Cadeautips voor Valentijn

Nieuws | Binnenkort is het weer Valentijn. Een feestdag voor geliefden of een commerciële uitvinding? Geef maar toe dat ook jij teleurgesteld zal zijn als je geen cadeautje ontvangt! Wij zetten enkele cadeautips op een rij die zo op je verlanglijstje kunnen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Binnenkort is het weer Valentijn. Een feestdag voor geliefden of een commerciële uitvinding? Geef maar toe dat ook jij teleurgesteld zal zijn als je geen cadeautje ontvangt! Wij zetten enkele cadeautips op een rij die zo op je verlanglijstje kunnen!

Feestelijke bubbels

Moët & Chandon liet zich voor Valentijn inspireren door de wereld van de emoticons en viert de liefde met de Moët Rosé Impérial Emoëticons Limited Edition.

Een duidelijke boodschap

Met een outfit vol hartjes of een romantische tekst is de boodschap wel heel duidelijk!

Van links naar rechts: T-shirt 1.2.3., bomberjack Diesel, sokken Burlington, schoenen Dr. Martens.

Chocolade verwennerij

Met pralines kan je elke vrouw verleiden. Verschillende chocolatiers brengen dan ook een speciale collectie uit voor Valentijn.

Van links naar rechts: chocoladehart Neuhaus, hartvormig doosje met pralines van Godiva en Les Inséparables van Galler.

De kleur van de liefde

In een vurig rode outfit drijf je de spanning nog op op de meest romantische dag van het jaar.

Van links naar rechts: jurk Who’s That Girl, blouse Otto d’Ame, handtas Lancel en schoenen Made by Sarenza.

Verleidelijke lingerie

Geen beter cadeau met Valentijn dan verleidelijke lingerie: een feest voor mevrouw én meneer.

Meer inspiratie in onze special met lingerie voor Valentijn!

Beauty must-haves

Quality time in de badkamer of make-up om je troeven in de kijker te zetten: het kan niet op met Valentijn!

Met The Ritual of Ayurveda Balancing Treat Giftset wordt je huid heerlijk verwend: de set bevat een shower gel, body scrub, body cream en shampoo.

Het Only You love palet biedt 12 oogschaduwkleuren met ongelofelijke pigmentatie, 2 fonkelende highlighting poeders en 4 prachtige blushes voor oneindig veel make-uplooks, van heel erg naturel tot very glamorous.

Een romantisch weekendje weg

Het Valentijnsprogramma van het hotel Dolce La Hulpe Brussels belooft je een vlucht uit de werkelijkheid in een omgeving die vraagt om ontspanning en welzijn. Op zaterdag 11 en 18 februari combineer je een verblijf in een comfortabele tweepersoonskamer met een heerlijk vijfgangendiner in Brasserie 135. In je kamer tref je de From Dolce With Love-koffer aan met daarin diverse monsters uit de Cinq Mondes collectie, chocoladesnoepjes, een degustatie van de plaatselijke likeur Apéros de Philomène en een glanzend zwarte blinddoek om je verbeeldingskracht de vrije loop te laten.

Een heerlijk parfum

Een verleidelijk parfum brengt je geliefde meteen naar hogere sferen.

De cadeausets van Nina Ricci - Nina en Jean Paul Gaultier for her bevatten naast het parfum ook nog een geparfumeerde body lotion.

Overal liefde

Je hele huis in romantische sferen brengen doe je met enkele goed gekozen decoratiestukken.

Van links naar rechts: kussen Desigual bij 3 Suisses, 'Love' accessoire met lichtjes en spiegel uit de homeware collectie van Primark.

Samen genieten van sushi

Geen tijd op valentijnsavond? Geen restaurant gereserveerd? Of simpelweg zin om gezellig samen thuis te blijven? Ga dan voluit voor sushi! Ze worden voor jou in de vorm van een hartje geserveerd; Sushi Daily helpt je om er tijdens de maaltijd al meteen de sfeer in te brengen. De maki’s met zalm vormen het hartje, met in het midden sashimi’s van tonijn en zalm opgerold als een bloem en een ikura flower (zalm, zalmeieren en rijst met vinaigrette). Vijf sushi’s met tonijn en scampi maken het geheel af. Te koop bij Carrefour.

Een avondje film

Kinepolis verwent koppels tussen zaterdag 11 februari en dinsdag 14 februari met de 'Valentine seats': naast een 'Cosy seat' met fleecedekentje en versnaperingen, bevat de formule ook een duoticket voor de langverwachte film ‘50 Shades Darker’ of de zevenvoudig Golden Globes winnaar 'La La Land'.

Tijd voor iets nieuw

Met een gloednieuw horloge om de pols heeft je geliefde alvast geen excuus meer om te laat te komen op de volgende date.

Van links naar rechts: Tissot, Fossil, Komono en Daniel Wellington.

Een citytrip naar Londen

Wil je je geliefde voor Valentijn verrassen met een uitje naar Londen? Supereenvoudig met de Eurostar e-voucher, een cadeau voor elk budget. Kom tijdens de treinrit alvast in de juiste stemming door vooraf een fles champagne te bestellen. Enkele ideetjes in Londen: ontspanning in de Lanesborough Spa Studio, een boottochtje van Little Venice naar Camden Lock, de bloemenmarkt van Columbia Road of een ballonvaart boven Londen met Adventure Balloons.

De geur van de liefde

De juiste geur in huis brengt je meteen in de romantische sferen.

De nieuwste Aromaverstuiver van DOMO Elektro vult de ruimte met een heerlijk aroma en zorgt voor een liefdevol relaxmoment.

Ga je liever voor old school geurkaarsen? De Rosa Mundi van Diptyque vind je bij Senteurs d’Ailleurs en geurt naar heerlijke rozen. WoodWick pakt uit met de zoete geur van bakery cupcake. Het unieke gebruik van een houten lont zorgt voor zachte, knisperende geluiden die een brandend verlangen creëren.

Een culinair onderonsje

Wat dacht je van een romantisch, culinair onderonsje? Met het Lover by Lover assortiment van BergHOFF kom je alvast helemaal in de juiste sfeer!

Prachtige juwelen

Natuurlijk zijn we ook blij met iets kleins! Wat haar stijl ook is: met een juweel kan je elke vrouw gelukkig maken!

Van links naar rechts: ketting Guess, armband Swarovski, oorbellen Dodo, ring Wim Meeussen.

Een spannend avontuur

Wat is er spannender om samen, als avontuurlijk koppel een raadsel in te duiken vol mysterie? Met de Escape Hunt cadeaubox geef je een onvergetelijke belevenis cadeau.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top