Terug naar school: hip schoolmateriaal

Nieuws | Nu het begin van het schooljaar dichtbij komt, wordt het tijd om alle benodigde schoolmateriaal in huis te halen. Dit zijn alvast de toppers voor het nieuwe schooljaar!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nu het begin van het schooljaar dichtbij komt, wordt het tijd om alle benodigde schoolmateriaal in huis te halen. Dit zijn alvast de toppers voor het nieuwe schooljaar!

Coole rugzakken

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en daar hoort een hippe rugzak bij. Het Spaanse merk Nikidom is populair bij tieners omwille van de leuke designs op hun rugzakken en trolleys. Bovendien zijn ze ook ergonomisch, praktisch ingericht en kunnen ze tegen een stootje!

Nieuwe schoolkameraadjes

De allerleukste speelkameraadjes die je kids vergezellen naar school, vind je in het knotsgekke gamma van Skip Hop!

De collectie rugzakken en accessoires voor de allerkleinsten zijn vormgegeven naar het favoriete dier van je kids. Tussen de accessoires vinden we onder andere drinkbekers, brooddozen, lunchboxen en snackdoosjes.

Leren schrijven

Leesbaar en moeiteloos schrijven begint bij een ontspannen en correcte manier van vasthouden. Als antwoord op deze toch wel belangrijke nood ontwikkelt Stabilo een collectie toegespitst op het leren schrijven: EASYstart. Verschillende producten voor links- en rechtshandigen maken het schrijven zo comfortabel mogelijk. Met revolutionaire vormen, unieke, uitgeholde plaatsingen zorgen deze tools ervoor dat de kleine vingers automatisch hun plaats vinden in een comfortabele positie.

Personaliseerbare schoolspullen

Bij HEMA hebben ze naast heel kleurrijke collecties met mappen en schriftjes ook de Craft collectie, waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen gaan. Deze serie bevat alle benodigde producten, met een basic design. Haal inspiratie uit de andere series, leef je uit met de verschillende stickers en washitapes en maak het volledig naar jouw persoonlijke smaak.

Hou je toch meer van basic items? Dan is deze collectie eveneens ideaal voor jou! Ook in deze serie vind je notitieboekjes, pennen, kaftpapier en nog veel meer terug.

Belgische nostalgie

Ook het Belgische handtassen- en rugzakkenmerk Kipling is trendy. Naast een vintage collectie met stukken die verwijzen naar de collecties uit de jaren negentig vind je er ook kleurrijke prints waarbij het aapje uiteraard centraal staat. Het aanbod modellen biedt voor elk wat wils en is te koop bij Brantano.

Een spannend avontuur met Cars III

Terwijl Cars III de bioscoopzalen verovert, gaat het avontuur op school gewoon verder met de Cars collectie van Disney by Samsonite. De collectie bestaat uit stevige reistrolleys, twee verschillende rugzakken die perfect zijn voor school, sport of vrije tijd en een klein tasje dat je kan gebruiken voor toiletspullen, pennen en potloden. Wacht dus niet langer om Bliksem McQueen mee te nemen op al je avonturen!

Cars is nu beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Limited Edition Mieke Dierckx

Speciaal voor het nieuwe schooljaar voegt ontwerpster Mieke Dierckx een limited edition modelletje toe aan haar The Noticy collectie: The KID Mini Briefcase. Een ietwat kleinere versie van de originele 'The Briefcase', maar met handige schouderbandjes, een extra vak voor je mini's brooddoos en drinkbus én een gemakkelijke magneetsluiting. Verkrijgbaar in vijf kleuren: orange, black, rose, citron & kaki. Voor stijlvolle mama’s én kids!

Vrolijk terug naar school

Met Georges de maki en Louise de eenhoorn van Lilliputiens aan hun zijde, lopen de kinderen kleurrijk en met stijl door de schoolpoorten.

Pennenzakken, lunchbags, boekentassen of rugzakken : ze hebben allemaal de perfecte uitrusting om te beginnen aan een fantastisch schooljaar!

Voor stijlvolle tieners

Het Californische surfmerk O'Neill is de ideale partner voor een stijlvolle terugkeer naar de schoolbanken. Voor elk wat wils in het Back To School rugzakkengamma met bijhorende pennenzakken.

Ik ga naar school en ik neem mee…

Bij Dille & Kamille kijken ze er stiekem al een beetje naar uit: terug naar school. Spannend! En zeker zo leuk met een tas vol mooie schriftjes, kleurrijke potloden en andere nieuwe schoolspullen. Zo zijn de schriftjes allemaal voorzien van een retro label, volledig passend binnen de huisstijl van Dille & Kamille.

Scandinavische degelijkheid

Kånken van Fjällräven werd in eerste instantie gemaakt in 1978 om de rugproblemen die waren ontstaan bij Zweedse schoolkinderen te helpen voorkomen. Sindsdien is Kånken alleen maar toegenomen in populariteit en wordt de rugzak nu gebruikt door kinderen en volwassenen over de hele wereld.

Het tijdloze ontwerp van de tas is gemaakt van het duurzame, waterbestendige weefsel Vinylon F, dat nooit uit de mode zal raken. Vandaag de dag is Kånken in meer kleuren, maten en modellen dan ooit beschikbaar. Kies zorgvuldig je favoriet. Want je zult hem voor een lange tijd gebruiken...

Beestig!

Stoer, oerdegelijk en typerend, dat kan je op z’n minst zeggen van de rugzakken van De Kunstboer. Een ware streling voor het dierlijke oog, maar ook voor kleine mevrouwtjes en meneertjes. Naast de kleurrijke squarebags vind je in de collectie ook ruime, multifunctionele etuis en retro sporttassen. Voor wie houdt van een vleugje fun in het dagelijks leven!

Door en voor kinderen

Voor het tweede jaar op rij lanceert Colruyt Group een toffe en kwalitatieve boekentascollectie in co-creatie met kinderen. Ze haalden inspiratie bij creatieve kids en vroegen hen wat ze van hun boekentas verwachten. Meer nog, ze kregen de kans om zelf ontwerpen, motiefjes en tekeningen te maken.

In dit ruime Kangourou-assortiment vind je alles wat je nodig hebt, en dat voor elke leeftijd.

Elektronische snufjes

De kids kijken meestal vol spanning uit naar september. Nieuwe boekentas, nieuwe schrijfspullen en drinkbus en vooral terug ravotten met de vriendjes en vriendinnetjes. Maar er zijn ook andere accessoires die van pas komen!

In de auto onderweg naar school of tijdens de pauze… met deze grappige Little Rockerz hoofdtelefoon van IFROGZ houd je de kids altijd wel even rustig bezig. Beschikbaar in verschillende modellen (prinses, kat, leeuw, ...)

Met de Zagg ignition 12 behoren lege batterijen tot het verleden. Je hebt altijd een reservebatterij bij de hand om de tablet van de kids of de smartphone van de tiener in allerijl op te laden!

Een nieuwe look voor de kinderkamer

Bij het nieuwe schooljaar hoort niet enkel een splinternieuwe boekentas en kleurrijk schrijfmateriaal, maar ook een frisse, nieuwe look voor je kamer.

Bij Colora vind je onder ander bordenverf waarmee je je muur of (kast)deur moeiteloos in een krijtbord transformeert. Zo kan je de gekste gedachtenspinsels meteen noteren met een krijtje. Achteraf was je alles makkelijk opnieuw af zonder sporen na te laten.

Ideaal voor het ophangen van je favoriete tekeningen of foto’s van je BFF is dan weer magneetverf, die je kan aanbrengen in elke kleur.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top