Kapseltrends voor het najaar

Nieuws | Hoe ligt je haar dit najaar? Kort of lang, stijl of krullend, bruin, rood of blond, het kan allemaal! Ontdek hier de kapseltrends van het moment!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hoe ligt je haar dit najaar? Kort of lang, stijl of krullend, bruin, rood of blond, het kan allemaal! Ontdek hier de kapseltrends van het moment!

Van kort naar lang

Deze moduleerbare snit is niet zo kort als hij eruit ziet. De oplichtende balayage zorgt voor een gracieuze uitstraling. Met een glansspray er bovenop krijg je een satijneffect.

Modieus sluik

Spiegelende sluike lengten, een karaktervol kastanjebruin en een ingeknipte ronde pony in de geest van de seventies zorgen voor uitstraling en sensualiteit. Met een antikroesserum blijft het haar licht en glanzend.

Zacht golvend

Nonchalant golvende lokken zijn dit seizoen de absolute hair code. Kostbare tips? Houd het haar bovenaan en langs een deel van het gezicht sluik. En draag het met een zijstreep, voor dat eindeloos vrouwelijke, sensuele gebaar waarmee je de lok weer achter je oor strijkt.

Dubbel effect

Een ontdubbeld kort kapsel, bovenaan langer, onderaan korter en afgewerkt met een ingeknipte pony. De door Jean Seberg geïnspireerde moduleerbare snit en het koele blond – versterkt door de diepere kleur aan de wortels – zijn een statement van onafhankelijkheid. Onweerstaanbaar dynamisch!

Glamourlokken

Glamour in overvloed. Om met dichte krullen en natuurlijke golven te spelen, moet het haar heel veel textuur krijgen, zodat het body en veerkracht heeft. Heel vrouwelijk. Een lichte golvende slag versterkt de indruk van een weelderig volume. Het geheim? Textuurspray!

Een golf van enthousiasme

Een glamourkapsel met een zijstreep: een sterke trend. Geometrische vormen, met de borstel bewerkte en met de krultang versterkte slageffecten, een extreme glans… Creatieve schoonheid voor een kapsel dat praktisch maar ook vol emotie is!

Moderne carré

De sluike carré, die eeuwige favoriet, gaat de moderne toer op, met een grafische zijstreep en drie tinten blond. Een kunstwerkje van de colorist dat veel navolging zal vinden…

Een opvallende paardenstaart

Een passie voor een kapsel met plooitjes, kronkels en andere origamispelletjes? Een hoge paardenstaart, garen om alles op zijn plaats te houden, losse punten, mat stylingpoeder voor de textuur, een zijstreep en glanscrème voor het extra effect. Het kapsel wordt een hedendaags, grafisch architecturaal sculptuur. Van alle kanten even elegant!

Brutaaltje

Een intens ivoorblonde balayage speelt met donkere accenten, de ingeknipte snit schept een zinderend volume. Een romantico-rock look vol contrasten voor een winter vol avontuur.

Passie

Ga voor kleur! Deze vurige, felle kleur is helemaal terug. Eindeloos charmant op dit ultrasluike kapsel dat een ovaal rond het gezicht tekent. Zin in een pony? Kies de lengte die past bij de gewenste stijl: kort of lang, onregelmatig en gedestructureerd.

Trotse krullen

Fashion revolution! De krullen zijn weer even in als in de jaren ‘80, vrijer dan vrij. De top? Een trots kort kapsel, versterkt door dichte krullen, strakker bij de wortels en losser bij de punten. Ook verplicht: een kleurcontrast van ivoorblond en donker kastanje. Past mooi bij de wintermode.

Speels

Korte metten met dat lange haar. Ga voor een boyish, speelse, dynamische en vrouwelijke snit. Heel trendy, bovenaan een ietsje langer dan een klassiek kort kapsel, voor een modieus springerig effect. Lak of gel zorgt voor textuur.

Beweging

Tijdloos elegant en altijd even vrouwelijk. Koele kleuren, vloeiende lijnen en een soepele materie tekenen harmonieus een veelzijdig en gedurfd silhouet.

Verleiding

Met zijn vrije, rebelse look blijft de korte snit trendy op het wereldwijde schaakbord van het kapsel. Bij Camille Albane gaan ze zelfs voor undercut, een karaktervolle, sterke snit. Een knipoogje naar de mode? Enkele koperrode lokken en punten op donker chocoladebruin. Een stralend contrast en een textuurstyling voor veel betoverende glamour.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top