Piekfijn voor lente- en communiefeest

Nieuws | Binnenkort kleuren heel wat communie- en lentefeesten het voorjaar met vrolijke familiemomenten. En wat is leuker dan die speciale outfit die je bij zo’n feestelijke gelegenheid mag aantrekken? Gekleed of net ravotvriendelijk, in dit dossier vind je van alles wat! Tot juwelen en schoenen aan toe!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Binnenkort kleuren heel wat communie- en lentefeesten het voorjaar met vrolijke familiemomenten. En wat is leuker dan die speciale outfit die je bij zo’n feestelijke gelegenheid mag aantrekken? Gekleed of net ravotvriendelijk, in dit dossier vind je van alles wat! Tot juwelen en schoenen aan toe!

Een sprankelend feest

Het JBC-team zorgt ervoor dat de golden girls die hun communie- of lentefeest vieren op hun grote dag stralen zoals edelstenen. De JBC stylisten verwerkten dit idee tot vier fonkelende kleurenthema's: goud, saffier blauw, roze quartz en maansteen.

Voor de golden boys inspireerde JBC zich op de zomervakantie. Elke zomer vertelt zijn eigen verhaal en bevat verschillende activiteiten, feestjes en avonturen. Die komen terug doorheen de hele collectie zoals in de prints op de hemden en strikjes.

Schattige meisjes

Bij LolaLiza kiezen ze voor klassiek wit, roze of zilverkleurige jurkjes met leuke details om jouw prinsesje te laten stralen.

Statement outfits

De Marciano Kids collectie van Guess pakt uit met elegante statement outfits. Voor meisjes zien we luxueuze jurkjes met een vleugje kant maar ook stoer denim. De stijlvolle jasjes voor de jongens maken hen echte gentlemen. De kleuren zijn typisch zomers met vrolijk oranje en lichtblauw.

Speelse details

De Linea Raffaelli Kids collectie is er voor speciale gelegenheden. Een combinatie van pittige designs, speelse materialen en subtiele kleuren zoals soft rose, offwhite met gold shimmer details, taupe en sand bepalen de collectie.

Kleur buiten de lijntjes

Van casual naar koket, van preppy naar poppy: het SCAPA-meisje jongleert dit seizoen met tal van stijlen. De SCAPA-jongens zitten iets strakker in het modepak, maar hun mini-kostuums hebben een hoog fungehalte.

Jouw ideale feestoutfit

Elk feestje wordt geweldig deze lente in de collectie van Bel & Bo. De meisjes combineren hun feestjurkje met een bolero, de jongens doen het in een hemd met strik!

Kleine prinsesjes

Bij Liu Jo Junior vinden we romantische jurkjes met kant, tulle, parels en bloemenprints. Voor kleine meisjes die houden van de prinsessenlook!

Zelfverzekerde jongens

Het mannenmerk State of Art pakt dit seizoen voor het eerst uit met een juniorcollectie. De hemden met geometrische prints, blazers met stijlvolle accenten en slim fit broeken zorgen voor een volwassen look en een stoere, zelfverzekerde uitstraling!

Vurige dametjes

Jurkjes met een vleugje rood in combinatie met een lederen jasje, een jurk of shortje met hartjes in combinatie met een top in kant: de collectie van TwinSet Junior is speels en chique tegelijk.

Trendy

In de kidscollectie van Le Temps des Cerises vind je trendy jurkjes die de schouders bloot laten, playsuits met hippe prints en deftige blazers die de outfit opsmukken.

Chique met een rebelse twist

Het Nederlandse merk Scotch & Soda is er voor de kleine rebellen. Inspiratie voor de nieuwe collectie vonden ze in de natuur met frivole details als resultaat.

Feestelijke must-haves

Ook bij Petit Bateau vind je feestelijke items in het typische marine thema of met een vrolijke bloemenprint. Het kleurenpalet is zomers vrolijk.

Ontdek hier meer over Petit Bateau.

Luchtig en duurzaam

Kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en creativiteit, dat is de wonderformule van Aymara, het Belgo-Peruviaanse label dat wereldwijd steeds meer fans kent. De zomercollectie 2017 is een mix van tedere pastels en uitbundige zomerkleuren, verwerkt in een rijk spel van fantasiesteken en romantische details. Dat een breicollectie zomers en luchtig kan zijn, bewijst Aymara met zijn creaties in zacht en fris Pima-katoen uit Peru.

Nostalgie

Bij IKKS lieten ze zich onder andere inspireren door Roland Garros met een retrocollectie met geometrische motiefjes voor jongens en meisjes als resultaat. De meisjescollectie haalt ook haar inspiratie uit de jaren negentig met bling bling rokjes en fun details.

Stoer en comfortabel

De Girls collectie van Garcia Jeans toont lef en frivoliteit voor energieke meiden. Van stoer en krachtig, tot zelfbewust en zacht. De Boys collectie laat zich omschrijven als stoer, comfortabel en dat alles met de kenmerkende denim touch.

Geschikt voor elke gelegenheid

Het Belgische merk Bonjour Maurice is een nieuw concept van omkeerbare kleding in een vrolijk kleurenpalet met ‘scandinavische’ motieven. De modellen zijn eenvoudig en goed uitgewerkt, wat de kledingstukken aangenaam maakt om te dragen en dit voor elke gelegenheid. De kledij is gemaakt van gecertificeerd biokatoen, in een klein Portugees atelier, eveneens gecertificeerd. Het kind kan in functie van zijn humeur kiezen in welke richting hij zijn kledij zal dragen. Sober en discreet of eerder gekleurd en uniek? En omdat kinderen snel groeien, werd de afwerking van de kledij zo uitgedacht om er langer van te kunnen genieten: elastieken aan de taille en boorden om op- en af te rollen opdat ze zich aanpassen aan hun groei.

Aan de voetjes

Lichtblauwe laarsjes, sneakers met een vleugje kant of zomerse sandalen: voor elke stijl is er de gepaste schoen! Het opzet? Stralen op hun mooiste dag, maar wel tegen een onweerstaanbare prijs.

Van links naar rechts: Dr. Martens, Replay & Sons en Naturino.

Toffe horloges

De look van je communicant is pas helemaal compleet met een vrolijk horloge rond de pols. Bij Esprit vind je zowel voor de meisjes als voor de jongens leuke exemplaren met romantische bloemetjes of een stoere haai!

Juwelen op kindermaat

Nog bij Esprit vonden we deze zilverkleurige juwelen op kindermaat. Wat dacht je van een armbandje met leuke diertjes als hanger of een ketting met mooie vlinder?

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top