Trends voor je tuindecoratie

Nieuws | De dagen worden langer, de temperaturen hoger: binnenkort kunnen we weer volop genieten van onze tuin. Met leuke en comfortabele tuinmeubelen natuurlijk! Wij zetten de outdoor trends en nieuwigheden voor deze zomer op een rijtje.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De dagen worden langer, de temperaturen hoger: binnenkort kunnen we weer volop genieten van onze tuin. Met leuke en comfortabele tuinmeubelen natuurlijk! Wij zetten de outdoor trends en nieuwigheden voor deze zomer op een rijtje.

Buiten genieten

Kies voor het comfortabele meubilair uit de Mastholmen serie van IKEA om heerlijk te ontspannen. Het is gemaakt van rotan, een honderd procent hernieuwbaar materiaal, en behandeld met een speciale coating die het beschermt in alle weersomstandigheden. Enkele kussens en zelfs een vloerkleed maken het extra gezellig.

Eropuit

Wil je op verplaatsing genieten? Een Falholmen klaptafel van IKEA is makkelijk om te dragen en op te stellen. Lantaarns, tafellakens en fleurig zomers aardewerk zorgen voor extra schittering tijdens je dinertje onder de sterren.

Wat je zelf kweekt

Munt voor de taboulé of koriander voor de salsa? Wat je ook maakt, je eigen verse ingrediënten kunnen gebruiken schenkt extra voldoening. Inspiratie vind je alvast in de IKEA zomercollectie bloempotten en -bakken en andere essentiële tuinbenodigdheden. Bereid je voor op een culinair avontuur deze zomer, in je eigen tuin.

Samen aan tafel

Niets zo leuk als buiten eten, of het nu barbecue is of gewoon je ontbijt. Het Siena assortiment van Central Park is ideaal voor het hele gezin met tuinbank en comfortabele stoelen in textileen, bestendig tegen weersinvloeden. Te koop bij Brico.

Benut je ruimte

Is je terras of balkon klein maar fijn? Ook dan heeft Brico een oplossing. De balkontafel Rosia is compact op te vouwen en zet je tegen de muur. De hangbalkontafel Mauro bevestig je aan je balkon.

Multifunctioneel

Organiseer je een feestje? Deze multifunctionele Coolbar is niet alleen een tafel, maar kan je ook gebruiken als koelbox en kan gevuld worden met ijsblokjes. Te koop bij Brico.

Heerlijk relaxen

De warme combinatie van teak met handgeweven vlechtwerk in de MOOD collectie van Tribù spreekt velen aan. De nieuwe zachtgrijze kleur Stone combineert goed met andere stoffen en past bij verschillende stijlen. Daarnaast breidt de collectie uit met een kleiner lounge bed, geschikt voor twee personen. Dit exemplaar is minder imposant en vindt zo gemakkelijker een plek aan het zwembad of op het terras. Daarnaast is er als aanvulling op de sofa en fauteuil nog een nieuwe lounge chair.

Zalig wegzakken

Bij TRIMM Copenhagen vind je toffe zitzakken en vloerkussens om zalig in weg te zakken. Het bijpassende Terrazzo Tray bijzettafeltje is door zijn gewicht perfect stabiel om je drankje op te zetten.

Belgisch design

De Belgische ontwerper Vincent Sheppard staat voor puur vakmanschap en de ultieme balans tussen kwaliteit, betaalbare prijzen, mooi design en perfect zitcomfort met een vleugje Belgische creativiteit. Zijn Lloyd Loom-collectie, met een unieke weeftechniek, wordt aangevuld door een reeks outdoor meubelen in synthetisch materiaal, aluminium en kunststof, die beter passen bij het Europese klimaat dan rotan.

Boho vibe

In de Saint-Eve pop-upstore vind je alles voor een interieur met boho vibe: moois uit alle uithoeken van de wereld dat op beperkte schaal geproduceerd is. Ook voor je terras vind je er leuke spullen, zoals tuinmeubelen in bamboe, inclusief een comfortabel dagbed om te genieten van het goede weer.

Je eigen paradijs

Een siesta houd je deze zomer gewoon in je eigen hangmat van La Redoute. De etnische plaids, kussen en tapijten maken de paradijselijke sfeer compleet. ’s Avonds creëer je een feeërieke sfeer met kandelaars en lichtslingers voor een gezellig tuinfeestje!

Tafeldecoratie

Bij Zara Home lieten ze zich inspireren door het onderwaterleven voor hun zomercollectie. Die bestaat uit opvallend tafellinnen in koraal, roze en oranje tonen en bijpassende kommen, borden en glazen.

Greenery

Groen is de trendkleur voor je interieur dit jaar, maar zeker ook voor buiten. Fermob, de Franse fabrikant van outdoor meubels en accessoires, creëert kleurrijke en innovatieve tuinmeubelen. De perfecte oplossing om te genieten van de mooie zomerse dagen in België! Te koop bij Quatuor.

Vrolijk textiel

De Pastel Punch collectie van Mistral Home onder het merk Tutti by Mistral Home staat voor fun, friends en happiness. Felle pastelkleuren in roze, perzik en turquoise zetten jouw huis en tuin in het middelpunt van de belangstelling. Hypnotiserende golven, lieflijke bloemetjes en hippe watermeloenen maken deze collectie af. De collectie bestaat uit tafellakens, placemats en stoelkussens. Heerlijk zachte zomerplaids in thema laten je genieten van de ondergaande zon terwijl je nipt van een zomerse sangria, overheerlijke cocktail of homemade ice tea.

Zitzakken met een knipoog

Met Wynwood Boy wordt ontspannen een hele kunst! Als grote fan van popart en liefhebber van moderne iconen zoals superhelden heeft Fabrice Ginero een uitgesproken stijl vol energie, die meteen herkenbaar is. De kleuren zijn helder en steken bij elkaar af, de figuren doen ons denken aan sterren uit de filmwereld of de helden uit onze kindertijd. Dat hele universum resulteert in perfectie in een voorwerp dat tegelijk actueel, modern, nuttig en eenvoudigweg comfortabel is, de Wynwood Boy. De gigantische zitzakken van uitstekende kwaliteit (geschikt voor zowel binnen als buiten) zijn allemaal indrukwekkend en uitgesproken, amusant, choquerend, charmant of gewoonweg elegant.

Een stijlvolle buitenhaard en barbecue

Het resultaat van een combinatie van functionaliteit en exclusief design. Zo kan je de Kamino van Morsø het best omschrijven. De moderne look en het strakke design maken van deze buitenhaard/bbq een ware eyecatcher voor in je tuin. Genieten doe je voortaan vanaf de vroege lente tot in de late herfst.

De bovenste helft van de Kamino kan je plaatsen op iedere niet-brandbare ondergrond zoals een tafel of een bank. Ongeacht waar je de Kamino neerzet, met de Tuscan Grill kan je hem gebruiken als open barbecue.

Trendy plantenhouders

In samenwerking met ontwerpersduo Jan & Lara creëerde XLBoom een collectie grafische objecten voor huis en tuin. Ronde en ovale vormen in combinatie met verticale lijnen vormen de basis voor de plantenhouders Ent. Ent is verkrijgbaar in drie verschillende formaten waardoor je op een simpele manier niveaus kan creëren. Het staalwerk is uitstekend te combineren met het mooie groen.

Zet de kaarsjes buiten

Ook in de tuin speelt Spaas haar talent voor sfeer uit. Denk aan de brede waaier van tuinfakkels, hangkaarsen en terracotta schalen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top