De bolle buikjes van de sterren

Nieuws | Het regent weer heugelijk nieuws in sterrenland, want een pak actrices, zangeressen en andere bekendheden zijn in blijde verwachting. Sommige voor binnenkort, anderen hebben nog wat meer tijd voor de boeg. Een overzicht…

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het regent weer heugelijk nieuws in sterrenland, want een pak actrices, zangeressen en andere bekendheden zijn in blijde verwachting. Sommige voor binnenkort, anderen hebben nog wat meer tijd voor de boeg. Een overzicht…

Beyoncé

De aankondiging van de zwangerschap van Beyoncé (35) zorgde voor een record op Instagram en sindsdien postte de zangeres nog heel wat foto’s van haar zwangere buik. Beyoncé en Jay-Z verwachten een tweeling: een jongetje en een meisje. Het koppel heeft al een dochtertje van vijf, Blue Ivy.

Amal Clooney

Ook George Clooney en zijn echtgenote, juriste Amal (39), zijn ze in dubbele blijde verwachting. De tweeling, een jongen en een meisje, zou in juni verwacht worden. Het koppel stapte in 2014 in het huwelijksbootje.

Rosie Huntington-Whiteley

Het Engelse topmodel en actrice Rosie Huntington-Whiteley (30) en acteur Jason Statham verwachten hun eerste spruit heel binnenkort! Het koppel is sinds 2010 gelukkig samen.

Serena Williams

Toptennisster Serena Williams (35) en haar verloofde Alexis Ohanian, mede-oprichter van Reddit, verwachten een eerste kindje eind augustus. Dat maakte ze onlangs zelf bekend op Snapchat, ook al gebeurde dat per ongeluk. De 23-voudige Grand Slamwinnares was al zwanger toen ze begin dit jaar de Australian Open won.

Nikki Reed

De actrice uit Sleepy Hollow, onlangs nog verkozen tot een van de meest sexy vrouwen van het jaar, en acteur Ian Somerhalder zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. Nikki Reed (29) en haar collega stapten in 2015 in het huwelijksbootje.

Bar Refaeli

Het Israëlische topmodel (31) en haar echtgenoot Adi Ezra verwachten hun tweede kindje. In augustus vorig jaar zag hun dochtertje Liv het levenslicht.

Katie Lowes

De actrice uit Scandal (35) en acteur Adam Shapiro kijken uit naar de geboorte van hun eerste kindje, een zoon. Dat vertelde ze zelf in Jimmy Kimmel Live. Het koppel trouwde in 2012.

Laura Prepon

De actrice uit Orange is the New Black (37) en haar verloofde, acteur Ben Foster, mogen dit jaar hun eerste kindje verwelkomen.

Bekijk Orange is the New Black op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk deze serie rechtstreeks op je tv-scherm (menu 'op aanvraag' > series of via het kanaal 204)!

Hannah Simone

Actrice Hannah Simone (36), die we kennen uit New Girl, en journalist Jesse Giddings stapten vorige zomer stiekem in het huwelijksbootje. En nu verwacht het koppel ook hun eerste kindje samen.

Lauren Conrad

Lauren Conrad (31) kennen we dankzij de realityserie The Hills en is tegenwoordig actief als auteur en zakenvrouw. Samen met haar man William Tell verwacht ze haar eerste kindje. Het koppel stapte in 2014 in het huwelijksbootje.

Whitney Port

Ook haar voormalige co-ster uit The Hills, Whitney Port (32), is in blijde verwachting. In haar vlog toonde ze zich bijzonder openhartig over haar niet zo rooskleurige zwangerschap. Papa is Tim Roseman, voormalig producer van The City, die andere realityreeks waarin Port te zien was.

Prinses Sofia van Zweden

De Zweedse prins Carl Philip en zijn echtgenote prinses Sofia (32) worden in september voor de tweede keer vader en moeder. Het koppel heeft al een zoontje van een jaar, prins Alexander. In 2015 stapte Carl Philip in het huwelijksbootje met het voormalige model Sofia Hellqvist.

Kimberly Wyatt

De voormalige Pussycat Doll (35) en het Engelse model Max Rogers kijken uit naar de komst van hun tweede kindje. Het koppel heeft al een dochter van twee, Willow.

Dina Tersago

In eigen land verwacht voormalig Miss België en tv-presentatrice Dina Tersago (38) in september haar tweede kindje. Zoontje Isak (2) krijgt er dus een broertje of zusje bij. Papa is Wim Hubrechtsen, voormalig manager bij VMMa.

Elke Pattyn

VTM Nieuws-ankervrouw Elke Pattyn en haar man, piloot André Berger, verwachten hun tweede kindje in september. Het koppel heeft al een dochtertje van twee, Julie.

Min Hee

Choreografe Min Hee (32), bekend als jurylid van onder andere The Band, en haar vriend Michel Froget mogen deze zomer hun eerste kindje verwelkomen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top