Alles voor een verleidelijke zomer

Nieuws | In de zomer heeft onze huid en haar heel wat te lijden onder de warme temperaturen, de wind en de zon. En dat net nu we onze benen en voeten met rokjes en sandalen extra in de kijker zetten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de zomer heeft onze huid en haar heel wat te lijden onder de warme temperaturen, de wind en de zon. En dat net nu we onze benen en voeten met rokjes en sandalen extra in de kijker zetten. En natuurlijk willen we ook een glanzende haardos in de zomer! Ontdek hier de must-haves voor een stralende zomer!

Een gehydrateerde huid

Een gehydrateerde huid is de basis van je lichaamsverzorging, ook in de zomer. Nivea lanceert de Body Oil in Lotion collectie: een innoverende formule die de intense verzorging van een olie combineert met de delicate textuur van een hydraterende bodymilk. Het gamma bestaat uit drie bodymilks met elk een sensueel en hedendaags parfum: Cherry Blossom & Jojoba Oil, Cacao & Macadamia Oil en Rose & Argan Oil.

Bescherm je tegen de zon

De Sun Soul producten van [ comfort zone ] bieden complete bescherming aan het lichaam en gezicht. Met de dry touch textuur zijn de producten snel en gemakkelijk aan te brengen. De waterproof formules garanderen effectieve UVA- en UVB-bescherming.

Bescherming van binnenuit

Een voedingssupplement dat de bruining van de huid bevordert en versnelt? De Bronzestim van Pascaud beschermt het lichaam van binnenuit tegen zonschade als gevolg van blootstelling aan uv-straling. Het is een aanvulling op de beschermende cosmetica van buitenaf en maakt de huid van binnenuit ook weerbaarder.

Langer bruin blijven

De Tan Maximizer After Sun-producten van Lancaster hebben een unieke werking vergeleken met aftersunformules van andere merken: eenmaal uit de zon, als je allang weer thuis bent, blijven ze dag na dag het bruiningsproces stimuleren dankzij het TAC-complex en extra bruinversterkende ingrediënten.

Vals spelen

Kruidvat pakt uit met de Instant Self Tan. Dankzij de unieke afwasbare kleurfilm krijgt de huid direct een zichtbare kleur, waardoor geen plekje wordt vergeten en vlekken of strepen worden voorkomen. Binnen vier tot zes uur ontwikkelt zich het uiteindelijke resultaat en was je de kleurfilm vervolgens van de huid. De nieuwe Instant Self Tan Lotion en Mousse zijn verrijkt met olijfolie en glycerine om de huid te hydrateren voor een langdurig resultaat.

De Self Tan Applicator Glove is een speciaal ontworpen handschoen om eenvoudig en zonder strepen de zelfbruinende producten aan te brengen voor een optimaal en natuurlijk effect.

Stralend haar

Ook je haar heeft te lijden onder de zon. Bij Camille Albane ontwikkelde ze daarom verschillende producten om je haar te beschermen en verzorgen. De beschermende olie, aftersun shampoo en aftersun haarmasker zorgen voor een gezonde, glanzende haardos.

Bescherming tegen insecten

Puressentiel biedt het beste van essentiële oliën om de hele familie te beschermen tegen muggen en andere insecten met het anti-beetgamma! De anti-beet crème vermindert irritaties en jeuk, terwijl de anti-beet spray preventief afwerend werkt. De anti-beet roller is verzachtend en handig onderweg mee te nemen. Met de citronella verspreider houd je ongewenste gasten uit je slaapkamer.

Bye bye zweetgeurtjes

Overmatig zweten en naar zweet ruiken is gênant en iedereen vraagt het zich wel eens af: ruik je het of ruik je het niet. Het Belgische Nannic ontwikkelde drie producten die dit probleem effectief aanpakken.

De QC Deo Textile gebruik je op een kledingstuk als het niet meer fris ruikt of als prewash op fragiele stukken zodat je bij de volgende zweetdruppel niet meteen gaat ruiken.

De QC Deo Shower is een zijdezacht, rijkelijk reinigingsschuim met deowerking voor dagelijkse gebruik met een ontgeurende werking.

De QC Deo Wet Wipes houden de bacteriële flora, die verantwoordelijk is voor de typische zweetlucht, heel de dag onder controle.

Een gestroomlijnd lichaam

Collistar breidde zijn bodycare lijn uit met de High-definition Slimming Cream die reduceert, remodelleert en verstevigt, de Magica BB Body Plus die je kleur en verzorging biedt en de Reshaping Patch Treatment voor buik en heupen. Het resultaat is een strak zomerlichaam met prachtige contouren.

Afslankkuur

Het wellnesscentrum Spasiba in Brussel pakt uit met afslankkuren om je figuur terug te krijgen. Kies voor vijf of tien sessies afslankende massage (25 min) met peeling en toegang tot de spa, naargelang van het resultaat dat je wil bekomen.

