun ongeboren kindje willen ze vooraf liever niet weten. De geboorte is gepland voor januari.

Lindsay

De zus van Christoff doet haar achternaam (De Bolle) tegenwoordig alle eer aan. De zangeres en haar vriend Kris zijn zwanger van hun eerste kindje dankzij ivf: een meisje!

Zuhal Demir

Ook onze Staatssecretaris voor Armoedebestrijding, Gelijke Kansen, Personen met een beperking, Grootstedenbeleid en Wetenschapsbeleid is in blijde verwachting. De bevalling is gepland voor half december.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top