De heerlijkste chocolade voor Pasen

Nieuws | Wie Pasen zegt, zegt chocolade! Vrolijke figuren gemaakt van heerlijke chocolade voor de allerkleinsten of een handjevol klassieke paaseitjes om jezelf mee te verwennen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wie Pasen zegt, zegt chocolade! Vrolijke figuren gemaakt van heerlijke chocolade voor de allerkleinsten of een handjevol klassieke paaseitjes om jezelf mee te verwennen. De chocolatiers hebben ook dit jaar weer hun best gedaan om de mooiste kippen, konijnen en eitjes uit hun mouw te schudden! Met andere woorden, het wordt weer een heerlijke Pasen!

Neuhaus

Neuhaus focust op zijn artisanaal karakter voor Pasen. Met artisanale eieren van 500g tot 1kg en tal van holle figuren, wordt dit paasfeest heerlijk voor groot en klein. Nieuw is het paasei met karamel en amandelpraliné. De ludieke verpakkingen en geraffineerde geschenkdozen maken het feest compleet.

Galler

Galler slaat opnieuw de handen in elkaar met Jean-Paul Lespagnard met hun Eggs à la mode. De nieuwe Eggs-collectie herneemt enkele motieven uit 2016, maar dit jaar heeft elk ei minstens één deel met spiegeleffect. De verzamelobjecten kunnen naar wens worden gecombineerd en hebben een bijzonder kunstige stijl. Ze bevatten vijftien kleine eieren met Galler-chocolade: puur praliné, melk praliné, melk croquant, wit praliné en wit croquant.

Godiva

De speelse lentecollectie van Godiva staat voor de sfeer van verjonging, vreugde en feest die met het seizoen gepaard gaat. Met een knipoog naar de speelsheid van het seizoen is de verpakking van de collectie gedecoreerd met mooie aquarelvlinders. Pronkstuk van de collectie is het ei versierd met lovertjes: om te bewaren en verzamelen!

Pierre Marcolini

Voor deze paaseditie heeft Pierre Marcolini een magische wereld bedacht waarin vrolijke Japanse poppetjes in paaseitjes omgetoverd worden. De waaiers zijn van chocolade en de eitjes zien eruit als onweerstaanbaar lekker paarlemoeren. Een spel van magie en betovering in de wereld van de chocoladekunst.

Leonidas

Tijdens de langverwachte paaszoektocht zal jong en oud ook dit jaar weg zijn van de selectie originele paaseitjes en de verschillende ludieke en kleurrijke verpakkingen van Leonidas. Leonidas heeft een van de grootste en meest gevarieerde assortimenten eitjes op de markt, met maar liefst zeventien verschillende smaken. Nieuw dit jaar in het gamma is het chocolade-eitje Tiramisu, geïnspireerd op het beroemde Italiaanse dessert met een verrukkelijke tiramisuganache met stukjes amarettikoekjes en een subtiel vleugje koffie, omhuld met pure chocolade.

Patrick Roger

Een eigenaardige en vrolijke beestenboel om de winter te vergeten. De paasfiguren van Patrick Roger dompelen je onder in heerlijke chocoladedromen en zoete jeugdherinneringen. Deze nostalgische lekkernijen zijn bijna te mooi om op te eten!

Delacre

Ook bij Delacre brengen vrolijke lentekleuren een ode aan Pasen. Het gamma Tea Time dozen en Shoe boxen wordt uitgebreid met nieuwe designs. Een feest voor verzamelaars! En hoewel de buitenkant een make-over krijgt verandert er binnen helemaal niets de ongewijzigd. Je kunt er dus nog steeds de zestien iconische en heerlijke koekjes in terug vinden waaronder Biarritz, Brazil, Cigarette Russe, Délichoc, Marquisette, Matadi, Nordica, etc.

Maison Dandoy

De samenwerking tussen Maison Dandoy en chocolatier Laurent Gerbaud, twee Brusselse referenties gekend voor hun ambachtelijke arbeid en liefde voor kwalitatieve grondstoffen, heeft zijn vruchten afgeworpen. Het resultaat is een paasei met chocolade en authentieke Brusselse speculaas. In deze knapperige en heerlijk smeltende combinatie vind je tevens lichte kruidige toetsen van kaneel, Guilin-Gember, rode bessen van Perzië, Madagaskar-cacaobonen, Evoïa pistaches... Om van te blijven smullen!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top