Slank en strak de zomer in

Nieuws | De lente lijkt nu echt begonnen en dat betekent traditiegetrouw ook dat heel wat vrouwen die overtollige winterkilootjes kwijt willen. Gelukkig zijn er ook enkele hulpmiddeltjes die je op weg zetten naar een mooi strandlichaam!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De lente lijkt nu echt begonnen en dat betekent traditiegetrouw ook dat heel wat vrouwen die overtollige winterkilootjes kwijt willen. Gelukkig zijn er ook enkele hulpmiddeltjes die je op weg zetten naar een mooi strandlichaam!

Fit en gezond

Bij Aspria Royal La Rasante kan je op een originele manier aan je conditie werken. Aquajump is het kleine broertje van aquagym en aquabike en komt overgewaaid uit Brazilië. De groepslessen zijn gebaseerd op een eenvoudig en origineel concept: op de tonen van meeslepende muziek ritmisch springen op een lichte, individuele watertrampoline die met zuignappen aan de zwembadbodem is bevestigd. Deze aquafitness vormt een perfecte aanvulling op de traditionele cardio- en krachttrainingen. Aquajump is de nieuwe bondgenoot voor een goed humeur, mooi figuur en slanke lijn!

Je eigen coach

Vind elke dag motivatie om te sporten met je eigen sporthorloge.

Fitbit Alta HR is de slankste continue polsslagmeter ter wereld en bundelt de sterke punten van PurePulse hartslagtechnologie, automatische bewegingsdetectie, slaapmonitoring en slimme meldingen in één slank ontwerp, dat moeiteloos meebeweegt met je persoonlijke stijlvoorkeuren.

De digitale stappenteller van Superdry is perfect als je een stijlvol sporthorloge wilt en tegelijkertijd je stappen en verbrande calorieën wilt bijhouden.

De fitnesstracker van Superdry zit boordevol functies om je te helpen je fitnessplan bij te houden en er stijlvol uit te zien. Hij is compatibel met iOS en Android en helpt je je stappen, gelopen afstand, verbrande calorieën, slaapcycli en activiteitstijd bij te houden. Je kunt er niet alleen je dagelijkse activiteitsniveaus mee vastleggen, maar ook je dagelijkse doelen instellen via de speciale Superdry Sport app.

Een gezond gewicht

Met de RainPharma Balance Box maak je snel, efficiënt en verstandig komaf met je overtollige kilo's. Maar je krijgt ook een stralende huid én een stevige energieboost. Dat maakt van het RainPharma dieet de perfecte voorjaarskuur!

Een gezonde levensstijl vormt de basis en het streefdoel van het RainPharma dieet. Pure, onbewerkte voeding en voldoende lichaamsbeweging worden aangevuld met de bijzondere shakes en voedingssupplementen van RainPharma.

De Balance Box is te koop bij voedingsconsulenten en diëtisten. Een gratis intakegesprek van 1 uur is inbegrepen. Zo verschijn je goed geïnformeerd en gemotiveerd aan de start.

Een gladde en tonische huid

De slankheidscollectie van Cinq Mondes zorgt voor stevigheid en tonus.

Verfijn eerst de huidkorrel met Purée de Papaye. Een milde scrub van de te behandelen zones is belangrijk om de dode huidcellen te verwijderen die beletten dat de werkstoffen goed indringen.

De lastige punten pak je gericht aan met Crème Café Minceur. Dankzij een concentraat van natuurlijke werkstoffen verstevigt de crème de huid en maakt hij ze glad, terwijl hij de eliminatie van vetten en toxines bevordert.

De Huile Phyto-Tonique geeft stevigheid en comfort. De gemakkelijk aan te brengen, delicaat geparfumeerde olie verbetert de elasticiteit van de huid en verstevigt verslappende zones.

Mooie lichaamscontouren

Yves Rocher pakt uit met drie nieuwe afslankproducten. Het gamma met veelbelovende verzorgingsproducten garandeert een stevig lichaam. Vrouwen kunnen eindelijk zelf hun afslankroutine bepalen met een bodymilk die cellulitis tegengaat en de decolleté hydrateert & een afslankserum dat de lichaamscontouren verfijnt.

Om de afslankende werking compleet te maken, is er ook een afslankdrank met een vet- en vochtafdrijvende werking. Deze drank bevat groene thee-extract en natuurlijke aroma’s van Mangostan.

Het doel? Op een doeltreffende maar zachte wijze baas zijn over de eigen lichaamscontouren.

Doeltreffend en puur afslanken

Het Puressentiel afslankingsgamma breidt uit met twee nieuwe producten dit jaar: een reinigende verzorgingsolie en een scrub. Deze nieuwe bondgenoten van de vrouw bestaan uit natuurlijke ingrediënten zonder alcohol, die de huid vernieuwen en ze zacht en glad maken.

De Express Scrub voor hardnekkige zones bevat achttien essentiële oliën om de huid voor te bereiden op de afslankingsbehandeling. De scrub stimuleert de afvoer van water en de vetbranding en maakt de huid soepeler en gladder.

