Groen: de trendkleur van 2017 voor je interieur

Nieuws | Eind vorig jaar maakte het kleureninstituut Pantone de nieuwe trendkleur van het jaar bekend: Greenery. De frisgroene kleur is dan ook overal in de interieurcollecties en ook andere varianten op groen scoren. Laat je inspireren door de trendkleur van het jaar!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Eind vorig jaar maakte het kleureninstituut Pantone de nieuwe trendkleur van het jaar bekend: Greenery. De frisgroene kleur is dan ook overal in de interieurcollecties en ook andere varianten op groen scoren. Laat je inspireren door de trendkleur van het jaar!

Een nieuw begin

Greenery roep het gevoel van lente op en staat voor een nieuwe begin en nieuwe kansen. Ook La Redoute Interieurs gaat het jaar fris van start en inspireert met harmoniserende groene tinten die elke ruimte een gevoel van rust geven.

Een ode aan de vrijheid

Geen regels en geen grenzen: IKEA gaat voor de ultieme vrijheid met de nieuwe PS 2017 collectie.

Kruip lekker tegen elkaar aan en schommel zachtjes heen en weer in de schommelstoel. In combinatie met de natuurlijke diepte in het wollen vloerkleed van het designduo Truly Truly lijkt het alsof jullie op een wolk zweven.

De vaasjes uit de collectie zien er dan weer stuk voor stuk uniek uit door het gerecycleerd glas waarvan ze gemaakt zijn.

Haal de lente in huis

Met Heytens haal je de lente in huis, zelfs met de gordijnen toe. De Garden collectie is een ode aan de lente, een boeket van geuren voor elk salon. Tulpen, rozen en anjers in groen, koraaltinten en geel veranderen het huis in een tuin waarin het goed toeven is.

Tropische inspiratie

Palmbomen, cactussen en ander tropisch groen dringt ook onze slaapkamer binnen dankzij de Home collectie van Primark. De combinatie met donkerblauw of roze is prachtig.

In geuren en kleuren

Nog meer sfeer creëer je met kaarsen in trendy groen. De geurskaars van Me&Mats 'Stay Wild' en de theelichthouders van Serax vind je op de webshop Juttu. De glazen kaarsenhouder links is van het Scandinavische designmerk Iitala.

Duurzaam gebruiksgemak

Brabantia pakt uit met de pedaalemmer newIcon in rustgevend mosgroen, in verschillende formaten. De pedaalemmer bestaat voor veertig procent uit gerecycleerd materiaal en kan na gebruik bijna integraal gerecycleerd worden. En of je hem nu in je keuken, je badkamer of je thuiskantoor zet, overal ben je zeker van comfort en gebruiksgemak.

Keukenaccessoires

Nog meer groene inspiratie nodig? Dan helpt Brabantia je graag op weg met zijn ruim assortiment – van mengkommen over een flesopener en kruidenschaar tot kaasschaaf in groentinten.

Een pronkstuk in de keuken

Heeft jouw keuken nood aan een metamorfose of wil je er een frisse wind door laten waaien? Met de SMEG koelkast in limoengroen, geef je op een eenvoudige manier je interieur een nieuwe uitstraling.

In de tuin

Uiteraard past de trend ook helemaal in je tuin. Wie graag geniet van dieren in de tuin vindt zeker zijn gading bij Dille & Kamille. Van links naar rechts: vlinderhuisje, voederhuis voor vogels en mussenflat.

Op de fiets

Ook het Nederlandse fietsenmerk Lekker doet mee met het model 'Sportief' voor dames in pastelgroen. Met deze betaalbare tweewieler rijd je de lente tegemoet!

Modieus

Ook de mode volgt de trend: Greenery komt terug in heel wat modecollecties voor een prachtig voorjaar. Het broekpak is van Jo de Visscher, de jurk van Julia June.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top