Badmode voor elk figuur

Nieuws | Bijna vakantie, bijna zomer, haal die bikini dus maar uit de kast! Ook de nieuwe badmode is de moeite waard. En je hoeft helemaal niet het perfecte lichaam te hebben om te schitteren op het strand. Ontdek hier de nieuwe collecties van de verschillende merken voor elk figuur.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bijna vakantie, bijna zomer, haal die bikini dus maar uit de kast! Ook de nieuwe badmode is de moeite waard. En je hoeft helemaal niet het perfecte lichaam te hebben om te schitteren op het strand. Ontdek hier de nieuwe collecties van de verschillende merken voor elk figuur.

Calzedonia

Bij het Italiaanse merk Calzedonia hebben ze oog voor detail met bikini’s met opgestikte bloemen en franjes. Kies het model dat bij jou past: een bandeau bikini doet je schouders optisch breder lijken, halterbandjes zorgen voor een push-upeffect.

Banana Moon

Tropische vibes bij Banana Moon: bikini’s met bloemenprint of palmbomen zorgen voor een instant zomers gevoel. En waarom geen badpak met ananasprint? Een badpak met drukke print verdoezelt eventuele oneffenheden.

Hunkemöller

Het nieuwe 'gezicht' van Hunkemöller is het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes. Haar collectie badmode is erg vrouwelijk met sexy boho details.

O’Neill

Bij O’Neill gaan ze voor mix & match met speelse setjes die je gemakkelijk onderling kan combineren.

Women’Secret

Met de swimwear collectie van Women’Secret voel je je sexy als nooit tevoren. Kies voor een badpak of bikini met trendy etnische details.

Chantelle

Chantelle zet deze zomer voor haar badmode koers naar verlaten eilanden, wild en ongerept. Een broekje met brede randen is trouwens perfect voor minder perfecte heupen!

ERES

De Cordoba lijn van ERES heeft een etnische uitstraling dankzij het warme kleurenpalet en de afwerking.

Simone Pérèle

Simone Pérèle biedt deze zomer een verleidelijke collectie badpakken en bikini’s aan. Met hun elegante snit, verassende motieven en frisse kleuren zullen deze zeker je hart veroveren.

Tezenis

De bikini’s van Tezenis met toffe prints zijn super trendy en bij zomerse temperaturen perfect om op te vallen op de festivals!

Etam

Bij Etam pakken ze uit met een collectie met de typisch Londense Liberty print. Durvers kiezen voor de trikini of badpak met uitsnijdingen. Natuurlijk vind je bij Etam ook klassieke bikini’s: in zwart bijvoorbeeld, een echte blijver.

Livia

Tijdloze klassiekers met een retrotintje: de badpakken en bikini’s van Livia staan voor pure elegantie.

Gottex

Gottex staat bekende om zijn badpakken en bikini’s met felle kleurenprints, maar pakt deze zomer ook uit met deze zwarte badpakken met verfijnde details. Het lijkt wel lingerie!

Love Stories

De bikini’s van Love Stories kan je onderling combineren en zijn ideaal voor actieve dames op het strand met hun geweldige pasvorm. De spaghettibandjes zorgen voor een speels effect.

Anita

Zwanger op het strand? Dat doe je in stijl met Anita Maternity met tankini’s (een broek met topje) in opvallende prints.

Empreinte

Empreinte staat garant voor de nodige steun bij vrouwen met een volle boezem. De badpakken met opvallende prints of bikini’s in felle kleuren accentueren je vrouwelijk figuur.

Triumph

Ook Triumph introduceert zomerse swimwear voor ieder figuur: de verschillende modellen broekjes en bikini’s met opvallende prints verdoezelen minpuntjes en zorgen voor goede ondersteuning.

Guess

Net als de modelijn staat de badmode van Guess voor pure glamour met glanzende stofjes en sexy dierenprint.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger werkt voor zijn badmode samen met topmodel en it-girl Gigi Hadid. De herkenbare typische Amerikaanse stijl van het merk zie je ook terug in de badmode.

Ocean Couture

De collecties van het Belgische badmode-label Ocean Couture doen steevast dromen van verre, exotische bestemmingen. Ook dit seizoen liet ontwerpster Katerina Verschuren zich inspireren door de levendige kleuren en originele patronen van tropische vissen.

Liu Jo

Liu Jo liet zich voor zijn badmode collectie inspireren door de stijl van een verleidelijke Bond Girl. Het resultaat zijn kleurrijke bikini’s met toffe prints.

Björn Borg

Ook bij het sportmerk Björn Borg vind je badmode. De sportieve modellen zijn ideaal voor actieve meiden.

Marc O’Polo

Marc O’Polo maakt je summerproof met strakke snits in klassiek marineblauw of rood.

Pepita

De bikini’s, badpakken en poncho’s van Pepita verrassen in jeansblauw met contrasterende polkadots en streepjes. Met een opvallende gesp schiet je Hollywoodfactor de hoogte in.

Primark

De beachwear van Primark past helemaal bij de modetrends van de zomer met fun prints en een vleugje glitters.

3 Suisses

Ook bij 3 Suisses vind je alles om helemaal klaar te zijn voor het strand. Wat dacht je van een badpak met grappige spreuk of een bikini met kleurrijke geometrische print?

Vilebrequin

Dankzij Vilebrequin waag je je zo in Saint-Tropez met tropische prints en stijlvolle snits.

Vela Lingerie

Ook Vela Lingerie heeft zijn eigen badmode met Tatiana Silva als muze. De bikini met kleurrijke luipaardprint biedt de perfecte steun en ziet er net als de kimono heel verleidelijk uit.

Maison Lejaby

De snits van Maison Lejaby met laagjeseffect zijn erg flatterend voor elk figuur. De voorgevormde cups houden alles op z’n plaats.

Decathlon

Sportievelingen vinden bij Decathlon dan weer hun gading: de Tribord collectie is ideaal om de golven te trotseren in stijl.

Sporten in stijl met deze collecties!

Accessoires op het strand

Een dagje strand is pas perfect met de juiste accessoires.

Het jurkje van Women’Secret trek je na het zwemmen gewoon over je bikini aan. Bescherm je tegen de zon met een hoedje van Oxbow. De instappers van Springfield zijn comfortabel op weg naar het strand en steek je gewoon weg in je strandtas van Primark.

Nog meer badpakken? Ontdek de Baywatch babes door de jaren heen!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top