De Reinigende verzorgingsolie is een aanvullende verzorging na de peeling. De achttien afslankende essentiële oliën, in combinatie met vijf plantaardige oliën, verstevigen, beschermen, voeden en versoepelen de huid.

Om tien jaar doeltreffenheid te vieren, biedt Puressentiel ook een mooie verjaardagsbox in limited edition. De box bestaat uit twee limited editions van de Droge afslankende olie, maar ook de Celluli VAC-zuignap om zelf de 'knijp -en rolmassage' toe te passen en zo de huid te verstevigen. Een box met natuurlijke producten die de vetten vrijmaken, draineren en ontgiften, het adersysteem activeren en zo de meest hardnekkige cellulitis bestrijden.

Neen tegen cellulite

De lijn Falke Leg Aesthetics werd uitgebreid met een nieuwe panty die cellulite onder controle kan houden. Het nieuwe topproduct voor mooie benen zijn kousen en een korte broek die de huidstructuur verbeteren en het bindweefsel verstevigen. Uiteraard kunnen ze de cellulitis niet van de ene dag op de andere wegtoveren, maar een regelmatig gebruik zorgt voor een duurzame verbetering van de sinaasappelhuid: ze activeren de bloedcirculatie, verbeteren de huidelasticiteit en, volgens een onafhankelijke klinische studie, verfijnt het silhouet van de benen zelfs op de duur.

De kousen in 20 denier worden aangeboden in twee verschillende huidskleuren, marineblauw, grijs en zwart. Het broekje zal worden verkocht in huidskleur en zwart.

Een strakke summer body

Met haar liftend en verstevigend effect en haar weldadig gevoel van vitaliteit en frisheid is de crème Corps Galbé van Delbôve de ideale partner in de strijd tegen verslapping van borsten, armen, buik en billen! Deze crème bestaat uit actieve bestanddelen die volgens strenge wetenschappelijke principes werden geselecteerd omwille van hun antioxidante en beschermende eigenschappen en hun stimulerende werking op de huidelasticiteit. De celregeneratie wordt geactiveerd en de weefsels worden hersteld en verstevigd door cryostimulatie.

Een gestroomlijnd lichaam

De Yon-Ka Body Specifics vormen met hun hoge concentratie aan natuurlijke werkstoffen een deskundig hulpmiddel om het lichaam te stroomlijnen en een stevig figuur te bewaren.

Crème 55 is een fyto-aromatische massagecrème rijk aan klimop met vochtafvoerende eigenschappen om te helpen bij het afslanken. Ze verbetert de spankracht en de textuur van de huid en houdt haar soepel tijdens gewichtsschommelingen.

Galbol 190 is een vloeibaar, niet-vet concentraat dat verslapping van het lichaam en de buste tegengaat en is geschikt voor alle zones met gebrek aan stevigheid. De natuurlijke, fruitige geur werkt opwekkend.

De crème 155 maakt de huid soepeler en gladder, het onregelmatige sinaasappelhuidaspect vervaagt. Ze helpt het figuur opnieuw te stroomlijnen door in te werken op de uitgezette en gevoelig geworden zones.

Phyto 152 maakt gebruik van de verstevigende en opwekkende kracht van rozemarijn om de huid te verstevigen, de buste te laten welven en het figuur te stroomlijnen. Huidstriemen verminderen en vermoeide benen voelen fris aan.

Verstevigde huid

De Body Firming Cream van Evocure is een innovatieve verstevigende crème die de stevigheid van de huid verbetert en de lymfedrainage stimuleert. Ze zorgt voor een stevigere huid die meer densiteit en elasticiteit vertoont. De huidgeneratie en de stofwisseling van vetophopingen worden gestimuleerd.

Op reis

De reissets van Babor Spa bevatten alle essentials voor onderweg en verenigen wetenschappelijk onderzoek met heerlijke geuren. De Shaping set hermodelleert en verstrakt de huid. Stamcelextracten uit de champagnepeer beschermen de huid. Het plantaardige shaping complex bestaat onder andere uit artisjok en vormt het lichaam, terwijl thermaalwater met waardevolle mineralen en sporenelementen het immuunsysteem van de huid ondersteunt en haar diepgaand hydrateert. Showergel, body cream en handcrème vormen een zalig totaalpakket voor een strakke huid.

Een bruin kleurtje

Wat ook helpt om er slank uit te zien is een mooi bruin kleurtje, ook al is het dan fake.

Nivea Bronze Effect zorgt voor een intensieve hydratatie, zoals een lichaamsverzorging, én een natuurlijk gouden tintje in slechts enkele dagen tijd. Deze vloeibare, hydraterende en progressief bruinende body lotion zorgt voor een natuurlijke, mooie teint. Je bepaalt makkelijk zelf hoe licht of donker je kleurtje er mag uitzien, afhankelijk van hoe vaak je de body lotion aanbrengt. De huid wordt intens gevoed, voelt zacht en soepel aan en krijgt een subtiel en geleidelijk bruin kleurtje! De body lotion is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, voor de lichte huid of donkere huid.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top