Sporten in stijl

Nieuws | Nu de zomer eraan komt, zijn we net dat tikkeltje extra gemotiveerd om te sporten. En dat kan tegenwoordig absoluut in stijl! Ontdek hier de trends per sport van zowel gespecialiseerde merken als merken voor het grote publiek.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nu de zomer eraan komt, zijn we net dat tikkeltje extra gemotiveerd om te sporten. En dat kan tegenwoordig absoluut in stijl! Ontdek hier de trends per sport van zowel gespecialiseerde merken als merken voor het grote publiek.

Lopen

Of je nu graag op muziek, met een vriend of alleen loopt - hardlopen is nog steeds een van de meest beoefende conditiesporten. De LTTL jas (LTTL = Lighter than the lightest) van Odlo (links) is een ultralichtgewicht jas voor allerlei hardloopactiviteiten. Ook in de adidas by Stella McCartney collectie vinden stijlvolle joggers zeker hun gading.

Tennis

Wil jij schitteren op de court? In de nieuwe collecties van Björn Borg en Lacoste voel je je meteen thuis op Wimbledon of Roland Garros.

Fitness

In de fitness wil je niet alleen comfortabele sportkledij maar er ook nog eens goed uit zien! De perfecte mix tussen functionaliteit en fashion vind je onder meer bij Primark (links) en Tezenis.

Fitness accessoires

Pronken in de sportzaal doe je met deze kleurrijke sporttas van A.S. Adventure.

Met de nieuwe Easysmart HR van Cellularline heb je je eigen personal trainer altijd op zak. Hij detecteert automatisch de soort training (uit 24 trainingstypes), controleert alle dagelijkse activiteiten, telt stappen, calorieën en trainingstijd en geeft de afstand en de slaapfasen weer met inbegrip van de hartslag.

De nieuwe Shake & Go FIT Kangaroo van Contigo is een shake- en drinkbeker met geïntegreerd opbergcompartiment, ideaal voor proteïnepoeder, maar ook geschikt voor geld en betaalkaarten.

De gewichtjes van Primark en het springtouw Casall bij Juttu maken je work-out compleet.

Boksen

De laatste jaren reageren steeds meer vrouwen zich af op een boksbal of in de boksring. De ideale boksoutfit van Puma vind je bij Zalando.

Zwemmen

Zwemmen is een uitstekende optie om je conditie te verbeteren. De sportieve bikini’s en badpakken van tegenwoordig zien er bovendien ook nog eens heel sexy uit. Combinatie en badpak O’Neill, bikini La Redoute. Ook geschikt om te surfen!

Yoga

De perfecte yoga-outfit is erg luchtig en comfortabel: met de Domyos collectie van Decathlon (links) wring je je zonder probleem in alle bochten. Ook bij het Belgische merk Yoga By Julz vinden fans van pilates en co hun gading.

Golf

Voor wie het wat mag meer mag zijn, is golf natuurlijk de sport bij uitstek. De collectie van Brax Golf staat synoniem voor uitstekend draagcomfort en garandeert een maximale bewegingsvrijheid. En bovendien ziet het er nog leuk uit ook!

Outdoor

Wandelaars weten dat het weer in de bergen heel snel kan omslaan en ze dus maar beter op alles voorbereid zijn. Bij Fjällräven vind je naast de bekende rugzakken ook alles voor je outdoor outfit.

Outdoor accessoires

Wie houdt van wandeltochten heeft uiteraard ook goede schoenen nodig, zoals de Innox EVO GTX van Lowa. Met een drankhouder van Hydro Flask hoef je onderweg geen dorst te lijden. Je hoofd beschermen voor de brandende zon doe je met een hoed van Sunday Afternoons. Rugzakkenspecialist Osprey zorgt voor voldoende opbergruimte in een ultralichte zak.

De juiste lingerie

Wie sport, heeft absoluut baat bij het dragen van stevige sportlingerie. Bij Chantelle hebben ze hun eigen sportcollectie met variërende steun. Een goede pasvorm en modieuze modellen vind je ook bij Anita Active en Falke.

Een goede zonnebril

Een groot gezichtsveld en een uitstekende zon- en windbescherming van je ogen is cruciaal in de zomer. Van boven naar onder: adidas, Nike, Julbo.

Bescherming tegen de zon

Lancaster heeft haar Sun Sport-lijn compleet vernieuwd met drie nieuwe producten voor het gezicht en de bekende body sprays. Onder het motto 'bescherming + verzorgen + verkoelen + mooi bruin' wordt de huid optimaal beschermd door de Full Light Technology en zorgt de Refresh in Motion Technology er voor dat je huid tijdens het sporten koel blijft.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top