Een heerlijk zomerse geur

Zorgt een heerlijke smoothie aan de ontbijttafel ervoor dat jij ‘s ochtends uit de startblokken schiet? Voortaan krijg jij je ochtendboost al onder de douche dankzij de gloednieuwe douchecrème van Bodysol. Deze milde formule werd verrijkt met avocado- en komkommerextract en is even smeuïg als een gezondgroene smoothie voor een verkwikkende start van je dag... Deze Summer Smoothie is eveneens verkrijgbaar in lichaamscrème en handwash.

Gladde benen

Perfect’liss van BaByliss is de bondgenoot voor alle vrouwen voor gladde en zachte benen in één pijnloze beweging. De Perfect’liss past zich aan alle huidoppervlakken en gaat opzoek naar haartjes in eender welke zone, van het eerste tot het allerlaatste. De gebogen rol volgt perfect de contouren van het lichaam om zo ieder gebied te kunnen bereiken, zelfs de meest moeilijke, en het speciale opzetstuk voor de gevoelige zones biedt buitengewone precisie en comfort.

Je kan ook kiezen voor de Homelight Sensor van Babyliss. In je eigen vertrouwde badkamer kan je zo tot 90 procent van de overtollige haartjes langdurig verwijderen in slechts acht sessies. Het pulslicht vernietigt het haarzakje zonder de huid te beschadigen en het gloednieuwe Skin Sensor System detecteert je huidkleur en past het vermogen hiervan aan om uiterst veilige sessies te garanderen.

Gehydrateerde handen

Ook in de zomer kunnen je handen een extraatje gebruiken. Bij Planet Parfum vind je verschillende producten die je handen verzorgen en zo veroudering tegen gaan. Wij zijn fan van de Avoplex High Intensity Cream (50 ml) van O.P.I., de Genius Balm Hand Cream and Specific Areas van Ioma en de Hollywood Hand Model Double-Layer Hand Mask Gloves van Starskin.

Altijd stijlvol haar

Een onverwacht terrasje bij het mooie weer? Met de got2b Fresh & Fabulous Droogshampoo kun je opfrissen en stylen in één. Met een geweldige geur, de hele dag lang! Van volume boost tot textuur of het bijwerken van je uitgroei, er is een Fresh & Fabulous voor iedereen.

Je eigen wellness

Sluit je ogen en ervaar de warmte van je eigen wellness-ceremonie dankzij Rituals. De hammam is een van de oudste reinigingsrituelen voor het lichaam ter wereld. The Ritual of Hammam is geïnspireerd op deze eeuwenoude traditie maar beantwoordt ook aan de behoeften van ons moderne leven. Geniet van de collectie luxe verzorgingsproducten, die het lichaam helpen ontspannen en de geest zuiveren met de revitaliserende geur van verfrissende eucalyptus.

Anti-zware benen

Niets aan te doen, wanneer de temperatuur stijgt, krijg je soms last van zware en pijnlijke benen. Dankzij de instellingen van de nieuwe CELLU M6 Alliance activeert endermologie de natuurlijke functies van het lichaam en stimuleert de doorbloeding. De symptomen van vochtretentie worden onmiddellijk verlicht met een algemeen welzijn als resultaat.

Optimiseer de resultaten van de LPG endermologie Détox verzorging in jouw instituut met de Light Legs Mist. De ideale behandeling om het onaangenaam gevoel van zware en vermoeide benen te voorkomen of te behandelen.

Poezelige voetjes

RainPharma ontwikkelde drie heerlijke geurende producten voor mooie en verzorgde voeten.

Een ontspannen badje met de Foot Bath Oil van RainPharma zorgt voor de nodige verlichting en ontspanning. Mentholkristallen nemen onaangename geurtjes weg en geven je voeten een echte energieboost. Verschillende plantaardige oliën hydrateren intensief en maken je voeten streelzacht.

Nadat je voeten genoten hebben van een deugddoend badje, is het tijd om komaf te maken met dode huidcellen en eelt met de Charcoal Detox Foot Scrub.

Afsluiten doen we met een deugddoende voetmassage. De Repair & Protect Foot Balm van RainPharma geeft je voeten alles wat ze nodig hebben. Muntolie ontzwelt en verlicht vermoeide voeten, smeerwortel heeft dan weer een kalmerend effect.

Een stralend gezicht

Met de Météorites Baby Glow Touch van Guerlain komen de punten van het gezicht die normaal het licht vangen extra naar voor, met als resultaat een jeugdigere en frissere huid. De kleurenmix corrigeert pigmentoneffenheden: wit om te verhelderen, mauve om het licht te vangen, roze om de teint op te frissen. De Météorites Birthday Candle Pearl verwarmt subtiel de teint.

Ontdek hier de make-up voor deze zomer!

Hydratatie en fixatie

De jane iredale Hydration Spray’s zijn niet alleen verfrissend maar fixeren ook je make up. Zo blijft die ook tijdens de hete zomeruurtjes goed zitten. Een heerlijk fris geurtje krijg je er zo bovenop!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top