Trendy zomerkapsels

Nieuws | Een nieuw seizoen, een nieuw kapsel. Kort of lang, blond of bruin? Wij zetten enkele trendy kapsels van het moment op een rij.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een nieuw seizoen, een nieuw kapsel. Kort of lang, blond of bruin? Wij zetten enkele trendy kapsels van het moment op een rij.

Vrouwelijk gestructureerd

Het gestructureerde effect maakt de snit met seventies-inspiratie en licht afgeronde contouren buitengewoon actueel. De geëffileerde punten geven het kapsel beweging en soepelheid. De perfecte lengte van de pony accentueert op elk moment de blik!

Seventies glamour

Een ultrasoepele halflange snit met een prachtige combinatie van volume en materie dankzij de effileertechniek. De lok op het voorhoofd, recht uit de jaren zeventig, geeft het gezicht en de blik karakter. Het Venetiaanse blond lijkt, helemaal in de geest van Camille Albane, natuurlijk verlicht door de stralen van de zon.

Asymmetrische carré

De beweging van de lok op het gezicht wordt bekrachtigd door de verschillende lengten van de contouren. De styling achter het oor benadrukt het gedestructureerde effect van deze gedurfde snit. De kleur valt op met haar erg geslaagde contrast tussen Scandinavisch blond en een diepere basis.

Rebels opgestoken

Een glossy, vrouwelijk opgestoken kapsel voor een moderne heldin! Dit praktische kapsel maakt het gezicht mooi vrij en doet het stralen met zijn chique gedraaide wet look lokken.

Wilde nonchalance

Een heel natuurlijk krullenkapsel en een ultrasoepele met de krultang gesublimeerde textuur. De punten blijven sluik, voor een trendy, wilde look. Het kapsel wordt afgewerkt door het na het stylen met de vingers los te maken, zodat het een eindeloos luchtig volume krijgt.

Mooie krullen

Een leuk spel van contrasten tussen de natuurlijke krullen en een karaktervolle snit. De pony accentueert de indruk van eindeloze soepelheid van het kapsel. De koperkleur krijgt hier delicaat genuanceerde schakeringen.

Beweging en volume in 3D

De beweging van de lok op het voorhoofd onderstreept het ovaal van het gezicht. De effilage sublimeert het volume en de lichtheid van dit ultravrouwelijke kapsel. De kleuring schept een spel van licht en schaduw dat het reliëf van de volumes in de verf zet.

Geometrisch chic

Deze vrouwelijke snit gokt op de lichtheid en het spel van langgerekte volumes, dankzij een effilage en een sluike styling. De lok op het voorhoofd is een blikvanger en past harmonieus bij de ingeknipte contouren en de lengten in de nek. De kleur accentueert de geometrische lijnen van de snit.

Vlechtenspel

De vlecht van Camille Albane verschijnt in een nieuwe gedaante: chic, bohémien en XXL. Elke lok wordt gevlochten en naar voren gebracht, voor een ultratrendy moderne toets. Het kneepje? Het gevlochten haar wordt met de vinger losgemaakt om het nonchalant effect te versterken.

Kort & sluik

Deze ultrasluike jongenssnit, kort in de nek, krijgt een zacht effect dankzij een bolle effilage en ingeknipte contouren. De vrouwelijke, ondeugende look accentueert de fijne gelaattrekken. De kleuring is diep bij de wortels en wordt intenser aan de kortste kant. De subtiele asymmetrie van de kleur benadrukt het reliëf van de snit.

Wilde carré

De tijdloze nonchalante carré blijft ontegensprekelijk een van de meest typische kapsels van de jaren tachtig. Dit seizoen kiest Dessange voor een erg vrouwelijke variant, gekenmerkt door een subtiele snit, met de hand geaccentueerd. Een karaktervol kapsel.

Puur Hollywood

Een middenstreep en een golvende brushing: een chique, trendy combinatie. De glamour van de kleuring met warme nuances en een gouden weerschijn sublimeert de snit en het lange haar. Je kan het natuurlijke haar met extensions laten aanvullen, om het XXL volume van de sterren van de rode loper te creëren.

Rebels chic

Met dit korte, wilde kapsel word je een elegant punkicoon. Het volume wordt naar de zijkant van het hoofd gebracht om het rebelse aspect van het kapsel te versterken. De sluike lengten kunnen naar wens worden geplaatst.

Mooi opgestoken

De actrices van na de oorlog hebben de tijdloze gedraaide wrong aan de zijkant van het hoofd beroemd gemaakt. Enkele decennia later geeft Dessange dit beroemde kapsel een nieuw accent… Het haar wordt met een hydraterende haarcrème in toom gehouden. De balayage onderstreept elegant het volume van de lok op het voorhoofd en van elk apart gedraaide lokken.

Wavy glamour

Dit lange, soepele haar heeft een perfecte val. Het geheim? Een heel natuurlijke brushing met de tang en met een lichtjes wavy effect. De balayage is subtiel. Warme, gouden schakeringen imiteren het effect van de zon op de lengten langs het gezicht.

Mannelijk-vrouwelijk

Met dit eighties kapsel met een androgyne look verander je in één, twee, drie van stijl. De kapper heeft het vochtige haar met de hand in model gebracht en gesublimeerd met gel, zodat de snit een heel modieus accent krijgt. Het resultaat is natuurlijk en gesofisticeerd tegelijk.

Maxivolume

Dit is dé cultbrushing van de jaren zeventig! De lengten zijn ingeknipt, de punten naar binnen gemodelleerd om het haar een maximaal volume te geven. De beroemde Californische balayage van Dessange speelt met natuurlijke, zonnige nuances en zorgt voor een maximale glans.

Chic plat

Het heel sluike kapsel is met gel op het vochtige haar plat gemodelleerd. De middenstreep is duidelijk afgetekend. Opzij is het kapsel opgestoken en krijgt het een rond volume, met lokjes die als astrakan bewerkt zijn. Het vertrekt van een paardenstaart in de nek en draaiende, op een speld met elastiek vastgemaakte lokken.

Mooi volume

Het omgekeerde driehoekige volume van dit kapsel is aan de wortels in model gebracht en met de kam losgemaakt. De naar achter geborstelde lengten worden met de hand gestyled en krijgen een ontzettend natuurlijke, nonchalante slag. De glans van de kleur brengt het kapsel prachtig tot zijn recht.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top